İsveç diyetine var mısınız?😇

akşam yemeğimide yedim toplamda 4 orta boy haşlanmış patates ve 2 bardak filtre kahve. Bugün tek kaçamağım 2 adet hurma oldu o da kabız olmamak adına yedim. yarın kilo bildirimi yapacagım :**
Afiyet olsun fıstık
Ben de beşte yedim akşam yemeğimi.
Uyanınca ılık limonlu su
Kahvaltı yok

Öğlen
1 portakal
1 haşlanmış yumurta
1 kaseye yakın yoğurt
1 dilim kızarmış tbe
Yeşilçay

Akşam
2 haşlanmış yumurta
1 bardak yoğurt
1 dilim kızarmış tbe (2 dilim normalde)
2 domates(salatanın içine ekledim)
BOOOL yeşil salata
Yeşilçay

2 litre su içtim
15.500 adım attım
23 kat çıkmışım
Aralarda 2 sade Türk kahvesi
Bir büyük kupa çay
Akşam da form çayı

Sabah 57.1 gelmiştim yarına Allah kerim

Ekmek bana fazla gibi geldi günde iki taneyi geçirmemeyi düşünüyorum

tartı bildirimini merakla bekliyorum canım sen sporda yapıyorsun o güzel bende yavas yavas baslasam hiç fena olmayacak

tartı bildirimini merakla bekliyorum canım sen sporda yapıyorsun o güzel bende yavas yavas baslasam hiç fena olmayacak
sen de başla az da olsa yap, nette kardiyo egzersizleri var yarım saat 40 dakikada 500 kalori yaktıran. hem uzun değil hem de sıkılaşırsın.
bizim bi tanıdık dukan yaptı spor yapmadı tamam zayıfladı ama derisi sarktı saçma bi görüntü oldu. az da olsa spor şart canım

Hahaha bence de şükret bi anda gidecek regl bitince bak gör
Bugun sebze günü değil miydi kız
Ben de sabah 1 portakal
öğlen yumurta yoğurt portakal yedim
Ekmek yemedim
Akşama köfte var

Kızlar merhaba, ben de bugün İsveç diyetine başladım. Ama tuzsuz olacağını bilmiyordum tuzlu yedim hep boyum 1.58 kilom 62.5 hedefim 52 bakalım ne kadar zamanda nasıl ulaşacağım. Aslında ramazana kadar midemi de küçültmek istiyorum ki oruç tutmak çok zor olmasın ilk gün sabah sütsüz şekersiz kahve içtim öğlen de haşlanmış ıspanak 1 domates ve 2 yumurta yedim

Hoşgeldin canım, hedefine en kısa sürede ulaşmanı dilerin
Ben de dün hastane diyetine başladım inşallah güzel sonuçlar alırız

Hahaha bence de şükret bi anda gidecek regl bitince bak gör
Bugun sebze günü değil miydi kız
Ben de sabah 1 portakal
öğlen yumurta yoğurt portakal yedim
Ekmek yemedim
Akşama köfte var
öyleydi bebiş ama öğlen yanımda bişey getirmedim ondan soya sütlü filtre kahve içtim 80 kcalmiş grande boy olanı. şimdide kabaklarım haşlanıyor onları yiyeceğim 3 tane kabağım var 1 yk yoğurt ve baharatla yerim 150 kcal falan da o günü kapatıcam bir an önce su lanet regl olssun her sabah tartıda sinir krizi geçiriyorum eger bu cumaya kadar bu diyetle 1 kg bile veremezsem ben kesinlikle dukan atağa geçeceğim canım , benim bünye proteinle zayıflıyor galiba

CNN yazıları okudum yıkılıyor burası bizde ateşböceği ile elma diyeti nde yaziyorduk.sonuclarin süper canım maşallah ama çok az kalori alıyorsun dikkat et hasta lanma takipteyim kolonu merak ediyorum.bende regli olacağım.

Çok zorlandım yahu
Kolay olmayacak elbet üzüleceğiz sık dişini insan alışıyor bi yerden sonra
Sen bu diyetle zayıflamıyor değilsin balım, vücudun şiş olduğu için tartıda görünmüyor regl dönemin bitsin göreceksin farkı
günaydın hanımlar bugün benim et gunum , yağsız ton balığı tercih edicem bugun. şimdi şekersiz filtre kahvemi içiyorum tartı sonucları birazdan ^-^
Günaydın canım yaz bakalım hadi
Holgeldin fıstık çatır çatır zayıflıyoruz diye düzeltsem mi başlığı yok o zaman göze geliriz
Hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…