-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
Ben kavanoza koyup atıyorum.ama ağzına kadar doldurma donunda tasmasin.Öyle yap kuzum, bişey sorcam ya çorba buzlukta saklanır mı acaba?
Dukan atak menü yazarmisin canım.Emek verince öyle oluyorben dukan atağa bayıldım Ramazan’da regl olduğum hafta tekrar yapıcam, şimdi yapmıyorım vitamin almam gerekiyormuş. Bi dene istersen canım etkili o da sadece protein yiyorsun
Her gğn ayni çorbayı içmek sıkıcı olur, tek kişilik de yapmak zor olur kalanı buzluga atıp sonda içerim diye düşündüm canım, kavanoz çatlamıyor mu kızBen kavanoza koyup atıyorum.ama ağzına kadar doldurma donunda tasmasin.
Menü şeklinde değil kuzum o saf protein yiyorsun sadece sabah öğle akşam afedersin kusana kadar ye istersen sorun olmuyor bi de 1,5 yk yulaf ezmesi hergün.Dukan atak menü yazarmisin canım.
Yok canım çatlaması.ben hep atıyorum.Her gğn ayni çorbayı içmek sıkıcı olur, tek kişilik de yapmak zor olur kalanı buzluga atıp sonda içerim diye düşündüm canım, kavanoz çatlamıyor mu kız
Teşekkürler canım.Menü şeklinde değil kuzum o saf protein yiyorsun sadece sabah öğle akşam afedersin kusana kadar ye istersen sorun olmuyor bi de 1,5 yk yulaf ezmesi hergün.
Yumurta et tavuk balık süt yogurt bunlar saf protein, netten arat istersen alternatif için
karbonhidratı özledim yaEmek verince öyle oluyorben dukan atağa bayıldım Ramazan’da regl olduğum hafta tekrar yapıcam, şimdi yapmıyorım vitamin almam gerekiyormuş. Bi dene istersen canım etkili o da sadece protein yiyorsun ☺
Tamam canım sağol öyle yaparım o zamanYok canım çatlaması.ben hep atıyorum.
Saf protein diye arat kuzum orda çıkanların hepsini bayılana kadar yiyebiliyorsunkarbonhidratı özledim yabaktım şimdi tam anlamadım ama anlicamm tam liste bulamadım,sanırım sen seçiyosun ne yiyeceğini :))
Günaydın kızlar.
Günaydın balım, kaçış Yok tartılıcazAkşam çok kaçırdım tartilmaya korkuyorum
Canım bende annemdeyim kardeşim in odada tartı uyanmadi bende bir güzel kahvaltı yaptım bol karbonhidrat liGünaydın balım, kaçış Yok tartılıcazben daha yataktan çıkmadım
Ohhh afiyet olsun kuzum, yarın tartılırsın o zamanCanım bende annemdeyim kardeşim in odada tartı uyanmadi bende bir güzel kahvaltı yaptım bol karbonhidrat li
Yinede tartilip 1.5 kilo aşağı söylerim
Aşagı yukarı o civardadır canımKızlar kıyafet ve çok tok ve su içerek 58 geldim ortalama 55.7 diyorum ben kiloma.
Ramazan’da az dikkat etsen yeter kuzum zAtenŞuan 1.5 kilo fazlam var olsun veririz inşallah.simdi diyet yapmadan böyle bir diyete girsem 53 bile olur sanırsam bayrama kadar
İnşallah bebem sen nasıl oldun?Ohhh afiyet olsun kuzum, yarın tartılırsın o zaman
Aşagı yukarı o civardadır canım
Ramazan’da az dikkat etsen yeter kuzum zAten
Çok şükür iyiyim kuzum gecti baya biİnşallah bebem sen nasıl oldun?