İsveç diyetine var mısınız?😇

hic bozmadim canim 3.75 lt su ictim her gun icmeye calisiyorum aksam 2 haslanmis yumurtam ve salatam var birazdan ofisten cikip eve gececegim ayrica seni azminden oturu tebrik ediyorum toplamda kac kilo vermis oldun kabak detoksuyla ?
Süpersin canım ben de seni tebrik ediyorum
Valla iki gümde 300 gram gitti yarın bakıcam ne kadar gittiğine, pişman oldum keşke yapmasaydım bi faydasını göremedim. O kadar da zorlandım yaparken
Sabah belli olacak üç günde ne kadar gittiği

@adriswings bebem nerdesin, gel bakim neler yedin neler içtin günün nasıl gecti

günaydın bebiş dün giremedim yorgunluktan.. evet dün yeşil salata + 2 haşlanmış yumurta yedim ve günü bitirdim. bugun 4gun harfi harfine uyguluyorum ve dediğim gibi suyu asla ihmal etmiyorum alıştım gibi birazdan tartılıcam

Günaydın balım, tartıldın mı

offf bir iki gun ara verip istersen farkli bir diyet uygula ? ben bu diyet bitince hurma yogurt yapicam canim aklimda o var sonuclar oldukca olumluymus
Bebeemm bugün memlekete ailemin yanına gidecem, 4 gün oradayım. Orda mümkün değil diyet falan annem ne hazırlıklar yapmıştır
Salı günü başlayacam tekrar, o gün de kandil belki oruç tutarım

Bende migren bi de düşük tansiyon var kuzum, yazın denedim ben onu bayılıyordum migrenimi tetikledi. Yapabilene helal olsun diyorum ama bana göre değil ☺
aa ciddimisin cok gecmis olsun kuzum. bi diyetle ben en fazla 57 kiloya inerim diye dusunuyorim cunku 2.hafta cok yavasliyor kilo verme sureci sonra 1 2 gun dikkatli beslenip yeni diyet alternatifi aramaktayim beraber bir seylere baslayabiliriz 5te5 denedinmi o da etkiliymis

Geçmiyor ama birlikte yaşamayı öğrendim Sevmediği şeyleri yapmazsam ve yemezsem o da bana sevmediğim agrıları yaşatmıyor
Ben hastane diyetine merak saldım belki onu deneyebilirim balım, bi bak istersen kafana yatarsa yaparız
5 te 5 neymiş ki

5 gunluk bir diyet canim belli urun gruplari var gun ocerisinde bu besinleri sinirsiz yiyebiliyorsin 5 gunde 5 kilo verdirmeyi garantiliyor. hastane diyeti nasil

ogle yemegimi de yedim 200 ml portakal suyu ve 150 gr yogurt bu aksam cok zor esas ((

5 gunluk bir diyet canim belli urun gruplari var gun ocerisinde bu besinleri sinirsiz yiyebiliyorsin 5 gunde 5 kilo verdirmeyi garantiliyor. hastane diyeti nasil
Bakalım canım ona da, Salı günü ben annemlerfrn dönmüş olucam. O gğn kandil. Çok da borcum var Cuma’ya kadar 4 gün oruç tutmayı düşünüyorum, diğer topikteki kızlar da tutacak.
Belki Nisan ayını beş gün oruç iki gün free yapabilirim kararsızım:)
Hastane diyeti de İsveç’e benziyo yavrum arat hele gooogle da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…