Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

cumartesi tatil güzel bir kahvaltııı ahha ahh başlamak çok zor olacak ama 1 ay sonra nişanım varr mecburen başlamak zorundayımm bakalım kaç kilo verecez

8.gun

tuba_78 ve smyc , kizlar yarin basliyorsunuz demek cok sevindim bende 8.gundeyim. kizlar okudugunuz kadar zor gecmiyor, benim zorlandigim gun sadece 7.gun oldu .ama onuda atlatttim sukur:84: ben 8.gunumdeyim cok cok hizli vermiyorum, ama olsun hersabah buyuk bir zevkli tartiliyorum ve gram gram azaldigini goruyorum, gordugum zamanda karnim douyuyor resmen

Son düzenleme:
moral motivasyon hepsine ihtiyacımız var :) teşekkürlerrr...7.gün beni baya korkutuyo gerçekten ama inş başarırız ben 5 kilo versem yetecek gibi inş veririrm

moral motivasyon hepsine ihtiyacımız var :) teşekkürlerrr...7.gün beni baya korkutuyo gerçekten ama inş başarırız ben 5 kilo versem yetecek gibi inş veririrm

5 kilo birsey degil verirsin ins bu diyetle. 7.gunde aksam hic bir sey yaziyor ama ben ogle yemegindeki meyveyi aksam yedim . ve boll bol su ictim. nerdeyse 4 litreye kadar su iciyorum gunde.cok sicak oldugu icin cok susuyorum.

suyun zayıflatması konusunda çok tereddütlüyüm zaten zor su içiyorum pek de faydasını görmeyince bırakıyorum zorlamıyorum kendimi

kızlar bende başlamak istiyorum bu diyete ama merak ettiğim bişey var listedeki herşeyi yemek zorunda mıyz? mesela ben biftekleri yemesem olur mu?

ben bugün diyete başlayamıyorum nişanlımla mezuniyetimi kutlamaya yemeğe gidicez pazartesi başlıycam inşş.... bende hepsini yiyemiycem büyük ihtimal degiştirip yiyebiliriz herhalde

selam kızlar bende bu diyete başlamak istiyorum ama bazı sorularım olucak isze mesela salataya ete hiç tuz ekmicezmi yumurtayı 1 tane yesem olmazmıı içim almaz öle ekmeksiz 2 tane ha bide ıspanak yerine taze fasulye pişirsem az yağlıı hee ne dersiniz bacular olmammı bu arda boyum 1,62 kilom 63 ama kemiksizim yani löp löp et gören 70 falan sanar benii

olur bende olur bende herkese olur diyorum ama bi bilgim yok ama bende öle yapıcam hepsini aynı şekilde yiyemem farklı şelerden az az yiycem bence fazla düşünme hadi pazartesi başlayalım :):):)

herkes bu menuyu yapiyor dimi baska isvecc diyeti yok dimi olmasa yarin bassliyim

Ete ve salataya tuz ekicez elbette tuzsuz hic bir sey yenmez yaw yumurtayi bir tane yiyebilirsin eger istersen, ama ben 2 yumurtayi ac oldugum icin yiyorum, 3 deseler 3 tanesinide yerim valla
ispanak yemen lazim bence diyette uygun olmasi icin.

ama formda okuduklarima gore, ispanak yerine marul falan yiyende oluyor, eger taze ispanak bulamassaniz, markette dondurulmus kismindan alabilirisniz. iyi diyetler...

ya benim bir sorum olcak benim tartim yok olcu alsak ise yararmi acaba....

olcu alabilirsin tabiki, zaten gun gectikce olculerdede azalmalar oluyor..

et yerine, ben bugun mercimek haslicam bir porsiyon et yerine tavuk ve balik yiyende oluyor, okudugum formlarda

kizlar bugun 9.gunum.

bugun mercimek haslicam et yerine.

9. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

kizlar 2 gundur ayni kilodayim , degisiklik olmadi

ne kadar güzel ya 9 günde 5 kiloo maşallahhh maşallah

selam arkadaslar, bugun 10.gunum.

