İsveç diyetine var mısınız?😇

Menü bildirimi yapayım da yatayım☺️
Sabah uyanınca ılık limonlu su
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Zeytin peynir
Domates salatalık
Reçel

Öğlen yemek yemedim
muz ve portakal
Bir çay bardağı çiğ badem
4 tane hurma aşırı tok tuttu

Akşam da domatesli makarna dolu bi tabak
Salep içtim bi de

İki litre su içtim
Evden çıkmadım ve hala spor yok :KK43:

günaydın herkese akşam yedim yattım sahurda sadece yogurt ve su ile tutacagım orucumu ben yaklaşık 3 haftadır diyet yapamıyorum yememi kontrol edimiyorum kilo vermenin rahatlığı galiba ama ramazanda en az 3 kilo vermeyi hedefliyorum inşallah. bugün sabah ki kilom 56.6 arife günü 53.6 olacagım inşallah

günaydın herkese akşam yedim yattım sahurda sadece yogurt ve su ile tutacagım orucumu ben yaklaşık 3 haftadır diyet yapamıyorum yememi kontrol edimiyorum kilo vermenin rahatlığı galiba ama ramazanda en az 3 kilo vermeyi hedefliyorum inşallah. bugün sabah ki kilom 56.6 arife günü 53.6 olacagım inşallah
Zorlanmaz mısın sahurda yogurt yiyerek canım günler uzun dikkat et

günaydınn ben hala 64 kiloyum yine gram eksilmiyor morelim bozuldu diyetin 6.günü bıraksaymışım diyeti 65 kiloydum daha iyiymiş ama neyse bi bugün bide yarın kaldı. diyete başlarken ramazana denk geliceğinini düşünememişim şu an oruçda değilde diyette olduğum için kendimi biraz suçlu hissediyorum :KK43: ama diyeti bırakamadım

günaydınn ben hala 64 kiloyum yine gram eksilmiyor morelim bozuldu diyetin 6.günü bıraksaymışım diyeti 65 kiloydum daha iyiymiş ama neyse bi bugün bide yarın kaldı. diyete başlarken ramazana denk geliceğinini düşünememişim şu an oruçda değilde diyette olduğum için kendimi biraz suçlu hissediyorum :KK43: ama diyeti bırakamadım
canım bu kadar takma gidecek olan kilo oruçlada gider.

Yarın orucunu tutarsın canım moralini bozma Allah affetsin

Selam Canlar dün merdivenlerden düştüm bileğimin üstüne, çıkmış doktor biley yok dedi yolladı akşama kadar agrıdan ağladım şişti davul gibi. Bi teyzeye gittik çıkmış bu dedi yerine taktı Sağolsun böyle bi acı yok ya 😏
Üstüne çok basma dedi bakım yap dedi bişeyler karıştırıp sürecekmişim vs. Bir ay ağrı hareket yapma dedi verilmiş sadakam varmış 🙁
Sağlığımızın kıymetini bilelim valla 😢
Ben bu mesaji yeni gördüm cok gecmis olsun kuzum simdi nasilsin.

X