İsveç diyetine var mısınız?😇

Selam Canlar dün merdivenlerden düştüm bileğimin üstüne, çıkmış doktor biley yok dedi yolladı akşama kadar agrıdan ağladım şişti davul gibi. Bi teyzeye gittik çıkmış bu dedi yerine taktı Sağolsun böyle bi acı yok ya 😏
Üstüne çok basma dedi bakım yap dedi bişeyler karıştırıp sürecekmişim vs. Bir ay ağrı hareket yapma dedi verilmiş sadakam varmış 🙁
Sağlığımızın kıymetini bilelim valla 😢

Selam Canlar dün merdivenlerden düştüm bileğimin üstüne, çıkmış doktor biley yok dedi yolladı akşama kadar agrıdan ağladım şişti davul gibi. Bi teyzeye gittik çıkmış bu dedi yerine taktı Sağolsun böyle bi acı yok ya 😏
Üstüne çok basma dedi bakım yap dedi bişeyler karıştırıp sürecekmişim vs. Bir ay ağrı hareket yapma dedi verilmiş sadakam varmış 🙁
Çok geçmiş olsun canım rapor alsaydın.nasil doktor Muş o şikayet etmek lazım.

Çok geçmiş olsun canım rapor alsaydın.nasil doktor Muş o şikayet etmek lazım.
Valla ben de anlamadım canım nasıl doktor zAten doktorların bişeyden anladığını düşünmüyorum ben artık🙄
Sağol balımm dün gitmedim okula Pazartesi duruma göre tekrar rapor alırım belki ama çok şükür dine göre iyiyim dün ağrıdan ölecem sandım😢

çok geçmiş olsun canım benim aman kendine dikkat et
doktorlara da güvenilmiyor artık valla :/

Günaydın herkese.adriswings diyet nasıl giriyor.atesbocegi nasıl oldun? Ben aynı 55.7 buna şükür.bi 55.0 i korusqydim haftaya 54.7 ile oruca başlarız inşallah.
Günaydın canımm çok şükür iyiyim agrı ve şişlik kalmadı üstüne basmadığım sürece sorun yok😊
Duraklama dönemine girdik sanırım birkaç gğn dukan denesene balım, ben bıraktım malum beslenmeme dikkat edecekmişim 😁

Kızlar yarın güncel kilo bildirimi yapalım, ben bir haftadır 8-16 yapıyordum üç gündür çabuk iyileşeyim diye yiyorum hep biraz kilo aldım.
Bakalkm yarın kilolarımızı güncelleyelim kendimize bi yol haritası çizelim, ne dersiniz?
Hepimizin modu düştü sanki 🙁 yükseltmemiz lazım.

X