İsveç diyetine var mısınız?😇

ik

ikimizinde yarin serbest gunu desene 😂😂 insallah gorursun bebegim 55leri 😘 ben dukan atak sen hastane diyeti bakalim hangisi ise yarayacak gozlemlemis oluruz 🙂🙂🤗
Evet balım yarın free 💃🏼💃🏼💃🏼
Abartmayalım ama yine de o kadar emek veriyoruz sonuçta 😊
İnşallah kuzum birlikte görürüz, benim diyet 5 gün diyet 2 gün serbest(tatlı ve hamur işi yok tabi ki) şeklinde 3 hafta sürecek. Belki dukan ataktan sonra yanıma gelirsin😍

isvec diyetimin son gunuydu son gunun aksaminda da 200 gr haslanmis tavuk ve 1 yk zeytinyagli limonlu yesil salata yaptim , yarin sabah tarti sonuclari gelecek 😊
Afiyet olsjn be de geçmiş olsun kuzum,
Tebrik ediyorum seni Azmi’nden dolayı 👏🏻👏🏻👏🏻
İnşallah devamı gelir 🥰
Hadi bakalkm boool eksiler 😂🤣☺️

Uyanınca ılık limonlu su
Sabah yumurta ve sütle kahvaltı

Öğlen
İki yemek kaşığı yoğurt
1.5 yk yulaf ezmesi
1 çay kaşığı chia tohumu

Akşam
200 gr tavuk ciğeri
Bir kase yoğurt(kuru nane ekledim)

Su 2 litre içebildim
11 bin adım attım
Temizlik yaptım

Sabah 56.1 kilo ile uyanmıştım yarına Allah kerim ☺

günaydın kızlar , dün isveç diyeti kaçamaksız bitti , bugün son tartı günüm.. bugünü kendime serbest gün olarak ayırdım ama bakmayın serbest olduguna hurma , sütlü filtre kahve yoğurtla geçecek bugun ^-^ önümüzdeki hafta için kafam çok karısık beşte beş diyeti de güzel bir alternatif , dukan atak ta ... iki arada kaldım:110::110::110:

günaydın kızlar , dün isveç diyeti kaçamaksız bitti , bugün son tartı günüm.. bugünü kendime serbest gün olarak ayırdım ama bakmayın serbest olduguna hurma , sütlü filtre kahve yoğurtla geçecek bugun ^-^ önümüzdeki hafta için kafam çok karısık beşte beş diyeti de güzel bir alternatif , dukan atak ta ... iki arada kaldım:110::110::110:
Geçmiş olsun canım ☺️ Ben öğlen bir yedim bir yedim sorma onunla duruyorum ve hala tokum öyle yemişim yani🤣🤣🤣
Dukan atak yapabilirsin etkili baya kuzum
selamlar bebeklerim kimse yokmu🤗 tartildim sonuc ayni dunle 57.7 bence iyi bir rakam 13 gunde giden 7.1 kilo ki hic fena degil😊 bugun gecistirme gunu yarin ya 5te 5 ya da dukan atak , ama sizin onerilerinizi alayim 😶
Selam canım ancak girebildim naber😍
Maşallah iyi verdin devamını da getirirsin inşallah inanıyorum buna, bana sorarsan atak yap derim☺️
A Atesbocegi41 nerelerdesin bebekim kilo bildirimi de yapmadin bugun :KK43:
Geldim balım geldim😊
Sabah tartıda 55.8 gördüm ama o kadar çok yemişim ki sabah ne çıkacak tartıda korkuyorum 🙁

Geçmiş olsun canım ☺ Ben öğlen bir yedim bir yedim sorma onunla duruyorum ve hala tokum öyle yemişim yani🤣🤣🤣
Dukan atak yapabilirsin etkili baya kuzum

Selam canım ancak girebildim naber😍
Maşallah iyi verdin devamını da getirirsin inşallah inanıyorum buna, bana sorarsan atak yap derim☺

