- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #1.901
ne guzel sen sporunu yaptin ben aksama dogru yapiyim dedim hava oyle cok sicakki nefes bile zor aliyorummmsu icmekten bir hal oldum zateen. leslienin 3 mili yorucu gercektennn ama iyi oluyor :)
ben bittim onlar hala güle güle spor yapıyo :) robot gibiler yaaa :) ama gerçekten her gün yapılırsa baya faydalı gibi geldi
aynen benimde dikatimi cekiodu hele o leslie agzini hic durmuo o konusuo ben yoruluyordumama soyle bisi varki benim bacaklarim hic agrimiyordu formda bakiyordum yazilara cok agrio filan diyorlardi ... 6 gun calletics ve leslie yapip birakmistim arkdan dolayii :))))
benimde bacaklarım çok ağrıdı hala oturuyorum :) ama inşş iyi gelecek daha çok günüm var ama dahada kilom var :)
mrb bayanlar...
öncelikle kaçamaklardan 2 hafta boyunca kilo veremedimbu hafta kendimi sıkıp vericem artık 1-2 kilo
günde 1000 kalorinin altında beslenirsem sporumuda yapsam. vücut kıtlık programına geçmez dimi? çünkü sürekli kalorisi düşük ve bol yiyerek zayıflamayı düşünüyorum. mesela kabak gün içinde haşla haşla ye :/ kilo verebilir miyim sizce bu şekilde?
merhabaaa..... oyle bizde kacamak yapiyoruzz ki.. duramiyoruzama spordu metabolizma cayi derken gidiyordur heralde oyle avutuyoruz yada fikrim simdilik yokk bu diyet sahsen cok dusuk kalorili istersen dene .. ama senin dediginde olur sanirim niye olmasin ki ama hep kabaktaa bir sure sonra enerjinden dusersin....bunda enerji verecek seylerde var vitaminler oyle tek beslenme cnm
nasıl bi diyet bu? önceki sayfalara baktımda diyetle ilgili bişi bulamadım tam liste :/ holywood diyetiyle arasında ki farklılık nedir? ne kadar sürer? ortalama ne kadar kilo gidiyo? .
spor bakımından bi sorunum yok hergün 45 dk tempolu yürüyorum 280 kalori yakıyorum :/ yurt dışında zayıflayanların yaktığı kalori miktarı 2500 müş. yakında onada ayak uydururum. hemen diyete bi göz gezdiriimm
uff sinirlendim ha simdii !!!!!!!!!!!!!!!! o kadar yeme icme olculerim yine ayni6 ci gun birde :S tartida yokki tartiliyim neyse devam yine pes etmiyimmm offf offffffff
ı ıhhh bu diyette bana göre değil çok ıvır zıvırı varyardımcı olduğun için tşk ederim
Canim hic morelini bozma . Benimde olculerim mezurayla olcunce ayni gibi cikiyor ama mutlaka inceldigimi hissediyorum, bende anlamadim, tartida veridigimi gosteriyor, sen merak etme diyete devam .
bugun 7 ci gunumkizlar nerdesinizzzz ????
7,gunu kacamaksiz gecirmek zor, umarim bugunu kolaylikla gecirirsin sekerim :):82:
valla zor oldu ama iki dilim kizarmis ekmek yedim ama sade yaninda bisi yemedim simdilik hep su iociyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?