- 10 Şubat 2019
- 1.035
- 1.003
-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
Günaydın canım tartıldın mıevet canımm sabırsızlıkla pazarı bekliyorumşimdi filtre kahvemi içiyorum , bugun öğlen yoğurt ve portakal suyu hadi bakalım senden sonra 1 gün ara verip dukan atagı bende yapacagım
tartildim canim husran kilom ayni sanirim donemime girmek uzereyim diye boyleGünaydın canım tartıldın mı
Afiyet olsun ben daha kahvaltı yapmadım tembellik ediyorum
Ya dukan atak da kolay bence☺
ahh ah benimde suan ilk hedefim 55 bir gorebilsem keske insallah goruruz tez vakitKilo bildirimi yapayım:)
57.1 Dünkü ikramların acısını çıkardım sporla
Pazar’a kadar atak yapayım Pazar ara verip Pazartesi hastane diyetine gecicem galiba.
Eğer Pazar günü 55.x görürsem kendime ödül vericem ☺☺
İnşallah görürüz canım olmayacak bişey değilahh ah benimde suan ilk hedefim 55 bir gorebilsem keske insallah goruruz tez vakit
Hoşgeldin canım, inşallah güzel sonuçlar alırsınBen de yarın başlıyorum İsveç diyetine iki yıl önce yapmıştım 7 günde 6 kilo vermiştim bu defa 13 e tamamlıycam inşallah
canim sabah kahve 1 kesme sekerli oglen 150 gr yogurt ve 250 ml portakal suyu aksam 1 haslanmis yumurta 1 havuc ve 2 yk lor peyniri .bugun 4 lt ye yakin su ictimİnşallah görürüz canım olmayacak bişey değil ☺
Sen regl olduktan sonra 1 kilo kafadan gidecek bak gör, sakın pes etme
Ne yaptın bugün neler yedin
ahh brbisim ahh 100 gr daha 3klenmis artik regl olmak istiyorumGünaydın canım
Kilo bildirimini alalkmaz sonraaaaa gibi olmus
Olursun sıkma canını, regl biçtikten sonra birden gidecekahh brbisim ahh 100 gr daha 3klenmis artik regl olmak istiyorum
amannn masallah :)))Olursun sıkma canını, regl biçtikten sonra birden gidecek
Ben de tartıldım maşallah56.4
Olursun sıkma canını, regl biçtikten sonra birden gidecek
Ben de tartıldım maşallah56.4
Pazara ödülü hak edecek gibiyimamannn masallah :)))
Hoşbuldum kilo 75 hedef 60Hoşgeldin canım, inşallah güzel sonuçlar alırsın☺
Kaç kilodasın hedefin ne☺
Gider inşallah canım fazlalıklarHoşbuldum kilo 75 hedef 60
normalde 7si ya da 8 i ama bu stresle kesin ertelenirPazara ödülü hak edecek gibiyim
Sen ne zaman regl olcan bebeem