- 22 Ocak 2010
- 874
- 7
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #1.861
tavuğa bayıldığım için o gün sorun olcağnı sanmıyorum ama bende patates gününde aynen dediğin gibi olmuştum
iyi iste cnmmm nisanini dusun giycegin kiyafeti filan ... herkes sana nasil zayifladin diye sormasini :) yilmak yokkkkkk! arada benimde kacamagim oluo ama napim olemem acliktanhareketti filan atarim die dusunuyorum hem eger calismiiyorsan evdeysen leslie ile yuurus yap 8 dklik videolar var onlardan yap istersen :) hizlandirmis olursun
canım ya bu dedigin yürüyüş videosunu nerden izleyebilirim
teşekkürler canım hemen başlıyorum :)ben format attim icin indirme linkleri bende yok ama bu sitede formda var di http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html bu formda yazio youtubeden de bakabilirsin kac mil yapmak istiosan yaparsin bunyene gore ben 3 gun 5 mil 2 gunde 2 mil yapmistim yorulmedim sorun bendemi anlamadim ama formda herkes memnunmus kimse olumsus bisi yazmamisti bir bak istersen :)
teşekkürler canım hemen başlıyorum :)
2 mil yürüdüm geldim :) akşam görüşürüz ....
ne guzell adina sevindim .... benn simdi geldim hulohop cevviriyim azciken azindan aradan cikar bugunluk spor
ama öle bir kaçamak yaptımki az önce artık buna kaçamak denmez pek ama babam tatlı almış ondan yedimçok pişmanım :):):) keşke yemeseydim ama hala gözüm tatlıda :)
olsun cnm bir kerelikten bisi olmas yarin 3 yada 4 mil yuruyus yaaparsin yatarkende metobolizma cayini ic oh mis.... bende bugun krem peynir yedim 3 tane oda kacamak sayilmaz yagli yagli bugunluk bole oldu yarina spor cok yapariz odesirizzz
olsun cnm bir kerelikten bisi olmas yarin 3 yada 4 mil yuruyus yaaparsin yatarkende metobolizma cayini ic oh mis.... bende bugun krem peynir yedim 3 tane oda kacamak sayilmaz yagli yagli bugunluk bole oldu yarina spor cok yapariz odesirizzz
inş canım indiriyorum bende videoları artık yürümekle halledecez ama bi yandanda 7.gün geliyorrrr :) çok korkuyorum:):):
ay inş veriririz hepimiz ama hafta sonu geliyo nişanlımla buluşucam yemek yemememiz lazım... ben hep evdeyim hele akşamları zor tutuyorum kendimi kendi kendime telkinlerde bulunuyorum :)bende videolar vardi bende yarin seninle yuruyum bariiyaff su simidimm azcik ince cok sevincem ama bilmiom ne halde die kilo verdim mi vermedim mi die :S ya birde evde olunca canim hep yemek istio aklima hersey gelio ama disarda hepp su yilma cnm belkide diyetin sonund birden verceksin kilo belli olmaz ki bunyene bagli
ay inş veriririz hepimiz ama hafta sonu geliyo nişanlımla buluşucam yemek yemememiz lazım... ben hep evdeyim hele akşamları zor tutuyorum kendimi kendi kendime telkinlerde bulunuyorum :)
haklısın canım inş 13 günü getiricem birazda versem fena olmayacak ama :) artık sporda yapıcam inşş daha da güzel olacak :)olsun cnm o zaman salata ve izgara yersin .. o zaman rejimden cikmamis olursun ki... zaten menude izgara et var sende ne izgara ne istersen yersin ve bol yesil salata yersiz ekmekksiz sodada ic yaninda rejimden geri kalmamis olursun hemde nisanlinnla yemek yemis olursun ohh mis... ben hergun dipp dibeyim dusun gerisini zor tutuom hep
haklısın canım inş 13 günü getiricem birazda versem fena olmayacak ama :) artık sporda yapıcam inşş daha da güzel olacak :)
Daha önce bisürü diyete başladım yarıda bıraktım ve daha tam anlamıyla hiç diyet yaptığım söylenemez öyle zayıf yada balık etli falanda değilim yani bildiğiniz şişman bi şahısımda ama nedense irademe hakim olamadım hiç :)
Amaa dün yaptığımız plan sonucunda, 8 temmuzda tatile çıkıcaz ve erkek arkadaşımla onun yanında bu şekilde hayatta denize falan giremem ee tatile gidip denize girmemeninde bi anlamı yok diyip işi uzatmadan bugün bu diyete başladım sabah spor yaptım 1 saat kadar akşama halsiz olursam diye düşünüp ve an itibariyle kahvemi içiyorum bu sefer yarıda bırakma lüksüm yok sonuna kadar götürmem lazım.artık 8 temmuza kadar ne kadar kilo verebilirsem kardır.Bu seferde kilo veremezsem bidaha hiç veremem sanırım :)
ıspanak yapma şansım maalesef yok kalorilerine baktım biberde düşük kalorili hatta ıspanaktan daha düşük.1 Domatesi rendeleyip biberleride ufak ufak doğrayıp tavada birlikte pişirsem yanındada 2 yumurtamı yesem olur bence :) sizce?
Ya niye kimse benle ilgilenmiyobikaç gün önce de yazmıştım hiç cevaplayan olmamış
bugün 8.günüm 4,5 kilo vermişim 1 hafta sonra hoşlandığım çocukla buluşucaz 13.gün sonunda 10 kilo vermem lazım
diyetin 5.gününden beri her gün yarım saat tempolu yürüyüş ve 2 günde 1 egzersiz yapmaya karar verdim. 10 kilo kesinlikle gitmeli.. daha hızlı kilo vermek için napmalıyım bana yardım edinnn!!3litreye yakın su da içiyorum..