-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
yarım kiloyu begenmiyormusun gayet iyi bence.kizlar 58.8 sadece yarim kilo offfffff
canım evet aralıklı oruç demekmiş ona dikkat ediyorum.intermitting fastingle devammı
Merhaba canım, çok mutlu olurum belki bu sefer devamını böğle daha iyi getire bilirim..bugun başladım bende hadı bakalım.gelişmeleri yazıcam
Çok geçmiş olsun canım rapor alsaydın.nasil doktor Muş o şikayet etmek lazım.Selam Canlar dün merdivenlerden düştüm bileğimin üstüne, çıkmış doktor biley yok dedi yolladı akşama kadar agrıdan ağladım şişti davul gibi. Bi teyzeye gittik çıkmış bu dedi yerine taktı Sağolsun böyle bi acı yok ya
Üstüne çok basma dedi bakım yap dedi bişeyler karıştırıp sürecekmişim vs. Bir ay ağrı hareket yapma dedi verilmiş sadakam varmış
Sağlığımızın kıymetini bilelim valla
Valla ben de anlamadım canım nasıl doktor zAten doktorların bişeyden anladığını düşünmüyorum ben artıkÇok geçmiş olsun canım rapor alsaydın.nasil doktor Muş o şikayet etmek lazım.
Selam Canlar dün merdivenlerden düştüm bileğimin üstüne, çıkmış doktor biley yok dedi yolladı akşama kadar agrıdan ağladım şişti davul gibi. Bi teyzeye gittik çıkmış bu dedi yerine taktı Sağolsun böyle bi acı yok ya
Üstüne çok basma dedi bakım yap dedi bişeyler karıştırıp sürecekmişim vs. Bir ay ağrı hareket yapma dedi verilmiş sadakam varmış
Sağlığımızın kıymetini bilelim valla
Teşekkür ederim kuzum başa gelen çekilirçok geçmiş olsun canım benim aman kendine dikkat et
doktorlara da güvenilmiyor artık valla :/
Günaydın canımm çok şükür iyiyim agrı ve şişlik kalmadı üstüne basmadığım sürece sorun yokGünaydın herkese.adriswings diyet nasıl giriyor.atesbocegi nasıl oldun? Ben aynı 55.7 buna şükür.bi 55.0 i korusqydim haftaya 54.7 ile oruca başlarız inşallah.
Bol kemik suyu iç iyi gelir.Günaydın canımm çok şükür iyiyim agrı ve şişlik kalmadı üstüne basmadığım sürece sorun yok
Duraklama dönemine girdik sanırım birkaç gğn dukan denesene balım, ben bıraktım malum beslenmeme dikkat edecekmişim
Kelle paça iç dedi ben hiç içmedim ki ondanBol kemik suyu iç iyi gelir.
Ben de hiç yemedim.kemikli et ye o zaman bak o güzel olur.Kelle paça iç dedi ben hiç içmedim ki ondan
Tamam kuzum Allah razı olsunD
Ben de hiç yemedim.kemikli et ye o zaman bak o güzel olur.
Olur kuzum. Aktif olamıyorum pekdeniz diyette kanka burdan devam edelim mi?