İsveç diyetine var mısınız?😇

Merhaba herkese..bende isvec diyetine baslamak istiyorum..aslinda her gun baslayib gece krizlerim tutunca birakiyorum.ama bu sefer kararliyim yarindan itibaren daha istikrarli
bir sekilde diyetimi tutmaya calisacağım.inşallah bu sefer olur.kilom 61.2 boy 167..hedefim 55 kg olmak..hadi inşallah yarından itibarem başlıyorum gelişmeleri bıraya yazarım

canım merhaba bende isveç diyeti yapıyorum bugun 2 .günüm beraber devam edebiliriz istersen ^-^

benimde ilk hedefim 55 , 60la başladım , ben daha önce bu diyeti yaptım 13 günde 65 den 57.7 gördüm sonra regl dönemidir , abur cuburdur dikkat etmedim 59 -60 oldum . şimdi tekrar yapıyorum ilk hedefim 55.

benimde ilk hedefim 55 , 60la başladım , ben daha önce bu diyeti yaptım 13 günde 65 den 57.7 gördüm sonra regl dönemidir , abur cuburdur dikkat etmedim 59 -60 oldum . şimdi tekrar yapıyorum ilk hedefim 55.
İnsan istediği kiloya iniyor da koruma da çok zor.ben dün öğlen açık büfede yedim ve onunla niyetlendim Allah kabul etsin inşallah.bakalim yarın tartı ne diyecek

Kilim gayet normal canım boyun uzun bize göre.

Günaydın canlar. Topik eski canlılığına kavuşuyor sanki sevindim
Milayran hoşgeldin canım bu diyet işlerinde irade çok önemli inşallah istediğimiz sonuca ulaşırız

Sabah sağlam bi kahvaltı yaptım ohh
Öğlen meyve yiyecem
Akşam da etli kuru patlıcan ve yoğurt
Bol su çay kahve

Siz ne yaptınız bakim

Kilim gayet normal canım boyun uzun bize göre.
Aslında ben bölgesel olarak zayıflamak istiyorum canım.bunun için sporda yapmam lazım tabiki ama ben bun siralar daha işe başmaladığımdan dolayı hep evdeyım ve çok haraketsizim.belki bu diyetle 3-5kılo verip basenlerder de bir gelişme görürüm başlamak istedim

Pilates yapabiliyorsan çok iyi sıkılaştırıyo canım yapan arkadasım var (ben de başlayacağım inşallah) kız benden kilolu ama incecik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…