- 10 Şubat 2019
- 1.035
- 1.003
-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
İki topiğe de yazmak zaman alıyor kuzum, burası da bizim maden elma diyeti yapmıyoruz burdan devam edelim.Olur kuzum. Aktif olamıyorum pek
Canım önce bir iyileş.sonra devam edersin.Kızlar yarın güncel kilo bildirimi yapalım, ben bir haftadır 8-16 yapıyordum üç gündür çabuk iyileşeyim diye yiyorum hep biraz kilo aldım.
Bakalkm yarın kilolarımızı güncelleyelim kendimize bi yol haritası çizelim, ne dersiniz?
Hepimizin modu düştü sankiyükseltmemiz lazım.
Asa özenti gelmiş hoşgeldin canım.Olur kuzum. Aktif olamıyorum pek
Evet önce sağlık kuzumCanım önce bir iyileş.sonra devam edersin.
O zaman kesin dukan atak yap kuşum beş gün yapsan en az iki kilo gider sonra korumaya alırsın, ben Ramazanda iftarı çorba salata olarak yapıcam, davetler hariçKızlar bir hafta var kilo verdik verdik onra ben iftarda çok yiyorum korusam yeter.bir kilo daha versem iyidir.
Ben çok yiyorum iftarda ins.mide küçülmüş tür az yerim.bakayim yarın Dukan atak yapabilirim ama yulaf kepeği yok.O zaman kesin dukan atak yap kuşum beş gün yapsan en az iki kilo gider sonra korumaya alırsın, ben Ramazanda iftarı çorba salata olarak yapıcam, davetler hariç
Güncel kafein şimdi ben sabah 55.7 geldim maalesef bugün kabak yapıyorum yarın bakalım kaç olacak.,Evet önce sağlık kuzumKaratay yapsam dedim onda da meyve yok c vitamini almam lazımmış benim iyileşmek için. Bir hafta daha yiyeyim de Ramazan da vermeye çalışırım artık
Dukanda istediğin kadar yiyebilirsin balım ben bi oturuşta yarım tavuk yedim bi iki kereB
Ben çok yiyorum iftarda ins.mide küçülmüş tür az yerim.bakayim yarın Dukan atak yapabilirim ama yulaf kepeği yok.
Sabah kilo bildirimi yapalım kuzularımGüncel kafein şimdi ben sabah 55.7 geldim maalesef bugün kabak yapıyorum yarın bakalım kaç olacak.,
günaydın canım iyisindir insallah.rapor aldın mı?Günaydın güzel kadınlar
Şahane bi hafta diliyorum
Nasılsınız bakalım keyifler nasıl
Kilo bildirimi yapalım hadi, malesef ki 57.8
Olsın sağlık daha önemli telafi ederim inşallah iyileşince☺☺
Çok şükür iyiyim canım bugün üstüne basabiliyorum rapor almadım şimdilik iyiyimgünaydın canım iyisindir insallah.rapor aldın mı?
iyiyim şükür canım dün kabak yaptım 55.3 geldim son 18 de yemiştim bugünde 12 de yedim yani 18 saat yemedim bravo bana maşallah diyelimÇok şükür iyiyim canım bugün üstüne basabiliyorum rapor almadım şimdilik iyiyim
Sen nasılsın
Canım ben küçük bi sakatlık geçirdim o yüzden bu ara yemeye çalışıyorum ki çabuk iyileşeyim. Sen İsveç mi düşünüyorsun @adriswings o diyetle güzel kilo vermişti ben de yaptım on gün tekrar başlamak için biraz zaman geçmesi gerekiyorKızlar yarın isveç rejimine benle başlayan bar mı?
Maşallahhh canımmmn güzel bi gün olmus senin için, eşinle dışarda yersen de yarin geç yersin dengelersin balımiyiyim şükür canım dün kabak yaptım 55.3 geldim son 18 de yemiştim bugünde 12 de yedim yani 18 saat yemedim bravo bana maşallah diyelimöğlen 2 yumurta biraz peynir domates salatalık biber yedim filtre kahve ile devam ediyorum.bugün eşim geliyor inş akşam dışarda yemeyiz.