-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
- #1.001
Canım birde boyu kısa olanları düşün tombul kuş gibiuzun boylu olmak kötü hafif kilo alsan ayı gibi görünüyosun ideal kilom 55 civarı ama ben zayıflığı çok seviyorum
sabah: kahve
öğlen: 2 haşlanmış yumurta 1 salam ve salataa
akşam: 1 elma , haşlanmış ıspanak ve 1 domates
yine öğlenle yer değiştirdim
vee misafir var içerde ne pastalar çörekler var ama hiç canım çekmiyor :))))))))))))))
11 gündeyim alıştım artık ama sana tavsiyem erken yat ve eve güzel şeyler sokmalarına izin verme ben resmen irademe meydan okudumkaçıncı günündesin canım ? bugun benim ikinci günüm nasıl gidiyor isveç diyeti
11 gündeyim alıştım artık ama sana tavsiyem erken yat ve eve güzel şeyler sokmalarına izin verme ben resmen irademe meydan okudumgözün görmezse istemezsin
5 kilo verdim sporu hiç yapmadım keşke yapsaydım diyorum şu an (dayanabilir miydim bilmem) sen daha önceden kaç kilo verdin?ben daha öncede yapmıştım toplam kaç kilo verdin :)
5 kilo verdim sporu hiç yapmadım keşke yapsaydım diyorum şu an (dayanabilir miydim bilmem) sen daha önceden kaç kilo verdin?
hiç değişiklik yaptınız mı diyette mesela ıspanak yerine salatalık yemek gibi salamı 1den fazla yemek gibicanım toplamda 7 kilo vermiştim bakalım bunda kaç gider
İnanıyorumBu ara bir kendimi tutamamazlik var toparlayacagim inşallah.
Hayır ben ne diyorsa onu yedim kuzumhiç değişiklik yaptınız mı diyette mesela ıspanak yerine salatalık yemek gibi salamı 1den fazla yemek gibi
Spor tavsiye edilmiyor canım bu diyette, ağır bi diyet olduğu için5 kilo verdim sporu hiç yapmadım keşke yapsaydım diyorum şu an (dayanabilir miydim bilmem) sen daha önceden kaç kilo verdin?
yani mesela ispanak yemek yerine marul yedigim.oldu o sekilde degisiklikler yaptim 1 gun c vitamini takviyesi almistim mesela onun disinda et yerine ben hep beyaz et tercih ettim . bunun gibi . simdi yeniden basladim bakalim ise yarayacakmihiç değişiklik yaptınız mı diyette mesela ıspanak yerine salatalık yemek gibi salamı 1den fazla yemek gibi
Yarar yararyani mesela ispanak yemek yerine marul yedigim.oldu o sekilde degisiklikler yaptim 1 gun c vitamini takviyesi almistim mesela onun disinda et yerine ben hep beyaz et tercih ettim . bunun gibi . simdi yeniden basladim bakalim ise yarayacakmi
bende gittim bifteğin kilosuna 60 tl verdimYarar yarar ☺
Beb de tavuk eti yemiştim sadece kırmızı et yerine
Yarar yarar ☺
Beb de tavuk eti yemiştim sadece kırmızı et yerine
bende gittim bifteğin kilosuna 60 tl verdimbilseydim tavuk yerdim bende çünkü kırmızı eti hiç sevmiyorum ve baya pahalı
Yani amaç protein diye değiştirdim ben, evet hem pahalı hem de pilavın yanına yakışıyor kırmızı etbende gittim bifteğin kilosuna 60 tl verdimbilseydim tavuk yerdim bende çünkü kırmızı eti hiç sevmiyorum ve baya pahalı
Ohh yağ yaksın kuzum bol bolinşallah bebeğim harfi harfine uyuyorum şimdi tarcınlı suyumu içiyorum :)