- 17 Temmuz 2014
- 771
- 534
- Konu Sahibi Atesbocegi41
A Atesbocegi41 canimmmmm nerelerdesinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın balım Evet normal insanlar gibi besleniyorum şu angunaydın kuzum aynen bende öyle düşünüyorum şuan normal beslenme düzenindesin dimi :))
Waaayyy süpersin maşallah bebeem devam et eşitlenicez Salı günü aynı kiloda başlarızevet canim tartildim -500 gr yani 4 gunde 4.5 kilo gitmis oldu. ah bide ilk hedefim 57 ye insem . son 3 :))))
Ayy kuzum çok geç geldim hakiyle geç uyandımA Atesbocegi41 canimmmmm nerelerdesinnn
Günaydın balım☺ Evet normal insanlar gibi besleniyorum şu an
Waaayyy süpersin maşallah bebeem devam et eşitlenicez Salı günü aynı kiloda başlarız ☺☺
Ayy kuzum çok geç geldim hakiyle geç uyandım☺
Nasılsın
Eşitleniriz ben de biraz artı yaparım zaten ortada buluşuruz sırf senin için bak, kendim için falan istemiyorumay esitlenirmiyiz dersin bebegim insallah ya seninle konusmak beni acayip motive ediyor
ahahahah sakin o kadar emege yazikkkEşitleniriz ben de biraz artı yaparım zaten ortada buluşuruz sırf senin için bak, kendim için falan istemiyorum
Güncel kilon kaç balım
Valla 4 gğn izin verdim kendimeahahahah sakin o kadar emege yazikkk
sabah tartida 60.5 i gordum kuzum hizla devam
Valla 4 gğn izin verdim kendime
Maşallah bebeeem güzel gidiyorsun devam
Günaydın balım, sabah aç ve çıplak tartılmak lazımmış. Tuvalete gittikten on saniye sonra. Bilgin olsungunaydın canımm 6.günüm bugun filtre kahvemin demlenmesini bekliyorum :) dün 0 kaçamakla tamamladım bir evvelsi gün c vitamini içtiğimden bahsetmiştim o yuzden dün kahvaltıdaki havuc yerine sade kahve içtim öyle dengelerim diye düşündüm bakalım kahvemi içeyim tartı sonucları akabinde gelecek :)) sen neler yapıyorsun şimdi memleketindemisin ?
tamam bebeğim seni bekliyor olacagım diyet kardesşliğimizeGünaydın balım, sabah aç ve çıplak tartılmak lazımmış. Tuvalete gittikten on saniye sonra. Bilgin olsun☺
Maşallah süpersin c vitaminini kafaya takma ondan bişey olmaz ☺
Tartı sonucunu merak ediyorum☺
Ben memleketteyim balım bi iki gün sık giremem şakı günü tam gaz devam☺☺
Günaydın balım, sabah aç ve çıplak tartılmak lazımmış. Tuvalete gittikten on saniye sonra. Bilgin olsun☺
Maşallah süpersin c vitaminini kafaya takma ondan bişey olmaz ☺
Tartı sonucunu merak ediyorum☺
Ben memleketteyim balım bi iki gün sık giremem şakı günü tam gaz devam☺☺