- 25 Haziran 2017
- 185
- 297
- Konu Sahibi Atesbocegi41
bende tartıldım eğer hala aynıysam diyete devam etmicektim amaaa 65,2 ken 64,2 gösterdimm bide geç uyandım kahvemi ancak içebiliyorum şu ann :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vayy süpersin canım maşallahbende tartıldım eğer hala aynıysam diyete devam etmicektim amaaa 65,2 ken 64,2 gösterdimm bide geç uyandım kahvemi ancak içebiliyorum şu ann :)
Ben o kadar inceledim sorun bende mi acaba.bu arada ölcülerden bahsedeyim
belim 76cm iken şu an 71cm
göbeğim 91cm iken şu an 88cm
kalçam 104cm iken şu an 99cm
üst bacağım 58 cm iken şu an 52cm (bu arada sol daha farklı sol 55cm iken şu an 50cm neden iki bacağım farklı bilmiyorum doktora gittim oda bi baktı sonra bende şaşırdım bence sen bi üniversite hastanesine göster dedi bende gitmedim başka yere)
incelmedim mi dicektin anlamadım çünküBen o kadar inceledim sorun bende mi acaba.
Aha yine bişey bilmeyen bir doktor daha!!! Herkeste sağ ve sol taraf farklı oluyor canım normal o kafaya takacagın bişey yokbu arada ölcülerden bahsedeyim
belim 76cm iken şu an 71cm
göbeğim 91cm iken şu an 88cm
kalçam 104cm iken şu an 99cm
üst bacağım 58 cm iken şu an 52cm (bu arada sol daha farklı sol 55cm iken şu an 50cm neden iki bacağım farklı bilmiyorum doktora gittim oda bi baktı sonra bende şaşırdım bence sen bi üniversite hastanesine göster dedi bende gitmedim başka yere)
darısı hepimizin başınaa :))Aha yine bişey bilmeyen bir doktor daha!!! Herkeste sağ ve sol taraf farklı oluyor canım normal o kafaya takacagın bişey yok
Maşallah güzel incelmişsin ☺
Amin canımdarısı hepimizin başınaa :))
Aynen canım incelemedim yazacaktım.incelmedim mi dicektin anlamadım çünkü
sende yağ oranı azdır ama bende sırf yağ var vücudumdan yağları çıkarsak 35 kiloya düşerim o derece. bizim ailede kilolu kimsede yok, abim 53 kilo siz düşünün bir erkeğin o derece zayıf olmasını bende de yağ var işte o yüzden inceldimAynen canım incelemedim yazacaktım.
Maşallah canım sana boy ve yaş kactisende yağ oranı azdır ama bende sırf yağ var vücudumdan yağları çıkarsak 35 kiloya düşerim o derece. bizim ailede kilolu kimsede yok, abim 53 kilo siz düşünün bir erkeğin o derece zayıf olmasını bende de yağ var işte o yüzden inceldim
Beğendim canım menü güzel benim piknik vardı yediklerimin haddi hesabı yok neyleyim artık yarın kabak detoks yapacağım inşallah toparlayacagim.Kızlar menü bildireyim
Sabah uyanınca ılık limonlu su 10.00
Kahvaltı 10.30
Peynir zeytin
Domates salatalık
Reçel kaymak çemen
1 haşlanmış yumurta
4 dilim tbe
12.30
Muz, kivi, portakal
14.30
Yarım tabak zeytinyağlı fasulye
17.30
Çift lavaş çiğköfte
Büyük ayran
Profiterol
İkisi birada
2 litre su
7.500 adım
Spor yok
Yarın da son 8/16 ımı yapıcam ☺
Sonrası rahmet inşallah
Valla tatlı olmasa iyiydi ama yapacak bişey yok, yarından sonra zaten yiyemem davetler harici.Beğendim canım menü güzel benim piknik vardı yediklerimin haddi hesabı yok neyleyim artık yarın kabak detoks yapacağım inşallah toparlayacagim.
boyum 172 yaşım 19Maşallah canım sana boy ve yaş kacti
Bu ara bir kendimi tutamamazlik var toparlayacagim inşallah.Valla tatlı olmasa iyiydi ama yapacak bişey yok, yarından sonra zaten yiyemem davetler harici.
Piknikte et tavuk vs yediysen sorun yok bebem karbonhidrat yemedin inşallah
Boyun uzun ne güzel 64 çok normal sana o zaman.boyum 172 yaşım 19
uzun boylu olmak kötü hafif kilo alsan ayı gibi görünüyosun ideal kilom 55 civarı ama ben zayıflığı çok seviyorumBoyun uzun ne güzel 64 çok normal sana o zaman.