Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

tavuğa bayıldığım için o gün sorun olcağnı sanmıyorum ama bende patates gününde aynen dediğin gibi olmuştum

hele su diyeti bir saglam atlatalimda gerisine bitince karar verrizz tavuga bende bayiliyorum cok seviyorumda haslanmis yemekten baharatla sadece boyle cok tuaf olmustum

canım ya bu dedigin yürüyüş videosunu nerden izleyebilirim

canım ya bu dedigin yürüyüş videosunu nerden izleyebilirim

ben format attim icin indirme linkleri bende yok ama bu sitede formda var di http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html bu formda yazio youtubeden de bakabilirsin kac mil yapmak istiosan yaparsin bunyene gore ben 3 gun 5 mil 2 gunde 2 mil yapmistim yorulmedim sorun bendemi anlamadim ama formda herkes memnunmus kimse olumsus bisi yazmamisti bir bak istersen :)

teşekkürler canım hemen başlıyorum :)

ama öle bir kaçamak yaptımki az önce artık buna kaçamak denmez pek ama babam tatlı almış ondan yedim çok pişmanım :):):) keşke yemeseydim ama hala gözüm tatlıda :)

olsun cnm bir kerelikten bisi olmas yarin 3 yada 4 mil yuruyus yaaparsin yatarkende metobolizma cayini ic oh mis .... bende bugun krem peynir yedim 3 tane oda kacamak sayilmaz yagli yagli bugunluk bole oldu yarina spor cok yapariz odesirizzz

olsun cnm bir kerelikten bisi olmas yarin 3 yada 4 mil yuruyus yaaparsin yatarkende metobolizma cayini ic oh mis .... bende bugun krem peynir yedim 3 tane oda kacamak sayilmaz yagli yagli bugunluk bole oldu yarina spor cok yapariz odesirizzz

inş canım indiriyorum bende videoları artık yürümekle halledecez ama bi yandanda 7.gün geliyorrrr :) çok korkuyorum:):):

inş canım indiriyorum bende videoları artık yürümekle halledecez ama bi yandanda 7.gün geliyorrrr :) çok korkuyorum:):):

bende videolar vardi bende yarin seninle yuruyum barii yaff su simidimm azcik ince cok sevincem ama bilmiom ne halde die kilo verdim mi vermedim mi die :S ya birde evde olunca canim hep yemek istio aklima hersey gelio ama disarda hepp su yilma cnm belkide diyetin sonund birden verceksin kilo belli olmaz ki bunyene bagli

ay inş veriririz hepimiz ama hafta sonu geliyo nişanlımla buluşucam yemek yemememiz lazım... ben hep evdeyim hele akşamları zor tutuyorum kendimi kendi kendime telkinlerde bulunuyorum :)

ay inş veriririz hepimiz ama hafta sonu geliyo nişanlımla buluşucam yemek yemememiz lazım... ben hep evdeyim hele akşamları zor tutuyorum kendimi kendi kendime telkinlerde bulunuyorum :)

olsun cnm o zaman salata ve izgara yersin .. o zaman rejimden cikmamis olursun ki... zaten menude izgara et var sende ne izgara ne istersen yersin ve bol yesil salata yersiz ekmekksiz sodada ic yaninda rejimden geri kalmamis olursun hemde nisanlinnla yemek yemis olursun ohh mis... ben hergun dipp dibeyim dusun gerisini zor tutuom hep

haklısın canım inş 13 günü getiricem birazda versem fena olmayacak ama :) artık sporda yapıcam inşş daha da güzel olacak :)

haklısın canım inş 13 günü getiricem birazda versem fena olmayacak ama :) artık sporda yapıcam inşş daha da güzel olacak :)

dayann cnm yaff yarin 6 ci gunum aksam hic bisi yenilmicek deniyor ben heralde yarin kendimi toparlayamam kesin bisiler olur bana spor her zaman sart canim yaa muhakkak her gun yapmakk lazim aslinda ben useniyorum da boyle tutustugum zaman cok yukleniyorum aslinda 6 ay oncesinde yapmam lazim di bunlari offf offf

Diyetinde basarilar dilerim. 13 gun boyunca insan inanimaz gram gram kilolar veriyor ve sende inanamayacaksin canim..

taze ispanak yoksa, marketteki dondurulmus ispanak oneriririm. Biberde olur ama seni tok tutmaya bilir. ispanak hem lezeetli hemde tok tutuyor..

Yazini gozden kacirmisim kusura bakma. Diyete devam 8 gunde 4,5 kilo cok iyi canim. demek hic kacamak yapmiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…