- 10 Şubat 2019
- 1.035
- 1.003
-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
yok canim ben ofis suruneniYok kuzum öğretmenim ben, ne yedin bakim
Allah başka dert vermesin zuzuyok canim ben ofis suruneni
oglen 150 gr yogurt ve 2 ince dilim salamim vardiAllah başka dert vermesin zuzu
Ne yedin öğlen
Maşallah sana süpersin devamoglen 150 gr yogurt ve 2 ince dilim salamim vardi
aksami iple cekiyorum
senn peki?
yok bebegim eve geldim salatami arti bir meyvemi yemis bulunmaktayimYavrum neetttin bayılıp kalmadın inşallah
Aferin kız süpersin maşallah!!yok bebegim eve geldim salatami arti bir meyvemi yemis bulunmaktayimvee 2.gunde biter
Aferin kız süpersin maşallah!!
Aynen devam et ☺☺
Takdire şayan ☺
Aferin kız süpersin maşallah!!
Aynen devam et ☺☺
Takdire şayan ☺
Ay bebişim motive etmek için burdatızayy ben cok motive oluyorum yanlız böyle
senin nasıl gidiyor kaçamak yok değilmi ?
Eger işe yararsa bu diyet bittikten sonra onu deneyebilirim
Afiyetler olsun, akşamdan yap bari yarınınkini:)şimdi 1 kesme sekerli kahvemi içiyorum ,normalde bugun diyette kızarmıs ekmekte var ama hem hazırlamaya usendim hemde gürültü yapıp evdekileri uyandırmayayım dedim
Ay bebişim motive etmek için burdatız
Ben en çok bunda zorlandım balım yaneyseki son gün. Şimdi kalkıp tartılıcam ☺
Günaydın bu arada, güzel bir gün geçirmek dileğiyle
Vayyy süpersin balımevet bende tartildim -1.1toplam olarak 2 gunde 3.1 kilo eksilmis oldu , diyete hirsla devam
Vayyy süpersin balım
Tebriks
Ben tartıda eksi göremedim bugün yarına artık kısmet
Ne yiyecen öğlen bakim
Afiyet olsun canım, ben 11 de elma yedim şimdi kabak yiyecem son günümoglen haslanmis ispanak
1 domates ve 1 meyvem var. meyve olarak ayvayi tercih ettim (sindirimi de hizlandirdigi icin) digerleri tuzsuz baharatlisen peki ?
Afiyet olsun canım, ben 11 de elma yedim şimdi kabak yiyecem son günüm
nasil gidiyor canim bir guncelleme lutfenAfiyet olsun canım, ben 11 de elma yedim şimdi kabak yiyecem son günüm
Balım şimdi akşam kabagımı da yedim çok şükür detoksum bitti. Birazdan kendime Türk kahvesi yapacamnasil gidiyor canim bir guncelleme lutfen
hic bozmadim canim 3.75 lt su ictim her gun icmeye calisiyorum aksam 2 haslanmis yumurtam ve salatam var birazdan ofisten cikip eve gececegimBalım şimdi akşam kabagımı da yedim çok şükür detoksum bitti. Birazdan kendime Türk kahvesi yapacam
Bugün de liste dışına çıkmadım şükür ama bi daha kabak detoksu sanmıyorum yapayım ☺
Sen ne yaptın nasıl geciyo 3. Gün