- 10 Şubat 2019
- 1.035
- 1.003
-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
Evet balım yarın freeik
ikimizinde yarin serbest gunu deseneinsallah gorursun bebegim 55leri ben dukan atak sen hastane diyeti bakalim hangisi ise yarayacak gozlemlemis oluruz
Afiyet olsjn be de geçmiş olsun kuzum,isvec diyetimin son gunuydu son gunun aksaminda da 200 gr haslanmis tavuk ve 1 yk zeytinyagli limonlu yesil salata yaptim , yarin sabah tarti sonuclari gelecek
Tebrik ediyorum gerçekten çok güzel kilo vermişsin diyete birebir uydun mu peki spor da yapabildin miselamlar bebeklerim kimse yokmutartildim sonuc ayni dunle 57.7 bence iyi bir rakam 13 gunde giden 7.1 kilo ki hic fena degil bugun gecistirme gunu yarin ya 5te 5 ya da dukan atak , ama sizin onerilerinizi alayim
hayir canim hic spor yapmadim.masa basi calisiyorum zaten bu diyetle beraber oldukca zor olurduTebrik ediyorum gerçekten çok güzel kilo vermişsin diyete birebir uydun mu peki spor da yapabildin mi
Ben de yapamıyorum o yüzden sordum benim de ikinci gün bitti bakalım sonuç nolcakhayir canim hic spor yapmadim.masa basi calisiyorum zaten bu diyetle beraber oldukca zor olurdu
baslangic kilon ve boyun kac canim.? ben 65 ile baslamistim simdi 57.7 im sende 65 ve daha uzeri kilodaysan benden daha fazla bile verebilirsin :) tuz kullanma ve her yemegi bol baharatli ye sana nacizane tavsiyemBen de yapamıyorum o yüzden sordum benim de ikinci gün bitti bakalım sonuç nolcak
Geçmiş olsun canımgünaydın kızlar , dün isveç diyeti kaçamaksız bitti , bugün son tartı günüm.. bugünü kendime serbest gün olarak ayırdım ama bakmayın serbest olduguna hurma , sütlü filtre kahve yoğurtla geçecek bugun ^-^ önümüzdeki hafta için kafam çok karısık beşte beş diyeti de güzel bir alternatif , dukan atak ta ... iki arada kaldım
Selam canım ancak girebildim naberselamlar bebeklerim kimse yokmutartildim sonuc ayni dunle 57.7 bence iyi bir rakam 13 gunde giden 7.1 kilo ki hic fena degil bugun gecistirme gunu yarin ya 5te 5 ya da dukan atak , ama sizin onerilerinizi alayim
Geldim balım geldim
ohhh sonunda ❤❤❤ kuzum karar veremedim 5te 5 deniycem bu hafta ise.yaramazsa dukan atakla devam ederim. yarin sekersiz filtre kahve aksamina 3 adet haslanmis orta boy tuzsuz patatesGeçmiş olsun canım ☺ Ben öğlen bir yedim bir yedim sorma onunla duruyorum ve hala tokum öyle yemişim yani
Dukan atak yapabilirsin etkili baya kuzum
Selam canım ancak girebildim naber
Maşallah iyi verdin devamını da getirirsin inşallah inanıyorum buna, bana sorarsan atak yap derim☺
Geldim balım geldim
Sabah tartıda 55.8 gördüm ama o kadar çok yemişim ki sabah ne çıkacak tartıda korkuyorum
Özledim senş ve diğer topikteki arkadaşlarımı yaaaohhh sonunda ❤❤❤ kuzum karar veremedim 5te 5 deniycem bu hafta ise.yaramazsa dukan atakla devam ederim. yarin sekersiz filtre kahve aksamina 3 adet haslanmis orta boy tuzsuz patates
olsun nefsini korelttin canimin ici yarin sifirdan tertemiz basliyoruz diyetlerimize. kacamak yok bol.bol su iciyoruz ve her gun kilolarimizi yaziyoruz burayaSabah 55.8 gördüm tartıda ölçülerim de Bunlar;
Kollar 25
Bel 63
Karın 79
Kalça 93
Bacaklar 53
Vücut yağ otanıma bakmayı unuttum
55.x leri görürsem ödül vericem kendime demiştim ama kahvaltıyı 12 de yaptım o kadar çok şey yedim ki anlatamam, mide spazmı geçirecektim neredeyse. Yasaklı olup da yediklerim;
İki tatlı kaşığı süt reçeli
1 tatlı kaşığı çilek reçeli
1.5 simit
Şu an hala tokum. Yarın tartıda göreceğim kilo beni şoka uğratmaz inşallah
Diğer topikten kopyaladım
Şimdilik böyle zuzu, alışveriş yaptım hastane diyeti için yarın, bugün hiç yaşanmamış gibi baştan başlıyorum.
Hunharca yemek diyelim biz onaolsun nefsini korelttin canimin ici yarin sifirdan tertemiz basliyoruz diyetlerimize. kacamak yok bol.bol su iciyoruz ve her gun kilolarimizi yaziyoruz buraya
benim hic firsatim yok ama eve gelince cardio aletsiz yapabilirim thesquatgirl baya iyi kuzumHunharca yemek diyelim biz ona
Neyse hak ettim ama sonuçta yani
Evet balımm yarın güzel ve verimli bir haftanın başlangıcı olsun inşallahPaylaşımlara devam spor da eklemek lazım kuzum ya, ben Cuma ve Cumartesi dılarda yürüdüm baya bacaklarım acıyor. Leslie işe yaramıyor anladım yani buna bi çözüm bulalım
Evet o kadına hastayım yaaa doriiissbenim hic firsatim yok ama eve gelince cardio aletsiz yapabilirim thesquatgirl baya iyi kuzum
günaydın canım benim , yeni diyet günümüz hayırlı ugurlu olsunBen yatıyorum canımın içi, iyi geceler tatlı uykular