- 17 Temmuz 2014
- 771
- 534
-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
tamam bebeğim seni bekliyor olacagım diyet kardesşliğimize
evet tarti bugunde yarim kilo eksik gosterdi 60.0
geldim geldim :) maşallah yoklugumda süper devam etmişsin balım tebrik ediyorum seni:)problemim olmamasi ad
tabikiiii diyet kardesin olarak takibinde ve yanindayimgeldim geldim :) maşallah yoklugumda süper devam etmişsin balım tebrik ediyorum seni:)
internet paketim bitti, bi de ogunluktan giremedim siteye özlemişim sizleri :=)
ben de sabah tartıldım 58,3 dört gün bana +1.6 olarak yansımış. ama pişman değilim
gece 12de evdeydim baya sorunlu oldu yolculuk. hemen yumurta ve süt ile sahur yaptım yattım, bugun niyetliyim.
hızlı bi telafi yapmam gerekiyor...
bak sana demed,m mi eşitlenriz diye, seni almaya döndüm 58etabikiiii diyet kardesin olarak takibinde ve yanindayim
bende sabah tartildim tam 58.5 oldum , regl donemime girecegim korkuyoruminsallah yavaslamaz ben en azindan su diyeti bitirene kadar
9.gunum sabah kahvaltimi ettim oglen yogurt ve portakal suyu var hugunsu diyet bitsin bende sana eslik edecegim programina canim
aynen canim benimmbak sana demed,m mi eşitlenriz diye, seni almaya döndüm 58e
valla özlemişim kız :)
maşallah balım süpersin, belki bırakmıssındır diye düşünmüştüm çok sevindim devam ediyor olmana.
ben niyetliyim, iftara yogurt ve tavuk haşlama düşünüyorum. dukan atak yapcam 4 gün
senin de anca biter o zamana kendimize diyetlerden diyet beğeniriz
A Atesbocegi41 yaa ben bugunu 4.gunle karistirip yogurt ve salam yerine yogurt ve portakal suyu icmemmiallahtan farkina vardim da portakal suyunun yarisini ictim bir sey olmaz umarim
hadi afiyet olsun canim benimmRegl dönemin geldiyse şişkinlik yapar ben geçen ay +1 kilo çıkıyordum tartıdao iner sen sıkma canını devam et
Ben de tartıldım 57.8 çıktım. Yeni uyandım şimdi yumurtamı yicem
Sağol balım sana da afiyet olsunhadi afiyet olsun canim benimmbenimde oglen haslanmis ispanak 1 domates ve 1 elma var 10.gun bugun ay su 4 gunde bitse son kilomu cok merak ediyorum
hahah hic kacamak yapmiycam bakalimSağol balım sana da afiyet olsunben de merak ediyorum valla senin kilonu ☺
Ben dört tane ikram yedimhahah hic kacamak yapmiycam bakalim
Kız işk kez kaçamak yaptım, arkadaşım geldi çaya dedim pasta börek yok al sana ikram. Ben de yedim dört taneaaaa hani dukan atakkk
bebegim ben salatami yedim bugun biraz gec oldu 2 haslanmis yumurtali yesil salata ve elma sirkeli tarcinli suKız işk kez kaçamak yaptım, arkadaşım geldi çaya dedim pasta börek yok al sana ikram. Ben de yedim dört tane
Şimdi köftemi yiyicem bebemmm
Sen naptın
Ha gayret 3 gün kaldı kuzum:)bebegim ben salatami yedim bugun biraz gec oldu 2 haslanmis yumurtali yesil salata ve elma sirkeli tarcinli su10.gun de bitmis oldu
evet canımm sabırsızlıkla pazarı bekliyorumHa gayret 3 gün kaldı kuzum:)
Pazar sabahı diyet bitmiş olarak tartılıcaksın, ben de pazara kadar atak yapayım olmadı