-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #1.921
tebrik ederim canim. Isvec diyetini bana cok iyi geldi ya. hergun gram gram veriyordum. suanda baska diyette 4.gunumdeyim gram vermedim..
mrb bayanlar...
öncelikle kaçamaklardan 2 hafta boyunca kilo veremedimbu hafta kendimi sıkıp vericem artık 1-2 kilo
günde 1000 kalorinin altında beslenirsem sporumuda yapsam. vücut kıtlık programına geçmez dimi? çünkü sürekli kalorisi düşük ve bol yiyerek zayıflamayı düşünüyorum. mesela kabak gün içinde haşla haşla ye :/ kilo verebilir miyim sizce bu şekilde?
listeyi az sonra yollarim... 13 gunluk program 7-15 kilo arasi gidiyor metabolizmaya gore tabiki ve spora gore harekete bagli ve biz yaninda metabolizma hizlandiri cay iciyoruz./ hollywood diyetini bundan sonra yapicam ben 7 gunluk oda yani benim acil vermem gerektigi icin oyle yapicagim. ama arasinda pek fark yok oda bunun kadar kilo verdiriyor
bıraktım sanmayın sadece iş yogunlugundan yazamadm 2 kilo gitti =))
hadi ya uzulddumm ama simdi bu diyetle cok verdin ya kilo verisin durmus olabilir bu bitince o diyeti yapcaktim ben
Canım ardarda o kadar hızlı kilo veremezsin, bence sen koruma veresine geç. Kaç kilosun ki bu kadar acele ediyorsun:26:
Normalde 15 kilo falan versem normal konumuna geçerimşu anda 71 kiloyum boyuma göre 55-56 falan olmam lazım baştan hızlı bi kilo verdiğimi görsem sonra devam ettiririm , hırslanırım ama önemli olan o büyük kısmını vermek işte..
kızlar merhaba,bende bu diyete yarın başlamak istiyorum
171 boyunda 86 kiloyumacaba 13 günde hiç kaçamaksız ve yüzerek aşağı yukarı kaç kilo veririm tahminen ?
slm kizlar internet sorunundan giremedim bugun 8.gun hic kacamaksiz ilk defa diyet yapiyorumhatta brokoli bile yemedim olcusuz olanlardan bile 1 porsiyon yedim bu sabah tartildim 70 den 66 kiloya dusmusum bu arada regl gecikdi gecen ayda gecikmisti dr stresden demisti yine oyle sanirsam cok merak ediyorum kac kilo verecegimi ben 7 kilo dusunuyorum bakalim
Oncelikle basarilar diliyorum. 70 ve 70 ustu olanlar , 13 gunde daha fazla kilo veriyor. 60 ve alti olanlar , 3-3,5 civarinda veriyor. senin kilon 86 , 7 kilo ustu verebilirsin canim. Hic kacamak yapmassan belki daha fazla verirsin. Burdaki okudugum topicte kilo verenlerden biliyorum. Buarada yuzme sporu yapacagin icin incelmede olacaktir. cok zor bir diyet degil, 13 gun sabredip denemelisin bence.
Canim seni tebrik ederim, 8.gunde 4 kilo super. 7 kilo verirsin bence. daha 5 gun var. 7 olmasa bile 6 olur
valla o kadar ac kalmama ragmen bozuldu diyetim 2 gundur sinir oldum(((( cokda uzulldumm ama elden bisi gelmioo tamamlayamadim 13 gunu off off. valla moralim bozuldu cok... cok seviniyordumm hepsi yalan oldu simdi (( dun makarna yedim bugunde mcdonals pismanimmm cokkk cokkkk artik olan olduu... hollywood diyetinden devam ediyimm bari netcemm
bozdunmu nasil yani yaaaa:26::26::26: kizim niye bozdun yaa:82::82:
neyse gecmis olsun, eger 2 gun ustuste meyve suyu icebileceksen hollewood diyeti ne basla bariii :2::2:
sormayaa irademe hakim olamadim daha dogrusu ark kurbani oldum offfffffff off hatrim kalir oyum kalir buyum kalir derken gitti valla oturup aglicam yaa yarina 7 gunluk hollywooda baslimda bari bu kez umrumda diil kimse valla kuserseler kussunler valla pismanliktan kendimi yiyorum ?(
canım üzülme o kadar diyet yaparken çok zorr arkadaşlara hayır demek.tekrar başlasan olmuyormu acaba..