- 10 Şubat 2019
- 1.035
- 1.003
-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
Dayan az kaldı canım, Son iki gün mü kaldıbende
sabah: kahve
yine öğlenle akşamı yer değiştirdim
öğlen: biftek salata ve armut
şu an akşamı yiyorum
akşam: salam ve yoğurt
vee yine tutamadım kendimi tartıldım hala aynı kilodayım gramında bile değişiklik yok
Valla kuzum 16 saat açlık var yakarım inşallahHakikaten biraz fazla kaçmış.bende saat 13.30 küçük yeşil elma sonra okulda ikramlik getirmişler biraz tavuk sarma ve 1 tane helva akşam mercimek çorbası patlıcan oturtma ve bulgur pilavı.
Bakalım kaç olduk? Bende şimdi annemle sütlü kahve ve kurabiye yiyeceğiz galibaValla kuzum 16 saat açlık var yakarım inşallah
Senin de güzel gevmiş maşallah yarın tartı günü bakalım ne olacak
Bakalım benim çok beni beklentim yok kuzum malım spor yok bir haftadırBakalım kaç olduk? Bende şimdi annemle sütlü kahve ve kurabiye yiyeceğiz galiba
Gelirsin inşallah canımYarın 55.5gelsem sevinecegim.
Bakalım uğraşıyoruz inşallah boşa değildirYaklaşık 2 haftadır diyet modunda çıktım korusam yeter yarında piknik var pazar kabak detoks yapacağım pazartesi ramazan bayrama 54 .0 olsam yeter.
Gğn boyu halsiz olmaz mısın balım yogurt ve su ile sahur olmazİftarda biraz fazla yiyorum sahurda sadece yoğurt ve su yapacağım.
Sen iste canım maşallah çabuk veriyorsun iyileş ramazanda verirsin.Bakalım benim çok beni beklentim yok kuzum malım spor yok bir haftadıre yiyorum da artık ne görsem razıyım
Gelirsin inşallah canım
Yaa belki bende tutarım o zaman.Bakalım uğraşıyoruz inşallah boşa değildirben de iki haftadır diyette değilim yapabildiğim kadar 8/16 yapıyorım işte
Belki Pazar oruç tutarım canım karşılama orucu diye biley varmıs
Yok canım geçen gün öyle yaptım canı istemiyor ki insanın yemiş olmak için yiyorum sahurda.masallah deyim de iyi geliyor yani.Gğn boyu halsiz olmaz mısın balım yogurt ve su ile sahur olmaz
Tam emin değilim okulda öğretmen arkadaşlar konuşuyordu dini olarak dayanağı var mj bakmak lazım, ama en nihayetinde ibadet ibadettirYaa belki bende tutarım o zaman.
Ben asla dayanamam maşallah sanaYok canım geçen gün öyle yaptım canı istemiyor ki insanın yemiş olmak için yiyorum sahurda.masallah deyim de iyi geliyor yani.
Fetva.net Ten baktım uygun değilmiş canım Ramazan’dan on gün öncesi oruç tutmakYaa belki bende tutarım o zaman.
Himm kabak yaparım inşallah o zaman.Fetva.net Ten baktım uygun değilmiş canım Ramazan’dan on gün öncesi oruç tutmak
4günüm kaldı diyete alıştım bozmak istesemde elim gitmiyorDayan az kaldı canım, Son iki gün mü kaldı
Başka diyete geçip vücudunu şaşırt bence bittiğinde
Emek verince öyle oluyor4günüm kaldı diyete alıştım bozmak istesemde elim gitmiyorne diyeti önerirsiniz
Öyle yap kuzum, bişey sorcam ya çorba buzlukta saklanır mı acaba?Himm kabak yaparım inşallah o zaman.