İsveç diyetine var mısınız?😇

9.günün sabahı.. dün 4ltye yakın su içtim bence diyetin kilit noktası bu fazla su içmek.. dün yatarken kendimi ödemli hissediyordum ancak uyandıgımda hepsi gitmişti. suan 1 kesme şekerli filtre kahvemi içiyorum arkadaslar akabinde tartı sonucları gelecek

tamam bebeğim seni bekliyor olacagım diyet kardesşliğimize :eğlence:
evet tarti bugunde yarim kilo eksik gosterdi 60.0 😊😊😊
problemim olmamasi ad
geldim geldim :) maşallah yoklugumda süper devam etmişsin balım tebrik ediyorum seni:)
internet paketim bitti, bi de ogunluktan giremedim siteye özlemişim sizleri :=)
ben de sabah tartıldım 58,3 dört gün bana +1.6 olarak yansımış. ama pişman değilim :KK70:
gece 12de evdeydim baya sorunlu oldu yolculuk. hemen yumurta ve süt ile sahur yaptım yattım, bugun niyetliyim.
hızlı bi telafi yapmam gerekiyor...

geldim geldim :) maşallah yoklugumda süper devam etmişsin balım tebrik ediyorum seni:)
internet paketim bitti, bi de ogunluktan giremedim siteye özlemişim sizleri :=)
ben de sabah tartıldım 58,3 dört gün bana +1.6 olarak yansımış. ama pişman değilim :KK70:
gece 12de evdeydim baya sorunlu oldu yolculuk. hemen yumurta ve süt ile sahur yaptım yattım, bugun niyetliyim.
hızlı bi telafi yapmam gerekiyor...
tabikiiii diyet kardesin olarak takibinde ve yanindayim💪👭
bende sabah tartildim tam 58.5 oldum , regl donemime girecegim korkuyorum 😂 insallah yavaslamaz ben en azindan su diyeti bitirene kadar 🙏🙏
9.gunum sabah kahvaltimi ettim oglen yogurt ve portakal suyu var hugun 💛🧡🍊🥣 su diyet bitsin bende sana eslik edecegim programina canim😊😚

tabikiiii diyet kardesin olarak takibinde ve yanindayim💪👭
bende sabah tartildim tam 58.5 oldum , regl donemime girecegim korkuyorum 😂 insallah yavaslamaz ben en azindan su diyeti bitirene kadar 🙏🙏
9.gunum sabah kahvaltimi ettim oglen yogurt ve portakal suyu var hugun 💛🧡🍊🥣 su diyet bitsin bende sana eslik edecegim programina canim😊😚
bak sana demed,m mi eşitlenriz diye, seni almaya döndüm 58e :KK70:
valla özlemişim kız :)
maşallah balım süpersin, belki bırakmıssındır diye düşünmüştüm çok sevindim devam ediyor olmana.
ben niyetliyim, iftara yogurt ve tavuk haşlama düşünüyorum. dukan atak yapcam 4 gün :KK70:
senin de anca biter o zamana kendimize diyetlerden diyet beğeniriz :KK70:

bak sana demed,m mi eşitlenriz diye, seni almaya döndüm 58e :KK70:
valla özlemişim kız :)
maşallah balım süpersin, belki bırakmıssındır diye düşünmüştüm çok sevindim devam ediyor olmana.
ben niyetliyim, iftara yogurt ve tavuk haşlama düşünüyorum. dukan atak yapcam 4 gün :KK70:
senin de anca biter o zamana kendimize diyetlerden diyet beğeniriz :KK70:
aynen canim benimm😀😀

10.günümün sabahından günaydın arkadaslar :) dün akşamda bozmadım ve portakal suyu içtiğimden (yarısı) dünkü 1 adet meyveyi yemedim şimdi 1 kesme şekerli cayımı içiyorum .. bugün öğlen haslanmıs ıspanak , domates ve 1 adet meyve var. suan o haslanmıs ıspanagı o kadar canım istemiyorki anlatamam :KK70: tartı sonucları birazdan ^-^

Regl dönemin geldiyse şişkinlik yapar ben geçen ay +1 kilo çıkıyordum tartıda 🤣🤣🤣 o iner sen sıkma canını devam et
Ben de tartıldım 57.8 çıktım. Yeni uyandım şimdi yumurtamı yicem🤣🤣

Regl dönemin geldiyse şişkinlik yapar ben geçen ay +1 kilo çıkıyordum tartıda 🤣🤣🤣 o iner sen sıkma canını devam et
Ben de tartıldım 57.8 çıktım. Yeni uyandım şimdi yumurtamı yicem🤣🤣
hadi afiyet olsun canim benimm😊 benimde oglen haslanmis ispanak 1 domates ve 1 elma var 10.gun bugun ay su 4 gunde bitse son kilomu cok merak ediyorum

bebegim ben salatami yedim bugun biraz gec oldu 2 haslanmis yumurtali yesil salata ve elma sirkeli tarcinli su 😊 10.gun de bitmis oldu
Ha gayret 3 gün kaldı kuzum:)
Pazar sabahı diyet bitmiş olarak tartılıcaksın, ben de pazara kadar atak yapayım olmadı 🤣

X