- 10 Şubat 2019
- 1.035
- 1.003
-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
Kız hayırdır ne yoğunluk bu böyle ☺Selam kizlar yogunluktan giremiyorum. Siz beni beklemeyin arada zaman buldukca yazarim..
bebisim isler yogun pek giremedim cok haklisin yeniden bir disiplin sart@adriswings nerdeain kuşum kilo bildirimi de yapmadın bugün
Biz böyle disiplinsiz gidersek zor kilo veririz , başta ben
off baslamak istiyorum ama bir turlu disipline olamadim kuzum ilk yaptigimda 8 kiloya yakin verdimKızlar yarın isveç rejimine benle başlayan bar mı?
Özletme kendini.Selam kizlar yogunluktan giremiyorum. Siz beni beklemeyin arada zaman buldukca yazarim..
Şimdi kaç kilo Sun canım aldın mı yoksa?off baslamak istiyorum ama bir turlu disipline olamadim kuzum ilk yaptigimda 8 kiloya yakin verdim
Canım evet dışarıda yedim tavuk ızgara ve salata.almadim şükür kilo.Maşallahhh canımmmn güzel bi gün olmus senin için, eşinle dışarda yersen de yarin geç yersin dengelersin balım
Ben başladım gerçi pek başladım sayılmaz ilk günüm.Yapmazsam artık gitgide şişicem bakalım başarabilecek miyim?Sakız bile çiğnemeyin asla başladıysanız bozmayın diyor bakalım nasıl olacak.alt tarafı 13 gün diyorum umarım çabuk geçer;/)off baslamak istiyorum ama bir turlu disipline olamadim kuzum ilk yaptigimda 8 kiloya yakin verdim
Canım hayırlı olsun başladıysan bi çırpıda biter sakın pes etme ve kaçamakyapma sonuç seni mutlu edecek. Evet çok zor bi diyet insanın sabrını ve iradesini baya zorluyor ama 13 gün dediğin nedir ki? Çok zorlandığında sonucu düşün pes etme inşallah güzel sonuçlar alacaksın.Ben başladım gerçi pek başladım sayılmaz ilk günüm.Yapmazsam artık gitgide şişicem bakalım başarabilecek miyim?Sakız bile çiğnemeyin asla başladıysanız bozmayın diyor bakalım nasıl olacak.alt tarafı 13 gün diyorum umarım çabuk geçer;/)
sabah annemde kahvaltı vardı biraz kaçırdım ama akşam sadece et sote ve salata yiyeceğim.Günaydın şekerler
@adriswings ben şu an çabuk iyileşeyim diye yiyorum kuzum ama 8-16 yapmaya çalışıyorum
P Pinars06 kuzum afiyet olsun güzel seçim
Bugün ne yiyeceksiniz planladınız mı
sen iyileş canım önce sağlık sonra diyet yaparsın.Canım hayırlı olsun başladıysan bi çırpıda biter sakın pes etme ve kaçamakyapma sonuç seni mutlu edecek. Evet çok zor bi diyet insanın sabrını ve iradesini baya zorluyor ama 13 gün dediğin nedir ki? Çok zorlandığında sonucu düşün pes etme inşallah güzel sonuçlar alacaksın.
Ben sakatlık geçirmesem dukan atak yapacaktım bu hafta ama nasip değilmiş sağlık daha önemli tabiki
Afiyet olsun bebemmm, kahvaltıda yenilen şeyler gün içinde eritilir önemli olan akşam hafif beslenmeksabah annemde kahvaltı vardı biraz kaçırdım ama akşam sadece et sote ve salata yiyeceğim.
Çok şükür günden güne daha iyi oluyorım balım, Ramazan’a kadar bişeyim kalmaz inşallah. Razamanda iftarı çorba salata olarak yapıcam sahurda da Karatay kahvaltı. Ekmek de yerim amasen iyileş canım önce sağlık sonra diyet yaparsın.
yarın aynı kiloda olsamda uzulmeyeceğim.çünkü üzülme hakkımı şimdi kullanıyorum.Afiyet olsun bebemmm, kahvaltıda yenilen şeyler gün içinde eritilir önemli olan akşam hafif beslenmek ☺
amin canım benim.Çok şükür günden güne daha iyi oluyorım balım, Ramazan’a kadar bişeyim kalmaz inşallah. Razamanda iftarı çorba salata olarak yapıcam sahurda da Karatay kahvaltı. Ekmek de yerim ama ☺
Allah sağlık Sıhhat versin hepimize
Geçmiş olsun çok umarım çabuk iyileşirsin.Canım hayırlı olsun başladıysan bi çırpıda biter sakın pes etme ve kaçamakyapma sonuç seni mutlu edecek. Evet çok zor bi diyet insanın sabrını ve iradesini baya zorluyor ama 13 gün dediğin nedir ki? Çok zorlandığında sonucu düşün pes etme inşallah güzel sonuçlar alacaksın.
Ben sakatlık geçirmesem dukan atak yapacaktım bu hafta ama nasip değilmiş sağlık daha önemli tabiki