-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
Geçmiş olsun canım.bebisler henuz bir sey yemedim midem bugun biraz kotu siskinlik var yagsiz sutlu grande filtre kahve ictim ,
Kuzum benim hergün zayıflamamız mümkün değil ki zAten illaki şişlik ödem vs olacaktır. Haftada bir tartılmak daha iyi bence strese gerek yokyarın aynı kiloda olsamda uzulmeyeceğim.çünkü üzülme hakkımı şimdi kullanıyorum.
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun çok umarım çabuk iyileşirsin.
Kız bu saate kadar aç mı durdunbebisler henuz bir sey yemedim midem bugun biraz kotu siskinlik var yagsiz sutlu grande filtre kahve ictim ,
Geldim geldim, iki tane gözleme yedim öğlen, az önce de meyve tabağı yaptım kendime belki bir bardak da süt içer günü kapatırım. Sen ne yedin bakayım öğlenKızlar nerdesiniz?
öğlen dondurma yedim 178 kaloricik bugün sabah karbonhidrat alınca canım tatlı ıstedi neyse akşam protein toparlarım spor yaparsam birde super olur.Geldim geldim, iki tane gözleme yedim öğlen, az önce de meyve tabağı yaptım kendime belki bir bardak da süt içer günü kapatırım. Sen ne yedin bakayım öğlen☺
zaten hedefe az kaldı gözüm doymuyor zayıfladıkça zayıflayasım geliyor maşşallah hep böyle olur motivem insallah.Kuzum benim hergün zayıflamamız mümkün değil ki zAten illaki şişlik ödem vs olacaktır. Haftada bir tartılmak daha iyi bence strese gerek yok
Süper işte akşamı hafif geçirdin mi tamamdıröğlen dondurma yedim 178 kaloricik bugün sabah karbonhidrat alınca canım tatlı ıstedi neyse akşam protein toparlarım spor yaparsam birde super olur.
Ahahaha gözüm doymuyor iyiydizaten hedefe az kaldı gözüm doymuyor zayıfladıkça zayıflayasım geliyor maşşallah hep böyle olur motivem insallah.
Al gitsin amaaanSüper işte akşamı hafif geçirdin mi tamamdır
Dondurma candırbenim de canım istedi bak akşam alsam mı acaba
Aldım ama henüz yemedimAl gitsin amaaansakın sonra pişman oluyor insan
Meleğim galiba senş üzeceğimAl gitsin amaaansakın sonra pişman oluyor insan
Şuan olsa bende hayır diyemezdim.Aldım ama henüz yemedimkardeş kardeş duruyoruz ama ateşle barut Yanyana durmaz dimi
Ben güne düzgün başlamaz karbonhidrat alırsam kendi mi frenleyemiyorum siz de de var mı bu karbonhidrat karbonhidrat i doğuruyorMeleğim galiba senş üzeceğim
Bugünü sağ salim firesiz tamamladım.10 bin adım attım.ilk gün fena değildi.bir bilginiz var mı bitki çayı yada ekstra kahve filan içtiniz mi siz çünkü ben bu rejimi incelediğimde asla hiçbir sey ekstra yemeyin içmeyin yazıyordu.anlamadım yeşil çayın me zararı olabilir ki@adriswingsdeniz diyette P Petk ne yaptınız bakim kızlar bugün
Gezip tozdugunuz sizin olsun, yiyip içtiklerinizi anlatın
SapıttıkŞuan olsa bende hayır diyemezdim.ne oluyor bana yaa!
Ben diyet boyunca çok az kaçamak yapmıştım kuzum bilemedim ki sabah yemiş olsam öyle devam eder miydimBen güne düzgün başlamaz karbonhidrat alırsam kendi mi frenleyemiyorum siz de de var mı bu karbonhidrat karbonhidrat i doğuruyor
Ben Yeşilçay içmiştim canım bi zararı olacağını sanmam sonuçta ödem attırıyorBugünü sağ salim firesiz tamamladım.10 bin adım attım.ilk gün fena değildi.bir bilginiz var mı bitki çayı yada ekstra kahve filan içtiniz mi siz çünkü ben bu rejimi incelediğimde asla hiçbir sey ekstra yemeyin içmeyin yazıyordu.anlamadım yeşil çayın me zararı olabilir ki