İsveç diyetine var mısınız?😇

Günaydın kızlar evet bugün yepyeni bir ay ,bence kaçamaklarımızı sıfırlayabilir, güzel güzel diyetlerimize start verebiliriz ben her yediğimin içtiğimin resmini çekiyorum bir nevi yeme günlüğü, bu şekilde insan kendini daha kontrol altına alabiliyor kızlar bir de her gün tartılmak daha iyi sanırım , öbür türlü insan savsaklıyor , en azından ben öyle

@adriswings @ozenti @Petk ne yaptınız bakim kızlar bugün
Gezip tozdugunuz sizin olsun, yiyip içtiklerinizi anlatın

bebişim valla ben yalan söylemem ben kaçamak yaptım dün bugün dediğim gibi kalori sayarak ve sakız dahi çiğnesem resimleyerek kendimi kontrol altına alıyorum artık

Ben güne düzgün başlamaz karbonhidrat alırsam kendi mi frenleyemiyorum siz de de var mı bu karbonhidrat karbonhidrat i doğuruyor

hemde nasıl , içimde öyle bir karbonhidrat aşkı var ki :))))

Kızlar bugün itibariyle diyet konusunda aldıgımız kararları paylaşalım, mesela ben daha cok su içeceğim , kalori sayımı ve yediğimi-içtiğimi resimleme + her gün tartılma .. sizlerin neler hangi diyetleri uygulayacaksınız bakalım herkes yazsın motive olalım

Günaydın canlarım 1 Mayıs işçi bayramımız kutlu olsun, daha yaşanılır bir dünya diliyorum
Adris kuzum burayı ihmal etmeyelim insan tek olunca daha çok bırakıyo kendini, yeni bi aya girdik dediğin gibi güzel kararlar almak lazım
Ben haftada bir tartılıcam zaten şu an diyet değil 8/16 yapıyorum vitamin alıyorum bol bol. Pazartesi’ye kadar iyileşmiş olurum inşallah. Benim düşüncem de iftarları çorba salata olarak yapmak, sonrasında meyve yerim. Sahuru da Karatay kahvaltı ve tbe şeklinde düşünüyorum ne dersinlz

evet canım herşeyin başı sağlık dikkat et kendine sağlıklı ,dengeli beslen bol bol c vitamini ve kolajen takviyesi al :*
8/16 nasıl yapıyorsun ? if sanırım değilmi? 16 saat açlık 8 saat beslenme
yağ yakımında if epey etkili , 16 saatlik açlık diliminde neler tüketiyorsun peki?

Dikkat ediyorum kuzum evet ıf yapıyorum üç gündür Pazartesi’ye kadar böyle devam edecem. İnşallah faydalı olur, açlık saatinde ilaç içiyorum sadece(şurup) onun dışında yiyecek yok

Tam beni anlatmışsin canım bende bu diyeti uygulayacagim inşallah.

Kızlar yarın itibariyle sabah kilo bildirimi ve akşam menü bildirimi yapalım bu böyle olmuyor 3 gün bildirim yapmayan silinsin.
Hergün tartılma taraftarı değilim bebem ben ama menü ve spor(her ne kadar ben yapamasam da) bildirimi yapalım bence de
Disiplin şart

Canlarım menü bildireyim zira az önce yemeğimi yedim ve günü kapattım
Sabah(11.30 öğlen yani) uyanınca ılık limonlu su içtim
12.00 kahvaltı
4 dilim tbe
1 haşlanmış yumurta
Zeytin, peynir
Domates, salatalık
Kaymak, çilek reçeli, çemen( bunlar iki üç çatal)
Açık çay

Akşam yemeği 16.15
Bir porsiyon zeytinyağlı fasulye
Bir porsiyon salata, zeytinyağlı limonlu
Bir büyük kase ev yoğurdu

Gün içinde 2 litre suyu bitiririm
Günün geri kalanı çay kahve
Bi de yatarken vitamin şurubu içicem

Spor yok

Bugun neler yedin zuzu dünü telafi ediyorsun dimi
Bugün daha iyi sabah güzel bir kahvaltı yaptım yumurta domates salatalık yeşillik 2 sucuk peynir biraz cevizli Gömeç eşim getirmiş çok güzel tadı az yedim.oglen et sote bulgur pilavı 6 gibi nesfit süt ve muz yemeyi düşünüyorum sonra spor ve bitki çayı gecede sahur inşallah.

Süper bir menü bayıldım bence böyle çok daha sağlıklı besleniyor uz böyle devam inşallah.

Çok güzel beslenmişsin canım yarın da oruç tutarsan süper olur iftara da hafif ye ooo süper olur
Gömeç ne kız afiyet olsun Karatay beslenmişsin bak Yarın tartılırsan mutlu olursun gibi geliyor, inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…