- 17 Temmuz 2014
- 771
- 534
-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
Günaydın balımgunaydın kuzum aynen bende öyle düşünüyorumşuan normal beslenme düzenindesin dimi :))
Waaayyy süpersin maşallah bebeem devam et eşitlenicez Salı günü aynı kiloda başlarızevet canim tartildim -500 gr yani 4 gunde 4.5 kilo gitmis oldu. ah bide ilk hedefim 57 ye insem .son 3 :))))
Ayy kuzum çok geç geldim hakiyle geç uyandım
Günaydın balım☺ Evet normal insanlar gibi besleniyorum şu an
Waaayyy süpersin maşallah bebeem devam et eşitlenicez Salı günü aynı kiloda başlarız ☺☺
Ayy kuzum çok geç geldim hakiyle geç uyandım☺
Nasılsın
Eşitleniriz ben de biraz artı yaparım zaten ortada buluşuruzay esitlenirmiyiz dersin bebegim insallah ya seninle konusmak beni acayip motive ediyor
ahahahah sakin o kadar emege yazikkkEşitleniriz ben de biraz artı yaparım zaten ortada buluşuruzsırf senin için bak, kendim için falan istemiyorum
Güncel kilon kaç balım
Valla 4 gğn izin verdim kendimeahahahah sakin o kadar emege yazikkk
sabah tartida 60.5 i gordum kuzum hizla devam
Valla 4 gğn izin verdim kendime
Maşallah bebeeem güzel gidiyorsun devam
Günaydın balım, sabah aç ve çıplak tartılmak lazımmış. Tuvalete gittikten on saniye sonra. Bilgin olsungunaydın canımm6.günüm bugun filtre kahvemin demlenmesini bekliyorum :) dün 0 kaçamakla tamamladım bir evvelsi gün c vitamini içtiğimden bahsetmiştim o yuzden dün kahvaltıdaki havuc yerine sade kahve içtim öyle dengelerim diye düşündüm bakalım kahvemi içeyim tartı sonucları akabinde gelecek :)) sen neler yapıyorsun şimdi memleketindemisin ?
tamam bebeğim seni bekliyor olacagım diyet kardesşliğimizeGünaydın balım, sabah aç ve çıplak tartılmak lazımmış. Tuvalete gittikten on saniye sonra. Bilgin olsun☺
Maşallah süpersin c vitaminini kafaya takma ondan bişey olmaz ☺
Tartı sonucunu merak ediyorum☺
Ben memleketteyim balım bi iki gün sık giremem şakı günü tam gaz devam☺☺
Günaydın balım, sabah aç ve çıplak tartılmak lazımmış. Tuvalete gittikten on saniye sonra. Bilgin olsun☺
Maşallah süpersin c vitaminini kafaya takma ondan bişey olmaz ☺
Tartı sonucunu merak ediyorum☺
Ben memleketteyim balım bi iki gün sık giremem şakı günü tam gaz devam☺☺