Geldim balım geldim😊
Sabah tartıda 55.8 gördüm ama o kadar çok yemişim ki sabah ne çıkacak tartıda korkuyorum 🙁
ohhh sonunda ❤❤❤ kuzum karar veremedim 5te 5 deniycem bu hafta ise.yaramazsa dukan atakla devam ederim. yarin sekersiz filtre kahve aksamina 3 adet haslanmis orta boy tuzsuz patates 😋

ohhh sonunda ❤❤❤ kuzum karar veremedim 5te 5 deniycem bu hafta ise.yaramazsa dukan atakla devam ederim. yarin sekersiz filtre kahve aksamina 3 adet haslanmis orta boy tuzsuz patates 😋
Özledim senş ve diğer topikteki arkadaşlarımı yaaa😍😍😍
Tamam başla bi sarmazsa atak yaparsın ben bu hastane diyeti 3 hafta iki hafta yapıp son haftayı da atak yapabilirim belki ☺️
Kuzum çok yedim ya bugün 🙁

Sabah 55.8 gördüm tartıda ölçülerim de Bunlar;
Kollar 25
Bel 63
Karın 79
Kalça 93
Bacaklar 53
Vücut yağ otanıma bakmayı unuttum 🙁
55.x leri görürsem ödül vericem kendime demiştim ama kahvaltıyı 12 de yaptım o kadar çok şey yedim ki anlatamam, mide spazmı geçirecektim neredeyse. Yasaklı olup da yediklerim;
İki tatlı kaşığı süt reçeli
1 tatlı kaşığı çilek reçeli
1.5 simit
Şu an hala tokum. Yarın tartıda göreceğim kilo beni şoka uğratmaz inşallah :KK43:
Diğer topikten kopyaladım 🤣🤣
Şimdilik böyle zuzu, alışveriş yaptım hastane diyeti için yarın, bugün hiç yaşanmamış gibi baştan başlıyorum. 🤣

Sabah 55.8 gördüm tartıda ölçülerim de Bunlar;
Kollar 25
Bel 63
Karın 79
Kalça 93
Bacaklar 53
Vücut yağ otanıma bakmayı unuttum 🙁
55.x leri görürsem ödül vericem kendime demiştim ama kahvaltıyı 12 de yaptım o kadar çok şey yedim ki anlatamam, mide spazmı geçirecektim neredeyse. Yasaklı olup da yediklerim;
İki tatlı kaşığı süt reçeli
1 tatlı kaşığı çilek reçeli
1.5 simit
Şu an hala tokum. Yarın tartıda göreceğim kilo beni şoka uğratmaz inşallah :KK43:
Diğer topikten kopyaladım 🤣🤣
Şimdilik böyle zuzu, alışveriş yaptım hastane diyeti için yarın, bugün hiç yaşanmamış gibi baştan başlıyorum. 🤣
olsun nefsini korelttin canimin ici yarin sifirdan tertemiz basliyoruz diyetlerimize. kacamak yok bol.bol su iciyoruz ve her gun kilolarimizi yaziyoruz buraya 😊😊😊😚😚

olsun nefsini korelttin canimin ici yarin sifirdan tertemiz basliyoruz diyetlerimize. kacamak yok bol.bol su iciyoruz ve her gun kilolarimizi yaziyoruz buraya 😊😊😊😚😚
Hunharca yemek diyelim biz ona 🤣🤣🤣
Neyse hak ettim ama sonuçta yani 🙈
Sen neler yedin bugün☺️
Evet balımm yarın güzel ve verimli bir haftanın başlangıcı olsun inşallah😍 Paylaşımlara devam spor da eklemek lazım kuzum ya, ben Cuma ve Cumartesi dılarda yürüdüm baya bacaklarım acıyor. Leslie işe yaramıyor anladım yani🙁 buna bi çözüm bulalım😊

Hunharca yemek diyelim biz ona 🤣🤣🤣
Neyse hak ettim ama sonuçta yani 🙈
Evet balımm yarın güzel ve verimli bir haftanın başlangıcı olsun inşallah😍 Paylaşımlara devam spor da eklemek lazım kuzum ya, ben Cuma ve Cumartesi dılarda yürüdüm baya bacaklarım acıyor. Leslie işe yaramıyor anladım yani🙁 buna bi çözüm bulalım😊
benim hic firsatim yok ama eve gelince cardio aletsiz yapabilirim thesquatgirl baya iyi kuzum ✋

X