Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Canım bence bu iyi bir fikir değil:26: 1000 kalori çok az. Bu ancak bir şok diyet olur. İstersen 3 gün için şok diyet yapabilirsin sporu da fazlaca yap. Ama daha fazla uzattığın an vücudun kıtlık sinyali verecek. Uzun süre kalori kısıtlaması yapıldığında vücut artık hep az gelecek zannettiği için metabolizmayı düşürüyor. o yüzden ara ara diyeti bozup kaçamak yapmak bence çok iyi bir şey asla pişman olma bundan :) En azından vücut kıtlıkta olmadığını anlasın.

Bütün gün kabak yemek tek tip bir diyet olmuş, ben bunu yapmazdım çok yorgun düşebilirsin spor da yapamazsın ama yine de en fazla 3 günlüğüne yapılabilir biraz yoğurt da ekle hem protein olur hem de biraz daha enerji verir kabak çok düşük kalorili çünkü. Ama dediğim gibi fazla uzatma

Kolay gelsin

Canım ardarda o kadar hızlı kilo veremezsin, bence sen koruma veresine geç. Kaç kilosun ki bu kadar acele ediyorsun:26:

bıraktım sanmayın sadece iş yogunlugundan yazamadm 2 kilo gitti =))

2 kilo gittimi kacinci gundesin ? tebrikler valla

hadi ya uzulddumm ama simdi bu diyetle cok verdin ya kilo verisin durmus olabilir bu bitince o diyeti yapcaktim ben

canim ,regl doneminde oldugum icin kilo vermem durdu, aaslinda regl donemi oldugunu biliyordum ve bu diyete baslamicaktim, ama topicteki arkadaslar, regl donemlindede kilo verildigini soyledi, ozellikle siskinlik olur ama regl bitince birden vermis oluyorsun dediler kiloloru. oyuzden bugun diyetin 4.gunundeyim. 3 gunum kaldi bitmesine. 3 gun sonra tartilcam ozaman kilom gitmis olsun inss

buarada karnim cok agiriyordu tum gece boyunca, karnim agriyinca halsizlik oluyor. esimde diyet yapma artik dedi, bende diyetten degil desemde, yapma dedi. Isvec diyetini sevmisti o :) bilmiyorum bakalim kilo verebilirsem ikna etmeyi dusunuyorum. Onun destegi olmazsa diyet yapamam

hmm anladım haklısın aslında sen de. Benm de 55-56 olmam lazım bu duruma göre boyun 1.65-1.68 diye tahmin ediyorum Ben de lisede 69a çıkmıştım (şimdi 62) ne demek istediğini çok iyi anladım insan birden gitsin de önce sonra devam ederim diyor. Ama sana tavisyem yakın hedefler koyman önce bir 65 sonra 60 sonra 55... Her hedefine geldiğinde ara ver kilonu korumaya dikkat edip istediğini ye hem vücudun alışsın hem sen çok kasmamış ol

Yaz tatiline kadar 65 olursun inşallah, bak çok geçerli bir nedenin var aman gayret :) 2 kilon için de tebrik ederim :)

Son düzenleme:
PRENSESSCIM sahsen bende okumustum onu regl doneminde bayanlar oldugundan daha fazla kilo verirlermis bence dogru.simdi ustunde siskinlik filan vardir moralini bozma yanii... saglikli sekilde devam et :) gayetde guzel gidiyorsun bence. valla sana ayak uydurmaya caalisiyorum ama benim kacamak cok oldu bu sira ama yinede devam ediyorum diyete vazgecmicem senin donemin bitsin tartil vermis olursun kilolarini .... :)))

kızlar merhaba,bende bu diyete yarın başlamak istiyorum

171 boyunda 86 kiloyum acaba 13 günde hiç kaçamaksız ve yüzerek aşağı yukarı kaç kilo veririm tahminen ?

slm kizlar internet sorunundan giremedim bugun 8.gun hic kacamaksiz ilk defa diyet yapiyorum hatta brokoli bile yemedim olcusuz olanlardan bile 1 porsiyon yedim bu sabah tartildim 70 den 66 kiloya dusmusum bu arada regl gecikdi gecen ayda gecikmisti dr stresden demisti yine oyle sanirsam cok merak ediyorum kac kilo verecegimi ben 7 kilo dusunuyorum bakalim

kızlar merhaba,bende bu diyete yarın başlamak istiyorum

171 boyunda 86 kiloyum acaba 13 günde hiç kaçamaksız ve yüzerek aşağı yukarı kaç kilo veririm tahminen ?

