İsveç diyetine var mısınız?😇

Canım önce bir iyileş.sonra devam edersin.

Kızlar bir hafta var kilo verdik verdik onra ben iftarda çok yiyorum korusam yeter.bir kilo daha versem iyidir.
O zaman kesin dukan atak yap kuşum beş gün yapsan en az iki kilo gider sonra korumaya alırsın, ben Ramazanda iftarı çorba salata olarak yapıcam, davetler hariç

Günaydın güzel kadınlar
Şahane bi hafta diliyorum
Nasılsınız bakalım keyifler nasıl

Kilo bildirimi yapalım hadi, malesef ki 57.8
Olsın sağlık daha önemli telafi ederim inşallah iyileşince

Çok şükür iyiyim canım bugün üstüne basabiliyorum rapor almadım şimdilik iyiyim
Sen nasılsın
iyiyim şükür canım dün kabak yaptım 55.3 geldim son 18 de yemiştim bugünde 12 de yedim yani 18 saat yemedim bravo bana maşallah diyelim öğlen 2 yumurta biraz peynir domates salatalık biber yedim filtre kahve ile devam ediyorum.bugün eşim geliyor inş akşam dışarda yemeyiz.

Kızlar yarın isveç rejimine benle başlayan bar mı?
Canım ben küçük bi sakatlık geçirdim o yüzden bu ara yemeye çalışıyorum ki çabuk iyileşeyim. Sen İsveç mi düşünüyorsun @adriswings o diyetle güzel kilo vermişti ben de yaptım on gün tekrar başlamak için biraz zaman geçmesi gerekiyor

Maşallahhh canımmmn güzel bi gün olmus senin için, eşinle dışarda yersen de yarin geç yersin dengelersin balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…