- Konu Sahibi Atesbocegi41
Amin canım.Valla öyle kuzum ya ben de diyet modundan çıkıp istediğimi yiyecem ama 8-16 saat yapıcam
Allah kabul etsin kuzuuuuumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım.Valla öyle kuzum ya ben de diyet modundan çıkıp istediğimi yiyecem ama 8-16 saat yapıcam
Allah kabul etsin kuzuuuuumm
Merhaba herkese..bende isvec diyetine baslamak istiyorum..aslinda her gun baslayib gece krizlerim tutunca birakiyorum☺.ama bu sefer kararliyim yarindan itibaren daha istikrarli
bir sekilde diyetimi tutmaya calisacağım.inşallah bu sefer olur.kilom 61.2 boy 167..hedefim 55 kg olmak..hadi inşallah yarından itibarem başlıyorum gelişmeleri bıraya yazarım
Merhaba herkese..bende isvec diyetine baslamak istiyorum..aslinda her gun baslayib gece krizlerim tutunca birakiyorum☺.ama bu sefer kararliyim yarindan itibaren daha istikrarli
bir sekilde diyetimi tutmaya calisacağım.inşallah bu sefer olur.kilom 61.2 boy 167..hedefim 55 kg olmak..hadi inşallah yarından itibarem başlıyorum gelişmeleri bıraya yazarım
Canım dün tartı sonuçları ni alamadıkGünaydın kızlar bugun 2.günüm tartı sonucları birazdan... siz ne güzel 56ları gördünüz ben 2 kilo rotarlı takip ediyorum sizi hatta 3 tartı sonucları birazdan.
İnsan istediği kiloya iniyor da koruma da çok zor.ben dün öğlen açık büfede yedim ve onunla niyetlendim Allah kabul etsin inşallah.bakalim yarın tartı ne diyecekbenimde ilk hedefim 55 , 60la başladım , ben daha önce bu diyeti yaptım 13 günde 65 den 57.7 gördüm sonra regl dönemidir , abur cuburdur dikkat etmedim 59 -60 oldum . şimdi tekrar yapıyorum ilk hedefim 55.
Kilim gayet normal canım boyun uzun bize göre.Merhaba herkese..bende isvec diyetine baslamak istiyorum..aslinda her gun baslayib gece krizlerim tutunca birakiyorum.ama bu sefer kararliyim yarindan itibaren daha istikrarli
hahahahah az sonraaaCanım dün tartı sonuçları ni alamadık
evet canım çalışıyorum müdür yardımcısıyım yaş 34 3 erkek çocuk var maşallahkizlar calisiyormusunuz buarada yaslar kac
yine gelmedi az sonraaahahahahah az sonraaa
Merhaba canım, çok mutlu olurum belki bu sefer devamını böğle daha iyi getire bilirim..bugun başladım bende hadı bakalım.gelişmeleri yazıcamcanım merhaba bende isveç diyeti yapıyorum bugun 2 .günüm beraber devam edebiliriz istersen ^-^
Aslında ben bölgesel olarak zayıflamak istiyorum canım.bunun için sporda yapmam lazım tabiki ama ben bun siralar daha işe başmaladığımdan dolayı hep evdeyım ve çok haraketsizim.belki bu diyetle 3-5kılo verip basenlerder de bir gelişme görürüm başlamak istedimKilim gayet normal canım boyun uzun bize göre.
Öncesinde çok güzel vermişsin canm keşke bende senin gibi vere bilsembenimde ilk hedefim 55 , 60la başladım , ben daha önce bu diyeti yaptım 13 günde 65 den 57.7 gördüm sonra regl dönemidir , abur cuburdur dikkat etmedim 59 -60 oldum . şimdi tekrar yapıyorum ilk hedefim 55.
Pilates yapabiliyorsan çok iyi sıkılaştırıyo canım yapan arkadasım var (ben de başlayacağım inşallah) kız benden kilolu ama incecik.Aslında ben bölgesel olarak zayıflamak istiyorum canım.bunun için sporda yapmam lazım tabiki ama ben bun siralar daha işe başmaladığımdan dolayı hep evdeyım ve çok haraketsizim.belki bu diyetle 3-5kılo verip basenlerder de bir gelişme görürüm başlamak istedim
İsveç diyeti dukan diyeti iyi kilo verdiriyor sadece devam etmek lazım kuzum, beraber yapınca da motive oluyo insan.Öncesinde çok güzel vermişsin canm keşke bende senin gibi vere bilsem
Merhaba canım, çok mutlu olurum belki bu sefer devamını böğle daha iyi getire bilirim..bugun başladım bende hadı bakalım.gelişmeleri yazıcam