İsveç diyetine var mısınız?😇

Günaydın kızlar ilk akşam kaçamak yaptım dayanamadım bir yandan da emziriyorum belki o yüzden çok zorlandım ama kacanaga rağmen sabah 61.4 ile uyandım 1 kilo 100 gr gitmiş valla müthiş motivasyon oldum

Günaydın kızlar ilk akşam kaçamak yaptım dayanamadım bir yandan da emziriyorum belki o yüzden çok zorlandım ama kacanaga rağmen sabah 61.4 ile uyandım 1 kilo 100 gr gitmiş valla müthiş motivasyon oldum
Günaydın canım, emziriyorsan zaten daha kolay
Çok sevindim senin adına devamı da gelir inşallah

kızlar ne yiyorsunuz ben sabah mercimek corba 1 yumurta yarım domates öğlen 1 yumurta yarım domates 1 küçük muz 3 lokmada bitti aksam kabak yoğurt yaparım galiba.

kızlar ne yiyorsunuz ben sabah mercimek corba 1 yumurta yarım domates öğlen 1 yumurta yarım domates 1 küçük muz 3 lokmada bitti aksam kabak yoğurt yaparım galiba.
Canım ben hastane diyeti yapıyorım biliyorsun, @adriswings 5 te 5 yapıyor bizim üçüncü günümüz M maloputifos da İsveç yapıyor o da ikinci gününde

Canım ben hastane diyeti yapıyorım biliyorsun, @adriswings 5 te 5 yapıyor bizim üçüncü günümüz M maloputifos da İsveç yapıyor o da ikinci gününde
bebisim ben diyeti bozdum oglen chiali pudingle protein bar yedim (( ben dukan ataga basliyorum yarin.. 10 gun devam edicem moraller sifir.. sekersiz cay kahve serbest degil mi ? lutfen bana bir el at sen ne yedin ne yemedin ornek menulerin nasildi

Olan olmuş akşam dengelemeye çalış bebem Hem regl olacaksın canın tatlı cekmiş çok normal diyetine kaldığın yerden devam etme 5 güne tamamla lütfen. Bozdum diye sakın yemeye devam etme, dukan atak on gün yapılmaz en fazla beş gün yap ama 5te 5 bitir de öyle yap bence
Atakta çay kahve şekersiz olarak serbest fıstık.
Dünün menüsünü yazmayı unutmuşum
Sabah uyanınca ılık limonlu su
Kahvaltı portakal

Öğlen
1 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt
1 portakal

Akşam
4 köfte
2 domates
1 salatalık
1 dilim kızarmış tbe ekmeği

2.5 litre su
10 bin adım
Aralarda çay kahve

Normalde diyette 5 dilim falan kızarmış ekmek var ama ben en fazla iki dilim yicem gün içinde

sen dukan ataga kac kiloda basladin ve kacta bitirdin ne kadar surdu

canım bu menü güzelmiş köfteyi kendin mi yapıyorsun tarif merak ettim birde ızgaramı nasıl?

sen dukan ataga kac kiloda basladin ve kacta bitirdin ne kadar surdu
Canım ben memlekete gidip 1.6 kilo artı ile gelmiştim. 5 gğn yaptım ve 2.5 kilo gitti. Yani bir kilo diyelim çünkü zAten 1.6 dört günde (anam sağolsun) gelmişti karışık biraz anlatabildim mi bilemedim

canım bu menü güzelmiş köfteyi kendin mi yapıyorsun tarif merak ettim birde ızgaramı nasıl?
250 gram kıyma(kurbandan kalmıştı)
2 diş sarımsak rendeledim
Az galeta unu(ekmek hakkımı kullandım)
Kimyon tuz yumurta ve az maydonoz evde soğan yoktu olsa koyacaktım.
Bundan 8 tane çıktı balım 4 tanesi de yarınki menü için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…