İsveç diyetine var mısınız?😇

Selam kızlar bildirim yapmaya geldim
Sabah uyanınca ılık limonlu su içtim

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 bardak yy süt

Öğlen
1.5 yk yulaf ezmesi sütle
2 tane gün kurusu

Akşam
200 gr tavuk ciğeri
Bir kase dolusu yoğurt ( içine kuru nane kattım)
2 tane gün kurusu

15.800 adım attım bu yüzden Leslie yapmadım
27 kat çıktım
3 litre su içildi
Akşam limonlu Yeşilçay bir kupa içtim
Sade soda
Sade Türk kahvesi

Bugün tartıda 56.4 görüldüçok şükür
Yarına Allah kerim ☺
Pazar sabah 55.x leri görürsem kendime ödül vericem

canımıniçi maşallah cok iyi gidiyorsun aman nazar değmesin :) ben ''1 bardak yy süt '' nedir anlamadım yy ne tam olarak benimde diyette son günüm birazdan tartı bildirimi , dün akşam yemegi niyetine arkadasların ısrarına dayanamayıp 200 ml kadar kırmızı şarap içtim ama yanında sadece yarım elma kalorisine baktım hepsi 200 kcal gözüküyor ama insallah tartıyı etkilemez

Günaydın
Teşekkürler fıstık sen de güzel gidiyorsun maşallahhh içmesen iyiymiş ama olmuş artık unut onu önümüze bakalım biz
Yy yarım yağlı demek

yarina 57 ile falan kapatsam bu diyeti pazar saglikli beslenip onumuzdeki hafta dukan atak yapmayi planliyorum , bir muddet yumurta gormesem iyi olacak onun yerine farkli protein kaynaklari deneyecegim

yarina 57 ile falan kapatsam bu diyeti pazar saglikli beslenip onumuzdeki hafta dukan atak yapmayi planliyorum , bir muddet yumurta gormesem iyi olacak onun yerine farkli protein kaynaklari deneyecegim
İnş görürsün canım 57 yi, evet yumurta sevmeyenler yiyemiyor uzun süre
Ben de hastane diyeti yapabilirim

Ben de yarın serbest gün yapıcam canım 55.x leri görürsem ödül vericem
Pazartesi başlıcam inşallah alışveriş yapmam lazım
ik
Ben de yarın serbest gün yapıcam canım 55.x leri görürsem ödül vericem
Pazartesi başlıcam inşallah alışveriş yapmam lazım
ikimizinde yarin serbest gunu desene insallah gorursun bebegim 55leri ben dukan atak sen hastane diyeti bakalim hangisi ise yarayacak gozlemlemis oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…