- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
- #1.021
@adriswingsdeniz diyette @Petk ne yaptınız bakim kızlar bugün
Gezip tozdugunuz sizin olsun, yiyip içtiklerinizi anlatın
evet canım herşeyin başı sağlık dikkat et kendine sağlıklı ,dengeli beslen bol bol c vitamini ve kolajen takviyesi al :*
8/16 nasıl yapıyorsun ? if sanırım değilmi? 16 saat açlık 8 saat beslenme
yağ yakımında if epey etkili , 16 saatlik açlık diliminde neler tüketiyorsun peki?
benim menüm klasik isveç diyeti, dışına hiç çıkmadım. Yine de her gün bildirim yapayım mi yoksa son gün kilomu söylemem yeterli mi? :)Y)))))
Özenti ve adwis yok bizi bıraktılar galiba
Vay kanka özlettin kendini yaSelam kizlar okuyorum takip ediyorum. Ama firsatim yok
ben görselle cevap vereyimKuzucuklarım menü bildirimleri yapalımben başlıyım sabah 1 kesme şekerli büyük bir fincan filtre kahve....
şimdi içinde elma ve limonlu tarcınlı 1,5 lt lik su
Dün de sabah yine 1 kesme şekerli filtre kahve , öğlen 2 yumurta haslanmıs ıspanak ve 1 domates, akşam yağsız ızgara tavuk göğüslü yeşil salata..
Evet sizleri alalım bebişlerim
hoşgeldinnKızlar selam benimde ikinci günüm 82,5 la basladım bugün 81,2 olmusum beni alın aranıza
hoşgeldin kuzummmm bugun benimde ikinci günüm , hemen bir menu bildirimi yap neler yedin bugun sabahtanKızlar selam benimde ikinci günüm 82,5 la basladım bugün 81,2 olmusum beni alın aranıza
Kanka bende 2 yasinda bir cocuk var komsu cocuklari da geldi 5 ve 8 yasÖzenti bir göründüm bir kayboldun canım bir sıkıntı yoktur inşallah.
Cocukla aktivite yapıyorum evdeyken.Vay kanka özlettin kendini ya
Sen ne yapıyorsun da fırsat bulamıyon kızzz
Telatabiler geldi aklıma , sarılalım sıkı sıkıGecmisi okudum bende sizi ozlemisim yaw
Gelin sarilalim
.
Olmuyor böyle düzeni bozma len, biz günlük bildiriyoz bi keremmmm hem de gün sonunda bildiriyozKuzucuklarım menü bildirimleri yapalımben başlıyım sabah 1 kesme şekerli büyük bir fincan filtre kahve....
şimdi içinde elma ve limonlu tarcınlı 1,5 lt lik su
Dün de sabah yine 1 kesme şekerli filtre kahve , öğlen 2 yumurta haslanmıs ıspanak ve 1 domates, akşam yağsız ızgara tavuk göğüslü yeşil salata..
Evet sizleri alalım bebişlerim
Oo maşallah canım, hosgeldin hedefin neKızlar selam benimde ikinci günüm 82,5 la basladım bugün 81,2 olmusum beni alın aranıza
Ah o havuçlarneyse artık bugün hariç 2gün kaldı sonrasında 2 gün bekleyip oruç tutmaya başlicam . oruç diyetleri var belki ona başlarım
ben görselle cevap vereyim
sıkmadım yarın sabah sıkıcam amaAh o havuçlarlimon da sıktın mı
Afiyet olsun canım
Hadi bakalım limonlu limonlusıkmadım yarın sabah sıkıcam amao değil bilgisayardan emoji kullanamıyorum (((
tamam askos bundan sonra gun sonu oyleyseOlmuyor böyle düzeni bozma len, biz günlük bildiriyoz bi keremmmm hem de gün sonunda bildiriyoz
Afiyet olsun bebemmm, benim menü günü kapatınca
Üç beş gün gelmedin unutmuşsun baktamam askos bundan sonra gun sonu oyleyse
Hoş geldin canım.diyet nasıl gidiyor?Gecmisi okudum bende sizi ozlemisim yaw
Gelin sarilalim
.