İsveç diyetine var mısınız?😇

hic bozmadim canim 3.75 lt su ictim her gun icmeye calisiyorum aksam 2 haslanmis yumurtam ve salatam var birazdan ofisten cikip eve gececegim😊👍👍 ayrica seni azminden oturu tebrik ediyorum toplamda kac kilo vermis oldun kabak detoksuyla ? 🤗
Süpersin canım ben de seni tebrik ediyorum ☺️
Valla iki gümde 300 gram gitti yarın bakıcam ne kadar gittiğine, pişman oldum keşke yapmasaydım bi faydasını göremedim. O kadar da zorlandım yaparken 😔
Sabah belli olacak üç günde ne kadar gittiği ☺️

@adriswings bebem nerdesin, gel bakim neler yedin neler içtin🤣🤣🤣 günün nasıl gecti😘

günaydın bebiş dün giremedim yorgunluktan.. evet dün yeşil salata + 2 haşlanmış yumurta yedim ve günü bitirdim. bugun 4gun harfi harfine uyguluyorum ve dediğim gibi suyu asla ihmal etmiyorum alıştım gibi birazdan tartılıcam :KK70::KK70:

günaydın bebiş dün giremedim yorgunluktan.. evet dün yeşil salata + 2 haşlanmış yumurta yedim ve günü bitirdim. bugun 4gun harfi harfine uyguluyorum ve dediğim gibi suyu asla ihmal etmiyorum alıştım gibi birazdan tartılıcam :KK70::KK70:
Günaydın balım, tartıldın mı☺️☺️☺️

offf bir iki gun ara verip istersen farkli bir diyet uygula ? ben bu diyet bitince hurma yogurt yapicam canim aklimda o var sonuclar oldukca olumluymus 😊😊
Bebeemm bugün memlekete ailemin yanına gidecem, 4 gün oradayım. Orda mümkün değil diyet falan🤣🤣 annem ne hazırlıklar yapmıştır 🙈
Salı günü başlayacam tekrar, o gün de kandil belki oruç tutarım☺️

Bende migren bi de düşük tansiyon var kuzum, yazın denedim ben onu bayılıyordum migrenimi tetikledi. Yapabilene helal olsun diyorum ama bana göre değil ☺
aa ciddimisin 😶😶 cok gecmis olsun kuzum. bi diyetle ben en fazla 57 kiloya inerim diye dusunuyorim cunku 2.hafta cok yavasliyor kilo verme sureci sonra 1 2 gun dikkatli beslenip yeni diyet alternatifi aramaktayim beraber bir seylere baslayabiliriz 🤗 5te5 denedinmi o da etkiliymis 🙄🙄🙄

aa ciddimisin 😶😶 cok gecmis olsun kuzum. bi diyetle ben en fazla 57 kiloya inerim diye dusunuyorim cunku 2.hafta cok yavasliyor kilo verme sureci sonra 1 2 gun dikkatli beslenip yeni diyet alternatifi aramaktayim beraber bir seylere baslayabiliriz 🤗 5te5 denedinmi o da etkiliymis 🙄🙄🙄
Geçmiyor ama birlikte yaşamayı öğrendim ☺️ Sevmediği şeyleri yapmazsam ve yemezsem o da bana sevmediğim agrıları yaşatmıyor😂😂😂
Ben hastane diyetine merak saldım belki onu deneyebilirim balım, bi bak istersen kafana yatarsa yaparız
5 te 5 neymiş ki

Geçmiyor ama birlikte yaşamayı öğrendim ☺ Sevmediği şeyleri yapmazsam ve yemezsem o da bana sevmediğim agrıları yaşatmıyor😂😂😂
Ben hastane diyetine merak saldım belki onu deneyebilirim balım, bi bak istersen kafana yatarsa yaparız
5 te 5 neymiş ki
5 gunluk bir diyet canim belli urun gruplari var gun ocerisinde bu besinleri sinirsiz yiyebiliyorsin 5 gunde 5 kilo verdirmeyi garantiliyor. hastane diyeti nasil😶

Geçmiyor ama birlikte yaşamayı öğrendim ☺ Sevmediği şeyleri yapmazsam ve yemezsem o da bana sevmediğim agrıları yaşatmıyor😂😂😂
5 te 5 neymiş ki
ogle yemegimi de yedim 200 ml portakal suyu ve 150 gr yogurt 😃😃😃 bu aksam cok zor esas :KK43:((

5 gunluk bir diyet canim belli urun gruplari var gun ocerisinde bu besinleri sinirsiz yiyebiliyorsin 5 gunde 5 kilo verdirmeyi garantiliyor. hastane diyeti nasil😶
Bakalım canım ona da, Salı günü ben annemlerfrn dönmüş olucam. O gğn kandil. Çok da borcum var Cuma’ya kadar 4 gün oruç tutmayı düşünüyorum, diğer topikteki kızlar da tutacak.
Belki Nisan ayını beş gün oruç iki gün free yapabilirim kararsızım:)
Hastane diyeti de İsveç’e benziyo yavrum arat hele gooogle da☺️

X