Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar ben geldim herkez topic te bakiyorum

bana gelince, dun son gundu. ve aksam cok aciktim, bir porsiyon dondurma yedim . cok lezzetliydi pisman olmadimm

diyete 57.3 le basladim. 54.7 ile bitirdim toplam 2.6 kilo verdim.

kendimi cok hafiflemis hissediyorum. Verdigim kilo belki cok olmayabilir ama bu diyeti yapmasaydim, durduk yere bukadar kilo veremezdim. Yediklerime dikkat etsemde insan disiplin istiyor ve bu disiplinide bu diyet sagladi benim icin. Bana yoldas olan herkeze tesekkur ederim. Ozellikle sevgili oyku ye

arkadaslar diyeti yarim birakmayin. Mutlaka kilo verirsiniz bu diyetle. Ozellikle 70 ve ustu olanlar bayaga kilo veriyor. 60 alti olanlar 3 kiloya yakin veriyor. herkezin metobolizmasi farkli sonucta.

ben yaptigim kacamaklarla 2.6 verdim ve cok memnunum. Kacamak yapmasaydim, diyet bitince yaptigim kacamaklarin fazlasini yicektim ,kendiimi biliyom cunki:)) boylelikle diyetteyim diye az kacamak yaptim

herkeze basarilar diliyorum.

Son düzenleme:

senin adina cok cok cok sevindim iyide yapmissinnn :) ins bundan sonra istedigin kiloya ulasirsin :) tebrikler ins bende senin gb sonuca ulasirim

evet bu diyeti yapıyorum ama bgn çok midem bulandı spor yapamadım lanet olsun.. umarım 10kilo gider yoksa buluşamam

evet bu diyeti yapıyorum ama bgn çok midem bulandı spor yapamadım lanet olsun.. umarım 10kilo gider yoksa buluşamam

:S olsun cnm yarin spor yaparsinn... kis kiloyla bulusmanin ne alakasi var oyle dusunnme yavas vercen belki belki diyetin sonunda beli olmaz... sonucta verceksin ama azime bak ben senin gb sporda yapamiyorum kendi capimdaa bisiler yapiorum hergun sen yinede buluss uzme kendini

uff sinirlendim ha simdii !!!!!!!!!!!!!!!! o kadar yeme icme olculerim yine ayni 6 ci gun birde :S tartida yokki tartiliyim neyse devam yine pes etmiyimmm offf offffffff

beni bu diyet kendime getirdi diyebilirim kızlarr
97 kilo ile başladım bu yolculuga 77,6 yım şu an ara ara yapıyorum bu diyeti inanın ben geri almadım kilolarımı

bugün 4.günüm az önce 3 mil yaptım :) bundan sonra biraz ev işi vardı onları yapmayı düşünüyodum ama artık düşünemiyorum mahvoldum ama mutluyum :)

ne guzel sen sporunu yaptin ben aksama dogru yapiyim dedim hava oyle cok sicakki nefes bile zor aliyorummm su icmekten bir hal oldum zateen. leslienin 3 mili yorucu gercektennn ama iyi oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…