Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

ne guzel sen sporunu yaptin ben aksama dogru yapiyim dedim hava oyle cok sicakki nefes bile zor aliyorummm:KK70: su icmekten bir hal oldum zateen. leslienin 3 mili yorucu gercektennn ama iyi oluyor :)

ben bittim onlar hala güle güle spor yapıyo :) robot gibiler yaaa :) ama gerçekten her gün yapılırsa baya faydalı gibi geldi

ben bittim onlar hala güle güle spor yapıyo :) robot gibiler yaaa :) ama gerçekten her gün yapılırsa baya faydalı gibi geldi

aynen benimde dikatimi cekiodu hele o leslie agzini hic durmuo o konusuo ben yoruluyordum :KK70: ama soyle bisi varki benim bacaklarim hic agrimiyordu formda bakiyordum yazilara cok agrio filan diyorlardi ... 6 gun calletics ve leslie yapip birakmistim arkdan dolayii :))))

aynen benimde dikatimi cekiodu hele o leslie agzini hic durmuo o konusuo ben yoruluyordum :KK70: ama soyle bisi varki benim bacaklarim hic agrimiyordu formda bakiyordum yazilara cok agrio filan diyorlardi ... 6 gun calletics ve leslie yapip birakmistim arkdan dolayii :))))

benimde bacaklarım çok ağrıdı hala oturuyorum :) ama inşş iyi gelecek daha çok günüm var ama dahada kilom var :)

benimde bacaklarım çok ağrıdı hala oturuyorum :) ama inşş iyi gelecek daha çok günüm var ama dahada kilom var :)

iste acepp bana mi yaramadi leslie anlamadim :KK70: sanki normal yurudum hic agrisiz filan tuafima gtmisti herkes yazio agrio die ben yaziorum agrimio die :KK70: beraber diyete devam ederiz cnm bu bitincce hollywood dietine geccem :KK70: onun menusude iyi :KK70: birlikte veririz kilolari cnm :KK70: inss bende incelme gb bir kipirti olur yoksa valla kafyi yicem :KK70:

mrb bayanlar...
öncelikle kaçamaklardan 2 hafta boyunca kilo veremedim:KK17::KK17: bu hafta kendimi sıkıp vericem artık 1-2 kilo
günde 1000 kalorinin altında beslenirsem sporumuda yapsam. vücut kıtlık programına geçmez dimi? çünkü sürekli kalorisi düşük ve bol yiyerek zayıflamayı düşünüyorum. mesela kabak gün içinde haşla haşla ye :/ kilo verebilir miyim sizce bu şekilde?

mrb bayanlar...
öncelikle kaçamaklardan 2 hafta boyunca kilo veremedim:KK17::KK17: bu hafta kendimi sıkıp vericem artık 1-2 kilo
günde 1000 kalorinin altında beslenirsem sporumuda yapsam. vücut kıtlık programına geçmez dimi? çünkü sürekli kalorisi düşük ve bol yiyerek zayıflamayı düşünüyorum. mesela kabak gün içinde haşla haşla ye :/ kilo verebilir miyim sizce bu şekilde?

merhabaaa..... oyle bizde kacamak yapiyoruzz ki.. duramiyoruz :KK70: ama spordu metabolizma cayi derken gidiyordur heralde :KK70: oyle avutuyoruz yada fikrim simdilik yokk :KK70: bu diyet sahsen cok dusuk kalorili istersen dene .. ama senin dediginde olur sanirim niye olmasin ki ama hep kabaktaa bir sure sonra enerjinden dusersin....bunda enerji verecek seylerde var vitaminler oyle tek beslenme cnm

merhabaaa..... oyle bizde kacamak yapiyoruzz ki.. duramiyoruz :KK70: ama spordu metabolizma cayi derken gidiyordur heralde :KK70: oyle avutuyoruz yada fikrim simdilik yokk :KK70: bu diyet sahsen cok dusuk kalorili istersen dene .. ama senin dediginde olur sanirim niye olmasin ki ama hep kabaktaa bir sure sonra enerjinden dusersin....bunda enerji verecek seylerde var vitaminler oyle tek beslenme cnm

nasıl bi diyet bu? önceki sayfalara baktımda diyetle ilgili bişi bulamadım tam liste :/ holywood diyetiyle arasında ki farklılık nedir? ne kadar sürer? ortalama ne kadar kilo gidiyo? . :KK52::KK52::KK52:

nasıl bi diyet bu? önceki sayfalara baktımda diyetle ilgili bişi bulamadım tam liste :/ holywood diyetiyle arasında ki farklılık nedir? ne kadar sürer? ortalama ne kadar kilo gidiyo? . :KK52::KK52::KK52:

listeyi az sonra yollarim... 13 gunluk program 7-15 kilo arasi gidiyor metabolizmaya gore tabiki ve spora gore harekete bagli ve biz yaninda metabolizma hizlandiri cay iciyoruz./ hollywood diyetini bundan sonra yapicam ben 7 gunluk oda yani benim acil vermem gerektigi icin oyle yapicagim. ama arasinda pek fark yok oda bunun kadar kilo verdiriyor:KK70:

1. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

2. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

4. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 250 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

6. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

7. gün
Sabah: Şekersiz çay
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
Akşam: Hiçbir şey

8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata

9. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

10. gün
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

11. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 250 gram yağsız beyaz peynir
Aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

12. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

13. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

menu simdilik bu ama bunu saatlere bolersen ac kalma durumun olmaz hemde her saat basi yemek yersinn agzin bos durmaz 40 dk da imkanin varsa spor yapp :) biz arada kacamakda yapiyoruzz bakalim sonumuz ne olcak :KK70:

spor bakımından bi sorunum yok hergün 45 dk tempolu yürüyorum 280 kalori yakıyorum :/ yurt dışında zayıflayanların yaktığı kalori miktarı 2500 müş. yakında onada ayak uydururum. hemen diyete bi göz gezdiriimm

spor bakımından bi sorunum yok hergün 45 dk tempolu yürüyorum 280 kalori yakıyorum :/ yurt dışında zayıflayanların yaktığı kalori miktarı 2500 müş. yakında onada ayak uydururum. hemen diyete bi göz gezdiriimm

niye yurt disindakilerin o kadar fazla :KK70: ozelikleri ne ( bende yasiyorumda ondan sordum :KK70: ) ayrica iviri ziiviri yok kiss. her diyette ne varsa bundada ole var bende ole diyordum ama gun icinde ac kaldigin bile oluyor :KK70::KK70:

uff sinirlendim ha simdii !!!!!!!!!!!!!!!! o kadar yeme icme olculerim yine ayni:KK47: 6 ci gun birde :S tartida yokki tartiliyim :KK47::KK47: neyse devam yine pes etmiyimmm offf offffffff

Canim hic morelini bozma . Benimde olculerim mezurayla olcunce ayni gibi cikiyor ama mutlaka inceldigimi hissediyorum, bende anlamadim, tartida veridigimi gosteriyor, sen merak etme diyete devam .:KK19::KK19:

Canim hic morelini bozma . Benimde olculerim mezurayla olcunce ayni gibi cikiyor ama mutlaka inceldigimi hissediyorum, bende anlamadim, tartida veridigimi gosteriyor, sen merak etme diyete devam .:KK19::KK19:

bende senin gibiyimmm inceldim gb hisediyrum ama anamm olculldumki basimdan asagi kaynar su dokulldu :KK70: iyice sinirlerim zipladi ama gayret devammm yilmak yok napalimm ciktik yola bir kere

X