- 10 Şubat 2019
- 1.035
- 1.003
- Konu Sahibi Atesbocegi41
Aynen zayıflamak şarto zamana kadar zayiflamamiz sart , yoksa cool limelar iced latteler yalan ya sebze gunu icin alternatif onerin varmi kuzim
Ben etçiyim balım ya sebze ile pek aram yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen zayıflamak şarto zamana kadar zayiflamamiz sart , yoksa cool limelar iced latteler yalan ya sebze gunu icin alternatif onerin varmi kuzim
Afiyet olsun fıstıkakşam yemeğimide yedim toplamda 4 orta boy haşlanmış patates ve 2 bardak filtre kahve. Bugün tek kaçamağım 2 adet hurma oldu o da kabız olmamak adına yedim. yarın kilo bildirimi yapacagım :**
Aynen zayıflamak şart ☺☺
Ben etçiyim balım ya sebze ile pek aram yok
Afiyet olsun fıstık☺
Ben de beşte yedim akşam yemeğimi.
Uyanınca ılık limonlu su
Kahvaltı yok
Öğlen
1 portakal
1 haşlanmış yumurta
1 kaseye yakın yoğurt
1 dilim kızarmış tbe
Yeşilçay
Akşam
2 haşlanmış yumurta
1 bardak yoğurt
1 dilim kızarmış tbe (2 dilim normalde)
2 domates(salatanın içine ekledim)
BOOOL yeşil salata
Yeşilçay
2 litre su içtim
15.500 adım attım
23 kat çıkmışım
Aralarda 2 sade Türk kahvesi
Bir büyük kupa çay
Akşam da form çayı
Sabah 57.1 gelmiştim yarına Allah kerim
Ekmek bana fazla gibi geldi günde iki taneyi geçirmemeyi düşünüyorum ☺
valla dikkat et enerjin düşmesn kuzumbende akşama kabak haşlaması yapayım diyorum sebze günümde... öğlen kahve ile geçiştiricem artık yanımda tasıyamam onu :/
sen de başla az da olsa yap, nette kardiyo egzersizleri var yarım saat 40 dakikada 500 kalori yaktıran. hem uzun değil hem de sıkılaşırsın.tartı bildirimini merakla bekliyorum canım sen sporda yapıyorsun o güzel bende yavas yavas baslasam hiç fena olmayacak
57.8 aglamakliyim gram oynamamis seningünaydın bu arada :)
hadi kilo bildirimi yapalım
Regl olacan normal balım57.8 aglamakliyim gram oynamamis senin
evet ben almadigima sukrediyorum canim oglen soya sutlu filtre kahve grande , aksamda 3 haslanmis baharatli kabakRegl olacan normal balım
56.1 çıktım sabah
İnşallah ya yaz geldi resmen hala fazla kilolar var insan kötü hissediyor haliyleHoşgeldin canım, hedefine en kısa sürede ulaşmanı dilerin
Ben de dün hastane diyetine başladım inşallah güzel sonuçlar alırız
Fazla kilolar ne için var? Tabi ki postalanmak içinİnşallah ya yaz geldi resmen hala fazla kilolar var insan kötü hissediyor haliyle
öyleydi bebiş ama öğlen yanımda bişey getirmedim ondan soya sütlü filtre kahve içtim 80 kcalmiş grande boy olanı. şimdide kabaklarım haşlanıyor onları yiyeceğim 3 tane kabağım var 1 yk yoğurt ve baharatla yerim 150 kcal falan da o günü kapatıcam bir an önce su lanet regl olssun her sabah tartıda sinir krizi geçiriyorum eger bu cumaya kadar bu diyetle 1 kg bile veremezsem ben kesinlikle dukan atağa geçeceğim canım , benim bünye proteinle zayıflıyor galibaHahaha bence de şükret bi anda gidecek regl bitince bak gör
Bugun sebze günü değil miydi kız
Ben de sabah 1 portakal
öğlen yumurta yoğurt portakal yedim
Ekmek yemedim
Akşama köfte var
Kolay olmayacak elbet üzüleceğiz sık dişini insan alışıyor bi yerden sonraÇok zorlandım yahu
Sen bu diyetle zayıflamıyor değilsin balım, vücudun şiş olduğu için tartıda görünmüyor regl dönemin bitsin göreceksin farkıöyleydi bebiş ama öğlen yanımda bişey getirmedim ondan soya sütlü filtre kahve içtim 80 kcalmiş grande boy olanı. şimdide kabaklarım haşlanıyor onları yiyeceğim 3 tane kabağım var 1 yk yoğurt ve baharatla yerim 150 kcal falan da o günü kapatıcam bir an önce su lanet regl olssun her sabah tartıda sinir krizi geçiriyorum eger bu cumaya kadar bu diyetle 1 kg bile veremezsem ben kesinlikle dukan atağa geçeceğim canım , benim bünye proteinle zayıflıyor galiba
Günaydın canım yaz bakalım hadigünaydın hanımlar bugün benim et gunum , yağsız ton balığı tercih edicem bugun. şimdi şekersiz filtre kahvemi içiyorum tartı sonucları birazdan ^-^
Holgeldin fıstık çatır çatır zayıflıyoruz diye düzeltsem mi başlığı yok o zaman göze gelirizCNN yazıları okudum yıkılıyor burası bizde ateşböceği ile elma diyeti nde yaziyorduk.sonuclarin süper canım maşallah ama çok az kalori alıyorsun dikkat et hasta lanma takipteyim kolonu merak ediyorum.bende regli olacağım.