Oncelikle basarilar diliyorum. 70 ve 70 ustu olanlar , 13 gunde daha fazla kilo veriyor. 60 ve alti olanlar , 3-3,5 civarinda veriyor. senin kilon 86 , 7 kilo ustu verebilirsin canim. Hic kacamak yapmassan belki daha fazla verirsin. Burdaki okudugum topicte kilo verenlerden biliyorum. Buarada yuzme sporu yapacagin icin incelmede olacaktir. cok zor bir diyet degil, 13 gun sabredip denemelisin bence.

Canim seni tebrik ederim, 8.gunde 4 kilo super. 7 kilo verirsin bence. daha 5 gun var. 7 olmasa bile 6 olur

bayanlar merhaba ben yeni üyeyim ama eski takipçiyim.. bende bugün isveç diyetine başladım... ıspanak ve havuç mevsimi değil ama bulmaya çalışacağım...79 kg kesin kararlıyım inş 13 günü tamamlarım... kaç kilo vereceğimi paylaşacağım... Allah yardımcımız olsun..:79:

Bayanalar merhaba benim bugun 5. Gunum Ve 2 kilo verdim kilom 63 tu suan 61 kiloyum boyum 1.66 nasi verdim bende anlamadim normaldede istahsiz biriyim gun icerisinde hic birsey yemem sadece aksam yemegimi ii yerdim bu diette herseye harfiyyen uydugumu soyleyemem mesela ispanak yerine herhangi bir sebze yemegi yedim sebze yemeine az biraz zeytinyagli. diyetimde ekmek oldugu gunlerde kesinlikle ekmek yemedim ekmek karbonhidrat grubunda olmasi nedeniyle yag olarak depolaniyor benim tavsiyem ekmek yememek onun yerine bol salata yada 100 gr yogurtsa 150 gram yemek ayrica dun piknikte cok fazla yedim kotu bisi yaptim yedikten sonra kusmak zorundaydim cunku 8 gun sonra tam 57 kilo olmak istiyorum diet suresince form cayini birakmicam sizede oneririm ayrica hergun en azindan 30 dk tempolu yuruyus goruceksiniz direk incelmeye ve tartidaki farki..kolay gelsin herkeze 3 gun sonra tekrar bilgilendiririm sizi :)

bende 7 kilo civarı diye tahmin etmiştim,süper başladım bugün

valla o kadar ac kalmama ragmen bozuldu diyetim 2 gundur sinir oldum (((( cokda uzulldumm ama elden bisi gelmioo tamamlayamadim 13 gunu off off. valla moralim bozuldu cok... cok seviniyordumm hepsi yalan oldu simdi(( dun makarna yedim bugunde mcdonals pismanimmm cokkk cokkkk artik olan olduu... hollywood diyetinden devam ediyimm bari netcemm

bozdunmu nasil yani yaaaa:26::26::26: kizim niye bozdun yaa:82::82:

neyse gecmis olsun, eger 2 gun ustuste meyve suyu icebileceksen hollewood diyeti ne basla bariii :2::2:

bozdunmu nasil yani yaaaa:26::26::26: kizim niye bozdun yaa:82::82:

neyse gecmis olsun, eger 2 gun ustuste meyve suyu icebileceksen hollewood diyeti ne basla bariii :2::2:

sormayaa irademe hakim olamadim daha dogrusu ark kurbani oldum offfffffff off hatrim kalir oyum kalir buyum kalir derken gitti valla oturup aglicam yaa yarina 7 gunluk hollywooda baslimda bari bu kez umrumda diil kimse valla kuserseler kussunler valla pismanliktan kendimi yiyorum ?(

canım üzülme o kadar diyet yaparken çok zorr arkadaşlara hayır demek.tekrar başlasan olmuyormu acaba..

Son düzenleme:
canım üzülme o kadar diyet yaparken çok zorr arkadaşlara hayır demek.tekrar başlasan olmuyormu acaba..

valla hic bu kadar uzulmemistimm sahsen artik hollywood diyetinden baslarimm 7 gunluk sonra buna donerimm yine beli olmazz ama uzuldumm.. su arkadaslarin sucu varda bizimde hayir diyemedimiz icin sucumuz var of

kızlar iyiy akşamlar yapmakta olduğum isveç diyetini araştırıyorum verilen kilolar geri alınıyor diyorlar çoğunlukla.... hem bi tanesi hiç anlamadan aldım kiloları demiş. demiş kafam karıştı.. benim birinci günüm kendimi iyi hissediyorum ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…