İsveç diyetine var mısınız?😇

selamm menü bildirimi yapmaya geldimm

sabah kahve içtim
öğlen ıspanak yerine salata yiyebilirsiniz yazdığı için 1adet salata 1 domates 2 haşlanmış yumurta yedim
akşam 200 gram yağsız fırınlanmış biftek ve zeytinyağlı salata yedim (aşırıı derecede doydum)

artık tartılmayı düşünmüyorum bittikten ertesi sabah tartılıcam ama benim tartıya güvenmiyorum her yerde farklı gösteriyor hangisine inanıcam şaşırdım ama diyete başladığım günkü yerinden tartılıyorum hep.

bide bugün bana normalde hafif dar gelen pantolonu giydim diyetin 2.günü çok rahat oturmuştu bugün 8.gün ama dar oldu (acaba banyodan 1saat önce çıkmıştım ondan mı) genelde nemliyken pantolon giymek zor ama 1 saat geçmişti anlamadım.. morelim çok bozuldu bilmiyorum umarım ilk haftada ki gibi 4 kilo daha verebilirim (kilo vermek değilde incelmek istiyorum sanki hiç incelmemiş gibiyim)

Çok güzel bi gün geçirmişsin canım tebrik ederim haftada bir tartılmak daha iyi bence, sen de öyle yapabilirsin
Belki regl olacaksan şişkinlik olabilir diyetin bitince tekrar denersin
İncelmek için pilates çok iyiymiş, henüz ben başlayamadım ama iyileşince ben de başlayacam

reglım diyetin ilk 3 günüydü bilmiyorum en iyisi diyetim bitsin spor salonuna yazılim :))) bu arada ayağınız için üzüldüm umarım hemen iyileşirsiniz, geçmiş olsun

reglım diyetin ilk 3 günüydü bilmiyorum en iyisi diyetim bitsin spor salonuna yazılim :))) bu arada ayağınız için üzüldüm umarım hemen iyileşirsiniz, geçmiş olsun
Hmm niye öyle oldu ki ya yazılın tabi disiplin şart yaza ne kaldı şurda
Ay teşekkür ederim iyileşiyorum çok şükür, spor yapamıyor olmak canımı sıkıyor ama sağlık herşeyden önemli

günaydın kızlar dün iftarda annemde ne bulduysam yedim dondurma bile ama bugün if yapıyorum saat 2 de yiyeceğim inş yediklerimi eritirim.

Herkese tünaydınn bende İsveç rejiminde te 4. gündeyim. Dün canım tatlı istedi çıldıracaktım ama tuttum kendimi neyseki.bugün sabah kahvemi içtim şekerli kalsik öğlen meyva suyu yogurt akşamda yumurta peynir havuç var.ben tartılmadım yalnız o yuzden kaç kilo verdiğimi hiç bilmeyeceğim.her gün tartı pili almayı unutuyorum.

Tünaydın canım iradene hakim olmuşsun maşallah, devam edersen faydasını görürsün pil almayı unutma bugun

Kızlar selammmmm, bildirim yapmaya geldim
Ne yedim ne yedim
Sabah uyanınca ılık limonlu su içtim
Kahvaltı 8.30
Haşlanmış yumurta bir tane
Zeytin peynir
Domates salatalık
Çok az kaymak ve reçel
Açık çay

Öğlen 12.30
Bir büyük tost domatesli kaşarlı
Bi tane ekler

13.30
Büyük bir dilim pasta

Akşam 16.00
Tavuk dünyası menüsü salata ve makarnasıyla
Ordaki küçük baget ekmeklerden bi tane

Suyu iki litreye tamamlarım
Spor yok
5 bin adım atmışım
Günü kapatıyorum

bende
sabah: kahve
yine öğlenle akşamı yer değiştirdim
öğlen: biftek salata ve armut
şu an akşamı yiyorum
akşam: salam ve yoğurt

vee yine tutamadım kendimi tartıldım hala aynı kilodayım gramında bile değişiklik yok

Hakikaten biraz fazla kaçmış.bende saat 13.30 küçük yeşil elma sonra okulda ikramlik getirmişler biraz tavuk sarma ve 1 tane helva akşam mercimek çorbası patlıcan oturtma ve bulgur pilavı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…