- 17 Temmuz 2014
- 771
- 534
- Konu Sahibi Atesbocegi41
Günaydın kızlar evet bugün yepyeni bir ay ,bence kaçamaklarımızı sıfırlayabilir, güzel güzel diyetlerimize start verebiliriz ben her yediğimin içtiğimin resmini çekiyorum bir nevi yeme günlüğü, bu şekilde insan kendini daha kontrol altına alabiliyor kızlar bir de her gün tartılmak daha iyi sanırım , öbür türlü insan savsaklıyor , en azından ben öyle
bebişim valla ben yalan söylemem ben kaçamak yaptım dün bugün dediğim gibi kalori sayarak ve sakız dahi çiğnesem resimleyerek kendimi kontrol altına alıyorum artık
hemde nasıl , içimde öyle bir karbonhidrat aşkı var ki :))))
Kızlar bugün itibariyle diyet konusunda aldıgımız kararları paylaşalım, mesela ben daha cok su içeceğim , kalori sayımı ve yediğimi-içtiğimi resimleme + her gün tartılma .. sizlerin neler hangi diyetleri uygulayacaksınız bakalım herkes yazsın motive olalım
@adriswings @ozenti @Petk ne yaptınız bakim kızlar bugün
Gezip tozdugunuz sizin olsun, yiyip içtiklerinizi anlatın
bebişim valla ben yalan söylemem ben kaçamak yaptım dün bugün dediğim gibi kalori sayarak ve sakız dahi çiğnesem resimleyerek kendimi kontrol altına alıyorum artık
Ben güne düzgün başlamaz karbonhidrat alırsam kendi mi frenleyemiyorum siz de de var mı bu karbonhidrat karbonhidrat i doğuruyor
hemde nasıl , içimde öyle bir karbonhidrat aşkı var ki :))))
Kızlar bugün itibariyle diyet konusunda aldıgımız kararları paylaşalım, mesela ben daha cok su içeceğim , kalori sayımı ve yediğimi-içtiğimi resimleme + her gün tartılma .. sizlerin neler hangi diyetleri uygulayacaksınız bakalım herkes yazsın motive olalım