- 10 Şubat 2019
- 1.035
- 1.003
-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
Süpersin canım ben de seni tebrik ediyorumhic bozmadim canim 3.75 lt su ictim her gun icmeye calisiyorum aksam 2 haslanmis yumurtam ve salatam var birazdan ofisten cikip eve gececegimayrica seni azminden oturu tebrik ediyorum toplamda kac kilo vermis oldun kabak detoksuyla ?
Günaydın balım, tartıldın mıgünaydın bebiş dün giremedim yorgunluktan.. evet dün yeşil salata + 2 haşlanmış yumurta yedim ve günü bitirdim. bugun 4gun harfi harfine uyguluyorum ve dediğim gibi suyu asla ihmal etmiyorum alıştım gibi birazdan tartılıcam
tartildim bebegim eksi 800 iyo gidiyor biraz yavasladi ama 3 gunde toplam 4 kilo bence hic fena degilGünaydın balım, tartıldın mı☺☺☺
Evet canım maşallah süpertartildim bebegim eksi 800 iyo gidiyor biraz yavasladi ama 3 gunde toplam 4 kilo bence hic fena degilsen tartildinmi
offf bir iki gun ara verip istersen farkli bir diyet uygula ? ben bu diyet bitince hurma yogurt yapicam canim aklimda o var sonuclar oldukca olumluymusEvet canım maşallah süper
Tartıldım sonuç hüsran, gram değişiklik yok sinir bozucu
hatta istersen beraber baslarizEvet canım maşallah süper
Tartıldım sonuç hüsran, gram değişiklik yok sinir bozucu
Bebeemm bugün memlekete ailemin yanına gidecem, 4 gün oradayım. Orda mümkün değil diyet falanofff bir iki gun ara verip istersen farkli bir diyet uygula ? ben bu diyet bitince hurma yogurt yapicam canim aklimda o var sonuclar oldukca olumluymus
Bende migren bi de düşük tansiyon var kuzum, yazın denedim ben onu bayılıyordum migrenimi tetikledi. Yapabilene helal olsun diyorum ama bana göre değilhatta istersen beraber baslariz
aa ciddimisinBende migren bi de düşük tansiyon var kuzum, yazın denedim ben onu bayılıyordum migrenimi tetikledi. Yapabilene helal olsun diyorum ama bana göre değil ☺
Geçmiyor ama birlikte yaşamayı öğrendimaa ciddimisincok gecmis olsun kuzum. bi diyetle ben en fazla 57 kiloya inerim diye dusunuyorim cunku 2.hafta cok yavasliyor kilo verme sureci sonra 1 2 gun dikkatli beslenip yeni diyet alternatifi aramaktayim beraber bir seylere baslayabiliriz 5te5 denedinmi o da etkiliymis
5 gunluk bir diyet canim belli urun gruplari var gun ocerisinde bu besinleri sinirsiz yiyebiliyorsin 5 gunde 5 kilo verdirmeyi garantiliyor. hastane diyeti nasilGeçmiyor ama birlikte yaşamayı öğrendim ☺ Sevmediği şeyleri yapmazsam ve yemezsem o da bana sevmediğim agrıları yaşatmıyor
Ben hastane diyetine merak saldım belki onu deneyebilirim balım, bi bak istersen kafana yatarsa yaparız
5 te 5 neymiş ki
ogle yemegimi de yedim 200 ml portakal suyu ve 150 gr yogurtGeçmiyor ama birlikte yaşamayı öğrendim ☺ Sevmediği şeyleri yapmazsam ve yemezsem o da bana sevmediğim agrıları yaşatmıyor
Ben hastane diyetine merak saldım belki onu deneyebilirim balım, bi bak istersen kafana yatarsa yaparız
5 te 5 neymiş ki
Bakalım canım ona da, Salı günü ben annemlerfrn dönmüş olucam. O gğn kandil. Çok da borcum var Cuma’ya kadar 4 gün oruç tutmayı düşünüyorum, diğer topikteki kızlar da tutacak.5 gunluk bir diyet canim belli urun gruplari var gun ocerisinde bu besinleri sinirsiz yiyebiliyorsin 5 gunde 5 kilo verdirmeyi garantiliyor. hastane diyeti nasil
Maşallah kız iyi gidiyorsun:)ogle yemegimi de yedim 200 ml portakal suyu ve 150 gr yogurtbu aksam cok zor esas ((
yaa ben c vitamini ictim ama kacamaktan sayilirmi cok halsizdimMaşallah kız iyi gidiyorsun:)
Asıl 7. Günü göro gün ölmezsen zAten her diyeti yaparsın
Bişey olmaz ya, o kadar da olsun. Vitamin sonuçta. İyi yapmışsın hasta olmaktan iyidiryaa ben c vitamini ictim ama kacamaktan sayilirmi cok halsizdim
gunaydın kuzum aynen bende öyle düşünüyorumBişey olmaz ya, o kadar da olsun. Vitamin sonuçta. İyi yapmışsın hasta olmaktan iyidircanını sıkma vicdan da yapma, gerek yok
Bişey olmaz ya, o kadar da olsun. Vitamin sonuçta. İyi yapmışsın hasta olmaktan iyidircanını sıkma vicdan da yapma, gerek yok