- 17 Temmuz 2014
- 771
- 534
-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
@adriswings @ozenti @Petk ne yaptınız bakim kızlar bugün
Gezip tozdugunuz sizin olsun, yiyip içtiklerinizi anlatın
Ben güne düzgün başlamaz karbonhidrat alırsam kendi mi frenleyemiyorum siz de de var mı bu karbonhidrat karbonhidrat i doğuruyor
Günaydın canlarım 1 Mayıs işçi bayramımız kutlu olsun, daha yaşanılır bir dünya diliyorum
Adris kuzum burayı ihmal etmeyelim insan tek olunca daha çok bırakıyo kendini, yeni bi aya girdik dediğin gibi güzel kararlar almak lazım
Ben haftada bir tartılıcam zaten şu an diyet değil 8/16 yapıyorum vitamin alıyorum bol bol. Pazartesi’ye kadar iyileşmiş olurum inşallah. Benim düşüncem de iftarları çorba salata olarak yapmak, sonrasında meyve yerim. Sahuru da Karatay kahvaltı ve tbe şeklinde düşünüyorum ne dersinlz
Dikkat ediyorum kuzumevet canım herşeyin başı sağlık dikkat et kendine sağlıklı ,dengeli beslen bol bol c vitamini ve kolajen takviyesi al :*
8/16 nasıl yapıyorsun ? if sanırım değilmi? 16 saat açlık 8 saat beslenme
yağ yakımında if epey etkili , 16 saatlik açlık diliminde neler tüketiyorsun peki?
Tam beni anlatmışsin canım bende bu diyeti uygulayacagim inşallah.Günaydın canlarım 1 Mayıs işçi bayramımız kutlu olsun, daha yaşanılır bir dünya diliyorum
Adris kuzum burayı ihmal etmeyelim insan tek olunca daha çok bırakıyo kendini, yeni bi aya girdik dediğin gibi güzel kararlar almak lazım
Ben haftada bir tartılıcam zaten şu an diyet değil 8/16 yapıyorum vitamin alıyorum bol bol. Pazartesi’ye kadar iyileşmiş olurum inşallah. Benim düşüncem de iftarları çorba salata olarak yapmak, sonrasında meyve yerim. Sahuru da Karatay kahvaltı ve tbe şeklinde düşünüyorum ne dersinlz
Ramazan’da mı balım?Tam beni anlatmışsin canım bende bu diyeti uygulayacagim inşallah.
Hadi yaDün yediklerinden sonra +500 geldim inşallah bugün toparlayacagim.
Hergün tartılma taraftarı değilim bebem ben ama menü ve spor(her ne kadar ben yapamasam da) bildirimi yapalım bence deKızlar yarın itibariyle sabah kilo bildirimi ve akşam menü bildirimi yapalım bu böyle olmuyor 3 gün bildirim yapmayan silinsin.
Evet canım.Ramazan’da mı balım?
Tamam canım.Hergün tartılma taraftarı değilim bebem ben ama menü ve spor(her ne kadar ben yapamasam da) bildirimi yapalım bence de
Disiplin şart
Vay süper destek oluruz birbirimizeEvet canım.
Bugun neler yedin zuzu dünü telafi ediyorsun dimiTamam canım.
Yarın uygulama ya başlayacağım oruç tutmak istiyorum yarın inşallah.Vay süper destek oluruz birbirimize
Bugün daha iyi sabah güzel bir kahvaltı yaptım yumurta domates salatalık yeşillik 2 sucuk peynir biraz cevizli Gömeç eşim getirmiş çok güzel tadı az yedim.oglen et sote bulgur pilavı 6 gibi nesfit süt ve muz yemeyi düşünüyorum sonra spor ve bitki çayı gecede sahur inşallah.Bugun neler yedin zuzu dünü telafi ediyorsun dimi
Süper bir menü bayıldım bence böyle çok daha sağlıklı besleniyor uz böyle devam inşallah.Canlarım menü bildireyim zira az önce yemeğimi yedim ve günü kapattım
Sabah(11.30 öğlen yani) uyanınca ılık limonlu su içtim
12.00 kahvaltı
4 dilim tbe
1 haşlanmış yumurta
Zeytin, peynir
Domates, salatalık
Kaymak, çilek reçeli, çemen( bunlar iki üç çatal)
Açık çay
Akşam yemeği 16.15
Bir porsiyon zeytinyağlı fasulye
Bir porsiyon salata, zeytinyağlı limonlu
Bir büyük kase ev yoğurdu
Gün içinde 2 litre suyu bitiririm
Günün geri kalanı çay kahve
Bi de yatarken vitamin şurubu içicem
Spor yok
Çok güzel beslenmişsin canım yarın da oruç tutarsan süper olur iftara da hafif ye ooo süper olurBugün daha iyi sabah güzel bir kahvaltı yaptım yumurta domates salatalık yeşillik 2 sucuk peynir biraz cevizli Gömeç eşim getirmiş çok güzel tadı az yedim.oglen et sote bulgur pilavı 6 gibi nesfit süt ve muz yemeyi düşünüyorum sonra spor ve bitki çayı gecede sahur inşallah.