Ozellikle tecrubeli arkadaslara soruyorum, bu diyeti ust uste 2 kere uygulayan varmi acaba?? cevap yazarsaniz sevinirim arkadaslar..

10. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

slm kızlar ben dün diyete başlamıştım ev temizliği yaptım evin içinde dön allah dön heryerim ağrıdı diyeti bozmadım akşam nöbete gittim çalışacak halim kalmamış herkes ne oldu sana diyo temizlik yapıyrm dedim 2-3 saat çalışamadım uzandım dinlendim ama başım ağrıyo ellerim kollarım dermmansız gece 11-12 civarı bozdum az birşeyler yesemmde listede olmayan şeylerdi temizlik bugündewam ediyor zayıflama eşofmanınmı giyip devam ederim. ama diyeti bugünde uygulamayacğm korktum bakalım yarına işlerim biterse tekrar başlamak istyrm anladım ki ev işleri ile bu diyet beraber olmuyo(tuba78 üzgünüm seni yarı yolda bıraktığım için...

olcu alabilirsin tabiki, zaten gun gectikce olculerdede azalmalar oluyor..

et yerine, ben bugun mercimek haslicam bir porsiyon et yerine tavuk ve balik yiyende oluyor, okudugum formlarda

valla cok saol malum ogrenciyim ve yurt disinda oldugumdan et de bulamicaktim cok cok yardimci oldun ve icimi rahatlattinnn bugun 1 ci gun ve basladimmm :)))))))))))

bu arada bisi diyecegim.... dondurulmus dogranmis ispanak aldim. boyle yumruk seklinde minik minik icindeydi. onu sicaksuda hasliyim dedim minik dogranmis olduu icin toparlayamadim malum cope gitti. oyle bir islem gecirmeden de yenir mi acaba! sadece cozulmesini bekleyip yiyilmesi dogrumu .. uffff hic bir fikrim yok yokkk

Canim diyetin ilk 2 gunu ev isi yapmasan olurdu birde calisiyorsun halsiz kalirsin tabiki, sen vazgecme, diyeti ek gida yesen bile devam et , bugun 2.gunden tekrar basla, bozdum diye basa donme derim ben. bende misafirim vardi, 6 ve 7.gunde tatli yiyerek bozmustum, ama devam ettim bugun 10.gunum . bozdum diye geri basa donmedim.

insan saglini etkiliyorsa, liste disina cikabilirsin bence. buarada diyetin ilk 2 gunu temizlik vs hic bir sey yapma, esortmanlari giyip spor yap sadece, ve bol bol yat uzan ve tv izle. ben 2 gun oyle yaptim. sonraki gunler mide alisiyor, ve temizlik misafir bile agirliyabiliyorsun.

bu diyette, spor 45 dk oneriyorlar bilgin olsun.

valla cok saol malum ogrenciyim ve yurt disinda oldugumdan et de bulamicaktim cok cok yardimci oldun ve icimi rahatlattinnn bugun 1 ci gun ve basladimmm :)))))))))))

canim biliyorum ogrenci oldugun icin et kismi biraz zor . Ama dedigim gibi et yerine mantar , mercimek, tavuk ve balik yiyebilrsin, bunu ben demiyorum, sadece okudugum formlarda et sevmeyen kisiler boyle uygulayarakta kilo veriyorlardi. Bir cok yerde okudum bunu. Sana basarilar diliyorum tatlim

Buarada ispanak bende dondurulmus aldim hep, ve minik minik dogranmis. onu kucuk tencereye koyup, kisik ateste, kendi suyuyla hasladim, biraz ilik su ekleyip, baharat ekledim, ve cok cok begenerek yedim. Tencereye bosaltip ustune su doldurma, bide bu teknikle dene kisik ateste, cok pisirmeden al ocaktan.

Eger cozdurup pisirmeden yersen saman gibi olur, ama denemek istersen sen bilirsin:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…