İsveç diyetine var mısınız?😇

bende tartıldım eğer hala aynıysam diyete devam etmicektim amaaa 65,2 ken 64,2 gösterdimm bide geç uyandım kahvemi ancak içebiliyorum şu ann :)

bu arada ölcülerden bahsedeyim
belim 76cm iken şu an 71cm
göbeğim 91cm iken şu an 88cm
kalçam 104cm iken şu an 99cm
üst bacağım 58 cm iken şu an 52cm (bu arada sol daha farklı sol 55cm iken şu an 50cm neden iki bacağım farklı bilmiyorum doktora gittim oda bi baktı sonra bende şaşırdım bence sen bi üniversite hastanesine göster dedi bende gitmedim başka yere)

Ben o kadar inceledim sorun bende mi acaba.

Aha yine bişey bilmeyen bir doktor daha!!! Herkeste sağ ve sol taraf farklı oluyor canım normal o kafaya takacagın bişey yok
Maşallah güzel incelmişsin

Kızlar menü bildireyim
Sabah uyanınca ılık limonlu su 10.00
Kahvaltı 10.30
Peynir zeytin
Domates salatalık
Reçel kaymak çemen
1 haşlanmış yumurta
4 dilim tbe

12.30
Muz, kivi, portakal

14.30
Yarım tabak zeytinyağlı fasulye

17.30
Çift lavaş çiğköfte
Büyük ayran
Profiterol
İkisi birada

2 litre su
7.500 adım
Spor yok

Yarın da son 8/16 ımı yapıcam ☺
Sonrası rahmet inşallah

Beğendim canım menü güzel benim piknik vardı yediklerimin haddi hesabı yok neyleyim artık yarın kabak detoks yapacağım inşallah toparlayacagim.

Beğendim canım menü güzel benim piknik vardı yediklerimin haddi hesabı yok neyleyim artık yarın kabak detoks yapacağım inşallah toparlayacagim.
Valla tatlı olmasa iyiydi ama yapacak bişey yok, yarından sonra zaten yiyemem davetler harici.
Piknikte et tavuk vs yediysen sorun yok bebem karbonhidrat yemedin inşallah

sabah: kahve
öğlen: 2 haşlanmış yumurta 1 salam ve salataa
akşam: 1 elma , haşlanmış ıspanak ve 1 domates

yine öğlenle yer değiştirdim

vee misafir var içerde ne pastalar çörekler var ama hiç canım çekmiyor :))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…