-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
İki çocukla çok zor oluyor ama Leslie yapmaya çalışıyorumGider inşallah canım fazlalıklar☺
Spor yapıyor musun
Kıyamam ya stres yapma kuzumnormalde 7si ya da 8 i ama bu stresle kesin ertelenir
Olduğu kadarİki çocukla çok zor oluyor ama Leslie yapmaya çalışıyorum
3 mil yapıyorum onbeş dk kadar da pilatesOlduğu kadarben de Leslie yapıyorım sen kaç mil yapıyorsun canım
Allah bağışlasın bu aradaİki çocukla çok zor oluyor ama Leslie yapmaya çalışıyorum
Ben de üç mil yapıyorım3 mil yapıyorum onbeş dk kadar da pilates
Selam kızlar bildirim yapmaya geldim☺
Sabah uyanınca ılık limonlu su içtim
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 bardak yy süt
Öğlen
1.5 yk yulaf ezmesi sütle
2 tane gün kurusu
Akşam
200 gr tavuk ciğeri
Bir kase dolusu yoğurt ( içine kuru nane kattım)
2 tane gün kurusu
15.800 adım attım bu yüzden Leslie yapmadım
27 kat çıktım
3 litre su içildi
Akşam limonlu Yeşilçay bir kupa içtim
Sade soda
Sade Türk kahvesi
Bugün tartıda 56.4 görüldüçok şükür
Yarına Allah kerim ☺
Pazar sabah 55.x leri görürsem kendime ödül vericem
Günaydıncanımıniçi maşallah cok iyi gidiyorsun aman nazar değmesin :) ben ''1 bardak yy süt '' nedir anlamadım yy ne tam olarakbenimde diyette son günüm birazdan tartı bildirimi , dün akşam yemegi niyetine arkadasların ısrarına dayanamayıp 200 ml kadar kırmızı şarap içtim ama yanında sadece yarım elma kalorisine baktım hepsi 200 kcal gözüküyor ama insallah tartıyı etkilemez
Başla başla güzel etkili oluyoDiyetim bitsin pazartesi günü bende dukan atak diyetine başlayacagım :)
Süpersin kuzum maşallah.bildiriyorum 57.7
İnş görürsün canım 57 yi, evet yumurta sevmeyenler yiyemiyor uzun süreyarina 57 ile falan kapatsam bu diyeti pazar saglikli beslenip onumuzdeki hafta dukan atak yapmayi planliyorum , bir muddet yumurta gormesem iyi olacakonun yerine farkli protein kaynaklari deneyecegim
sanirim bir serbest gunum yarin olacakİnş görürsün canım 57 yi, evet yumurta sevmeyenler yiyemiyor uzun süre
Ben de hastane diyeti yapabilirim ☺
Ben de yarın serbest gün yapıcam canım 55.x leri görürsem ödül vericemsanirim bir serbest gunum yarin olacaksen ne zaman basliyorsun kuzum hastane diyetine ?
ikBen de yarın serbest gün yapıcam canım 55.x leri görürsem ödül vericem
Pazartesi başlıcam inşallah alışveriş yapmam lazım
ikimizinde yarin serbest gunu deseneBen de yarın serbest gün yapıcam canım 55.x leri görürsem ödül vericem
Pazartesi başlıcam inşallah alışveriş yapmam lazım