İsveç diyetine var mısınız?😇

gunaydın kuzum aynen bende öyle düşünüyorum şuan normal beslenme düzenindesin dimi :))
Günaydın balım Evet normal insanlar gibi besleniyorum şu an
evet canim tartildim -500 gr yani 4 gunde 4.5 kilo gitmis oldu. ah bide ilk hedefim 57 ye insem . son 3 :))))
Waaayyy süpersin maşallah bebeem devam et eşitlenicez Salı günü aynı kiloda başlarız
Ayy kuzum çok geç geldim hakiyle geç uyandım
Nasılsın

Valla 4 gğn izin verdim kendime
Maşallah bebeeem güzel gidiyorsun devam

gunaydın canımm 6.günüm bugun filtre kahvemin demlenmesini bekliyorum :) dün 0 kaçamakla tamamladım bir evvelsi gün c vitamini içtiğimden bahsetmiştim o yuzden dün kahvaltıdaki havuc yerine sade kahve içtim öyle dengelerim diye düşündüm bakalım kahvemi içeyim tartı sonucları akabinde gelecek :)) sen neler yapıyorsun şimdi memleketindemisin ?

Günaydın balım, sabah aç ve çıplak tartılmak lazımmış. Tuvalete gittikten on saniye sonra. Bilgin olsun
Maşallah süpersin c vitaminini kafaya takma ondan bişey olmaz
Tartı sonucunu merak ediyorum
Ben memleketteyim balım bi iki gün sık giremem şakı günü tam gaz devam

tamam bebeğim seni bekliyor olacagım diyet kardesşliğimize

evet tarti bugunde yarim kilo eksik gosterdi 60.0

A Atesbocegi41 canimmm konusamiyoruz diye sakin kacamak yaptigimi dusunme , aksam 200 gr tavuk ve salata yendi salataya 1 yk zeytinyagi bol limon ver sirke koydum tavugumu da baharatladim ☺ son olarak metabolizmayi calistirmasi ve sindirimi hizlandirmasi adina elma sirkeli ilik su ictim (cay kasigi balli) bu da bugun fazla su icmeyisimden kaynakli yarin tuvalete cikamama problemim olmamasi adina .. yarin insallah ilk hedefim olan 50.li rakamlari gormek istiyorum tartida .

Günaydınnn , 7.günün sabahı , normalde şekersiz çay vardı fakat çay bende hem mide bulantısı yaptıgından hemde kahve sever oldugum için 1 kupa şekersiz filtre kahve tercih ettim , tartı sonuçları birazdan

Arkadaslar bu diyete başlayacaklara tek söyleyeceğim 5. günden sonra vucut diyete alışıyor ... halsizlik hissetmiyorsunuz ve günlük 1,5 lt su tuketimi hatta 2 cok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…