İsveç diyetine var mısınız?😇

Günaydın fıstıklar
Bi an önce kendimize gelelim yoksa tartı bize tokatı yapıştıracak
Dün gece 10 da iki porsiyon tatlı yedim bugün 16.00 ya kadar yemek yok, çay kahve su
Kilom 56,7
Siz ne yapacaksınız bugun

bende de 56.4 geldim bugünde acık büfe var dün 16 dan sonra birşey yemedim 14 e kadarda kahve elma idare edeceğim acık büfeyi yarın oruçla telafi ederim insallah.tekrar 55.0 görmem lazım

bende de 56.4 geldim bugünde acık büfe var dün 16 dan sonra birşey yemedim 14 e kadarda kahve elma idare edeceğim acık büfeyi yarın oruçla telafi ederim insallah.tekrar 55.0 görmem lazım
Görürsün canım sıkma canını Telafi edersin inşallah
Ben de sabahtan beri kahve içiyorum
Şunun şurasında ne kaldı 16.00 ya

Kızlar bugun 16.00 ya kadar su ve kahve ile geçiştirdim
16.00 da etli kuru patlıcan yemeği
Salata yoğurt ve iki dilim tbe yedim.
Günü kapattım çaya kahveye devam.
Ama gözüm çok aç

Kızlar bugun 16.00 ya kadar su ve kahve ile geçiştirdim
16.00 da etli kuru patlıcan yemeği
Salata yoğurt ve iki dilim tbe yedim.
Günü kapattım çaya kahveye devam.
Ama gözüm çok aç
Bravo canım ben açık büfe nin hakkını verdim yarın Allah kabul etsin oruç olacağım.yemek düzeni oluşturmak önemli böyle olmuyor diyet modunda olunca çok kısıp hedefe ulaşınca çok yemek psikolojik olarak sacmalatiyor

Yeterli ve dengeli beslenme ye geçip spor yapacağım ins ve haftada bir gün tartilip zayıflamaya takintidan çıkarmak lazım en zorunda bu aslinda.

Valla öyle kuzum ya ben de diyet modundan çıkıp istediğimi yiyecem ama 8-16 saat yapıcam
Allah kabul etsin kuzuuuuumm

Yeterli ve dengeli beslenme ye geçip spor yapacağım ins ve haftada bir gün tartilip zayıflamaya takintidan çıkarmak lazım en zorunda bu aslinda.
Evet takıntı yapmamak lazım haftada bir tartılmak en iyisi insanın psikolojisi bozuluyor böyle her gün tartılınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…