- 25 Nisan 2019
- 7
- 10
- 30
-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
Hoşbuldum cnm, hepimiz için İnşallahGünaydın canlar. Topik eski canlılığına kavuşuyor sanki sevindim☺
Milayran hoşgeldin canım bu diyet işlerinde irade çok önemli inşallah istediğimiz sonuca ulaşırız
Evet canm aslında bütün plates eşyalarım tam ama sırf üşendiğimden yapamıyorum..ama bugünden itibaren yapıcam söz verdim artık kendimePilates yapabiliyorsan çok iyi sıkılaştırıyo canım yapan arkadasım var (ben de başlayacağım inşallah) kız benden kilolu ama incecik.
İnşallah canm işte bu sıralar hep evdeyim diye he bire bir şeyler atıştırmak geliyor içimden ama artık böğle olmuyor,bu sefer kararlıyımsakin bozma kuzum ben ofis disindayim ogle yemegi yiyemiyorum onun yerine turk kahvesi
Malzemelerin varsa hemen başla canım insan erteledikçe erteliyor, bak yaz geldi sayılır bi an önce harekete geçmek lazımEvet canm aslında bütün plates eşyalarım tam ama sırf üşendiğimden yapamıyorum..ama bugünden itibaren yapıcam söz verdim artık kendime
Hep az sonra deyip kaciyooorrt.@adriswings nerdesin kıııııız
Onun evde tartısı yok kuzum işyerinde tartılıyor tartı sonucu ondan az sonra oluyorHep az sonra deyip kaciyooorrt.
Ben şükür orucumu açtım çok yedim ama olsun yarın öğlene kadar yemek yok.hayiiir bebisler tarti evdee59.3 ciktim.bugun hic bozmadim.yarin sabah ins 58leri gormek umidiyle siz naptinz
Kız madem evde niye uyanınca tartılmıyonhayiiir bebisler tarti evdee59.3 ciktim.bugun hic bozmadim.yarin sabah ins 58leri gormek umidiyle siz naptinz
Allah kabul etsin güzellik, dua edeydin bize deBen şükür orucumu açtım çok yedim ama olsun yarın öğlene kadar yemek yok.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.Allah kabul etsin güzellik, dua edeydin bize de
Ben şükür orucumu açtım çok yedim ama olsun yarın öğlene kadar yemek yok.
Kız madem evde niye uyanınca tartılmıyon
İnşallah canm işte bu sıralar hep evdeyim diye he bire bir şeyler atıştırmak geliyor içimden ama artık böğle olmuyor,bu sefer kararlıyım ☺
Günaydın ......O ne kız benim İF yapıyorum 16 saat aç 8 Saat yemek dün iftardan sonra yemedim bugün öğlen 1 de yiyeceğim.5 çayı var ama kendimi tutarım az yerim insallahintermitting fastingle devammı
Amin kuzumAllah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Ben anlamam sabah bişey yemeden içmeden tartıltuvalete cıkıyorum bebişim ondan