- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #1.881
Kizlar ben geldim herkez topic te bakiyorum
bana gelince, dun son gundu. ve aksam cok aciktim, bir porsiyon dondurma yedim . cok lezzetliydi pisman olmadimm
diyete 57.3 le basladim. 54.7 ile bitirdim toplam 2.6 kilo verdim.
kendimi cok hafiflemis hissediyorum. Verdigim kilo belki cok olmayabilir ama bu diyeti yapmasaydim, durduk yere bukadar kilo veremezdim. Yediklerime dikkat etsemde insan disiplin istiyor ve bu disiplinide bu diyet sagladi benim icin. Bana yoldas olan herkeze tesekkur ederim. Ozellikle sevgili oyku ye
arkadaslar diyeti yarim birakmayin. Mutlaka kilo verirsiniz bu diyetle. Ozellikle 70 ve ustu olanlar bayaga kilo veriyor. 60 alti olanlar 3 kiloya yakin veriyor. herkezin metobolizmasi farkli sonucta.
ben yaptigim kacamaklarla 2.6 verdim ve cok memnunum. Kacamak yapmasaydim, diyet bitince yaptigim kacamaklarin fazlasini yicektim ,kendiimi biliyom cunki:)) boylelikle diyetteyim diye az kacamak yaptim
herkeze basarilar diliyorum.
senin adina cok cok cok sevindim iyide yapmissinnn :) ins bundan sonra istedigin kiloya ulasirsin :) tebrikler ins bende senin gb sonuca ulasirim
aaaaaaaaaaaaaaa ben gorseydim yazardim sana kiss... dur ilginelimm hemen bu diyetimi yapionnvalla azmine hayran kaldim ne guzel 5 e yakin kilon gitmis dahada gider valla su metobolizma cayini sende ic herkese tavsiye etmekle bir gittik kimsede olumsus bisi yazmamis diyetsiz bile kilo verdiriyormus denemeye deger ... sahsen benim bile istahim kesildigine gore dusun artik valla ben de 3 litre su iciyorummm :) arada kacamakta yapiyorum sen yapiyormsun bu arada tartim olmadigi icin olculuyorum ben malefessss (
evet bu diyeti yapıyorum ama bgn çok midem bulandı spor yapamadım lanet olsun.. umarım 10kilo gider yoksa buluşamam
bugün akşamda yarım saat kadar spor yaptım günü bi kaç tane diyet bisküvi kaçamağıyla kapadım , dayanamadım
Tesekkur ederim sekerim
bugun hollywood diyetinin 1.gunu.
beni bu diyet kendime getirdi diyebilirim kızlarr
97 kilo ile başladım bu yolculuga 77,6 yım şu an ara ara yapıyorum bu diyeti inanın ben geri almadım kilolarımı
canım bence sen bi tartıl kendine geleceksin eminimvalla bende oyle dusunuyordum ama neden boyle oldu bana anlamadim ara ara kacamak yaptim ama sporda yaptim offff
canım bence sen bi tartıl kendine geleceksin eminim
evet bilirim öğrencilik zordur hele sana oralarda daha zor ama bu azimle sen vermişsizndir merak etmeahh bir tartilsammm bir bulsamm tartii cok memnun olcagimda offf...su ogrencilikk cok kotu cokkk
evet bilirim öğrencilik zordur hele sana oralarda daha zor ama bu azimle sen vermişsizndir merak etme
bugün 4.günüm az önce 3 mil yaptım :) bundan sonra biraz ev işi vardı onları yapmayı düşünüyodum ama artık düşünemiyorum mahvoldum ama mutluyum :)senin nasil gidiyor bugun diyetinnn :) kac gun oldu ki senin :)
bugün 4.günüm az önce 3 mil yaptım :) bundan sonra biraz ev işi vardı onları yapmayı düşünüyodum ama artık düşünemiyorum mahvoldum ama mutluyum :)