İsveç diyetine var mısınız?😇

@adriswings deniz diyette deniz diyette @Petk ne yaptınız bakim kızlar bugün
Gezip tozdugunuz sizin olsun, yiyip içtiklerinizi anlatın 🤣
evet canım herşeyin başı sağlık dikkat et kendine sağlıklı ,dengeli beslen bol bol c vitamini ve kolajen takviyesi al :*
8/16 nasıl yapıyorsun ? if sanırım değilmi? 16 saat açlık 8 saat beslenme
yağ yakımında if epey etkili , 16 saatlik açlık diliminde neler tüketiyorsun peki?
benim menüm klasik isveç diyeti, dışına hiç çıkmadım. Yine de her gün bildirim yapayım mi yoksa son gün kilomu söylemem yeterli mi? :)Y)))))
Özenti ve adwis yok bizi bıraktılar galiba

Selam kizlar okuyorum takip ediyorum. Ama firsatim yok

🤣

😊

Kuzucuklarım menü bildirimleri yapalım :KK49: ben başlıyım sabah 1 kesme şekerli büyük bir fincan filtre kahve....
şimdi içinde elma ve limonlu tarcınlı 1,5 lt lik su
Dün de sabah yine 1 kesme şekerli filtre kahve , öğlen 2 yumurta haslanmıs ıspanak ve 1 domates, akşam yağsız ızgara tavuk göğüslü yeşil salata..

Evet sizleri alalım bebişlerim

neyse artık bugün hariç 2gün kaldı sonrasında 2 gün bekleyip oruç tutmaya başlicam . oruç diyetleri var belki ona başlarım
Kuzucuklarım menü bildirimleri yapalım :KK49: ben başlıyım sabah 1 kesme şekerli büyük bir fincan filtre kahve....
Dün de sabah yine 1 kesme şekerli filtre kahve , öğlen 2 yumurta haslanmıs ıspanak ve 1 domates, akşam yağsız ızgara tavuk göğüslü yeşil salata..

ben görselle cevap vereyim

Eklentiler

• WhatsApp Image 2019-05-05 at 13.37.01.jpeg
    WhatsApp Image 2019-05-05 at 13.37.01.jpeg
    58,3 KB · Görüntüleme: 29

Olmuyor böyle düzeni bozma len, biz günlük bildiriyoz bi keremmmm hem de gün sonunda bildiriyoz 🤣🤣🤣
Afiyet olsun bebemmm, benim menü günü kapatınca 😊

menü bildirimiii
sabah kahve ve kızarmış ekmekti
öğleni zaten attım
buda akşam yemeğim

Eklentiler

• WhatsApp Image 2019-05-05 at 19.24.56.jpeg
    WhatsApp Image 2019-05-05 at 19.24.56.jpeg
    59,8 KB · Görüntüleme: 24
X