- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #1.801
Kabuklu tarcinli bal, istahta kesiyormus, bakalim bende bugun basladim, bir hafata beklicem ve sonucu gorucem. Bugun 11 .gun ve sanki menude hicbir sey yokmus gibi:) karnim cok acikti ve halsizlestim, daha aksam olmadan portakal suyumu ictim, ve aksamda bir kase yogurt yicem. Ilk defa bukadar zor bir gun geciyor
Kabuklu tarcinli bal, istahta kesiyormus, bakalim bende bugun basladim, bir hafata beklicem ve sonucu gorucem. Bugun 11 .gun ve sanki menude hicbir sey yokmus gibi:) karnim cok acikti ve halsizlestim, daha aksam olmadan portakal suyumu ictim, ve aksamda bir kase yogurt yicem. Ilk defa bukadar zor bir gun geciyor
bende bugün başlıyorum çoookk mutluyum :):)
ama ben çok acıktımm yapabilecekmiyim bilmiyorum
bu çok güzel bi fikir hiç aklıma gelmedi çok sevdim seni şimdii :) bende nişanlımla yemege çıktım ondan sonra başladım 13 gün görüşmemem lazım çünkü biz beraber çok yiyoruz :)oooooooo sen beni gorsen sevgilim yanimda tavuklar borekler gotuuruyor ben menudekileri yiyorumbende acikiyorum ama dayan zaten bir sure sonra unutucaksin ayrica meuyu saatlere bolersen her saatte yiyecegin icin agzin bos durmucak kolay acikmicakin :)))
bu çok güzel bi fikir hiç aklıma gelmedi çok sevdim seni şimdii :) bende nişanlımla yemege çıktım ondan sonra başladım 13 gün görüşmemem lazım çünkü biz beraber çok yiyoruz :)
olsun cnm sen yine iyi ben cips yedim ama minnacik ama devam spor da yaptim sonraben az önce dayanamadım ve bi tane kuru kayısı yedim
ben çok az da çekirdek yedimgaliba başaramıycamy
Prenses88 sonuçlar nasıl peki? 11. gündesin kaç kilo verdin?
Bu İsveç diyeti bana hep şüpheli geliyor da ondan sordum etkisini görüyor musunuz diye.
arada cok acikiliyor haklisinnn ahhh ahhhhh bilirimbu arada sabah tarcini yaptimm valla cok tok tutuyor 3 saat istemedi canim bisi sonra gecmesin ogunumuzz diye yedim :) iyi fikirmis...yarim saatte hulohop cevirim 8 dk da basen eritme videosu yaptim mi tamam dir
:))))) ahhh o nisanlilarrr yemedin diyede trip atarlarzorla agzina yemek sokarlar dunden beri karsimda cikoolata yiyorrrr azcik ye hatrim kalir ne olur diyorum diyorum popomu begenmeyen sen ye diye baski eden de sen ama bende yemedim hic azim azimmm ha gayret... 13 guncukkk zaaten hemen gecer birde prenses arkadasimiz bal ve tarcin dedi ben sabah ictim onu varya 3 saate yakin karnim hic acikmadi ve metobolizma hizlatiyor sabah aksam ic istersen zarari yok sonucta. valla bugunum rahat geciyorr suanda
ben çok az da çekirdek yedimgaliba başaramıycamy
Canim saka maka, sen sadece incelmek icin bu diyeti yapiyorsun ama , kilo verdigini gorunce sevgilin bile sasircak
1 gun sonra diyetim bitiyor. ve seni takip edicem, gelip yazarim oky. sakin birakma, bak tugbada baslamis sana yoldas olur ins.
diyetim bitsin, bir gun sonra baska diyete baslicam, hollywood diiyetine.7 gun yapicam ins. 2-3 kiloda o diyetten versem Ins:97::97: artik geriye formumu korumak kaliyor