İsveç diyetine var mısınız?😇

ik

ikimizinde yarin serbest gunu desene insallah gorursun bebegim 55leri ben dukan atak sen hastane diyeti bakalim hangisi ise yarayacak gozlemlemis oluruz
Evet balım yarın free
Abartmayalım ama yine de o kadar emek veriyoruz sonuçta
İnşallah kuzum birlikte görürüz, benim diyet 5 gün diyet 2 gün serbest(tatlı ve hamur işi yok tabi ki) şeklinde 3 hafta sürecek. Belki dukan ataktan sonra yanıma gelirsin

isvec diyetimin son gunuydu son gunun aksaminda da 200 gr haslanmis tavuk ve 1 yk zeytinyagli limonlu yesil salata yaptim , yarin sabah tarti sonuclari gelecek
Afiyet olsjn be de geçmiş olsun kuzum,
Tebrik ediyorum seni Azmi’nden dolayı
İnşallah devamı gelir
Hadi bakalkm boool eksiler

Uyanınca ılık limonlu su
Sabah yumurta ve sütle kahvaltı

Öğlen
İki yemek kaşığı yoğurt
1.5 yk yulaf ezmesi
1 çay kaşığı chia tohumu

Akşam
200 gr tavuk ciğeri
Bir kase yoğurt(kuru nane ekledim)

Su 2 litre içebildim
11 bin adım attım
Temizlik yaptım

Sabah 56.1 kilo ile uyanmıştım yarına Allah kerim ☺

günaydın kızlar , dün isveç diyeti kaçamaksız bitti , bugün son tartı günüm.. bugünü kendime serbest gün olarak ayırdım ama bakmayın serbest olduguna hurma , sütlü filtre kahve yoğurtla geçecek bugun ^-^ önümüzdeki hafta için kafam çok karısık beşte beş diyeti de güzel bir alternatif , dukan atak ta ... iki arada kaldım

selamlar bebeklerim kimse yokmu tartildim sonuc ayni dunle 57.7 bence iyi bir rakam 13 gunde giden 7.1 kilo ki hic fena degil bugun gecistirme gunu yarin ya 5te 5 ya da dukan atak , ama sizin onerilerinizi alayim
Tebrik ediyorum gerçekten çok güzel kilo vermişsin diyete birebir uydun mu peki spor da yapabildin mi

Geçmiş olsun canım Ben öğlen bir yedim bir yedim sorma onunla duruyorum ve hala tokum öyle yemişim yani
Dukan atak yapabilirsin etkili baya kuzum
selamlar bebeklerim kimse yokmu tartildim sonuc ayni dunle 57.7 bence iyi bir rakam 13 gunde giden 7.1 kilo ki hic fena degil bugun gecistirme gunu yarin ya 5te 5 ya da dukan atak , ama sizin onerilerinizi alayim
Selam canım ancak girebildim naber
Maşallah iyi verdin devamını da getirirsin inşallah inanıyorum buna, bana sorarsan atak yap derim
A Atesbocegi41 nerelerdesin bebekim kilo bildirimi de yapmadin bugun
Geldim balım geldim
Sabah tartıda 55.8 gördüm ama o kadar çok yemişim ki sabah ne çıkacak tartıda korkuyorum

ohhh sonunda ❤❤❤ kuzum karar veremedim 5te 5 deniycem bu hafta ise.yaramazsa dukan atakla devam ederim. yarin sekersiz filtre kahve aksamina 3 adet haslanmis orta boy tuzsuz patates

ohhh sonunda ❤❤❤ kuzum karar veremedim 5te 5 deniycem bu hafta ise.yaramazsa dukan atakla devam ederim. yarin sekersiz filtre kahve aksamina 3 adet haslanmis orta boy tuzsuz patates
Özledim senş ve diğer topikteki arkadaşlarımı yaaa
Tamam başla bi sarmazsa atak yaparsın ben bu hastane diyeti 3 hafta iki hafta yapıp son haftayı da atak yapabilirim belki
Kuzum çok yedim ya bugün

Sabah 55.8 gördüm tartıda ölçülerim de Bunlar;
Kollar 25
Bel 63
Karın 79
Kalça 93
Bacaklar 53
Vücut yağ otanıma bakmayı unuttum
55.x leri görürsem ödül vericem kendime demiştim ama kahvaltıyı 12 de yaptım o kadar çok şey yedim ki anlatamam, mide spazmı geçirecektim neredeyse. Yasaklı olup da yediklerim;
İki tatlı kaşığı süt reçeli
1 tatlı kaşığı çilek reçeli
1.5 simit
Şu an hala tokum. Yarın tartıda göreceğim kilo beni şoka uğratmaz inşallah
Diğer topikten kopyaladım
Şimdilik böyle zuzu, alışveriş yaptım hastane diyeti için yarın, bugün hiç yaşanmamış gibi baştan başlıyorum.

olsun nefsini korelttin canimin ici yarin sifirdan tertemiz basliyoruz diyetlerimize. kacamak yok bol.bol su iciyoruz ve her gun kilolarimizi yaziyoruz buraya

olsun nefsini korelttin canimin ici yarin sifirdan tertemiz basliyoruz diyetlerimize. kacamak yok bol.bol su iciyoruz ve her gun kilolarimizi yaziyoruz buraya
Hunharca yemek diyelim biz ona
Neyse hak ettim ama sonuçta yani
Sen neler yedin bugün
Evet balımm yarın güzel ve verimli bir haftanın başlangıcı olsun inşallah Paylaşımlara devam spor da eklemek lazım kuzum ya, ben Cuma ve Cumartesi dılarda yürüdüm baya bacaklarım acıyor. Leslie işe yaramıyor anladım yani buna bi çözüm bulalım

benim hic firsatim yok ama eve gelince cardio aletsiz yapabilirim thesquatgirl baya iyi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…