İsveç diyetine var mısınız?😇

Günaydın canımmmm
Tartım 57.1 gösterdi çok sinirlendim kendime
Sabah iki kızarmış ekmek
1 portakal ve şekersiz çay/kahve diyo
Ekmek yemiyorum

Portakal da yemicem sabah ılık limonlu su içtim öğleye kadar su ve açık çay, başka bişey yok

Yok yooookk hak ettim bunu
Bugun yarın olursun bebem, bitince rahatlar vücudun
Afiyet olsun canımm
ay insallah agri var gelen bir sey yok oglen 3-4 tane bebek haslanmis patateslerden yedim yani nerdeyse hepsi 1 orta boy yapiyor , aksamda 2 orta boy ile gunu kapatacagim simdi sekersiz grande filtre kahve iciyorum sen ne yaptin ne yedin balim

ay insallah agri var gelen bir sey yok oglen 3-4 tane bebek haslanmis patateslerden yedim yani nerdeyse hepsi 1 orta boy yapiyor , aksamda 2 orta boy ile gunu kapatacagim simdi sekersiz grande filtre kahve iciyorum sen ne yaptin ne yedin balim
Olursun inşallah sinyalleri gelmiş yakındır
Afiyet olsun fıstık patates diyeti mi kız o yoksa
Ben sabahtan beri bir fincan sade Türk kahvesi ve bi kupa açık çay içtim. Şimdi öğle yemeğimi yicem canım. Kahvaltıyı es geçtim ancak acıktım 24 saat oldu dünkü kahvaltıdan beri nasıl yediysem artık
Menüm
1 portakal yada greyfurt
1 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt
1 kızartılmış ekmek
1 bardak yeşilçay

yok bebegim patates degil 5 gunde 5 kilo diyeti, bugun haslanmis patates gunu mesela yarin sebze gunum oyle oyle 5 gun yapiliyor diyet bu sekilde. 5 gunde 5 kilo zayiflatiyor deniliyor ama ben sanmiyorum 3 kilo versem bile kardir benim icin 55 -54 gorsem beslenme duzenimi oturtucam da bir goremedik

Heee iyiymiş kız bi araştıran bunu ben
Gitsin de yavaş gitsin balım napalım almaktan iyidir. Reglin bitince gider zAten şişlik var şu an
Ay ben dün 55 gördüm de ne oldu şımardım yine 57 oldum

ahahah olursun olursun , arastir bu benim ilk denemem her gun tartilip sonuclari bildirecegimm
Ben de ben deee
Bakalkm hangisi daha etkili olacak bünyeye göre değişir tabi de az çok belli olur.
Ya şimdi yemeğimi yedim de alakasız şeyler yediklerim
Kızarmış ekmek Yoğurt yumurta portakal çay

benimde icim bayildi kahveden gunde 2 ile sinirli tutucam kahvenin de fazlasi iyi degil cayini icseydin kusum en azindan tok tutar
nasil aclik durumlari ???
Ben severim kahveyi ya Yeşilçay içtim balım öğlen
Açlık Yok fıstık zAten akşam yemeğini 16.30 yiyip günü kapatıyorum ben
Sende nasıl durumlar minnoş patatesler tok tuttu mu

akşam yemeğimide yedim toplamda 4 orta boy haşlanmış patates ve 2 bardak filtre kahve. Bugün tek kaçamağım 2 adet hurma oldu o da kabız olmamak adına yedim. yarın kilo bildirimi yapacagım :**

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…