Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

valla senin adina sevindim arada gel kontrole sen hollywood diyetine bak biz seni anca yetisiriz eger oda iyi gelirse bizde senin arkandan yola devam :) valla senin adina cok cok sevindim ins sorunsuz ulasirsin amacina cnm benim

Sagol canim. Hergun ugrarim ins :)) Hollywood diyetine baktinmi? ilk 2 gun diledigin kadar meyve suyu icicen sadece
ben o kadar da iyi yapamıyorum sen bu azimle 2.5 3 verdiğine göre ben anca 1 veririm

canim sen kac kilosun hedefin ne?? yas kac ? zayiflama cizelgesiyle baslayabilirsin. Eminim sende verirsin, ama sen her yazinda cok olumsuz yaziyorsun, ve beynine olumsuz cumleler sarfediyorsun:44::44::44:

biraz sabirli ve azimli olmalisin, ve yediklerindende pisman olma , benim 9 .gunde misafirlerim vardi, 2 porsiyon sutlu tavuk gogsu yedim. buda benim kacamagim oldu. Ayrica bugun 200 gram balik yerine bir tum balik yedim 500 gr vardir yani arada kacamak olmayinca olmuyor illaki oluyor ...uzme tatli canini ve hergun verdikten sonraki halini dusun

slm kizlar bugun 3. gunum kacamaksiz 2 gun atlattik cok sukur gecen hafta et diyeti yaptim 3 kilo verdim 72 kg dan 69 ya dustum hafta sonu yine 70 olmustum isvece basladim ve bu sabah 68 kg yim cok mutluyum yola devam regl doneminde yapmistim daha once 6 gun hic verememistim simdide yaklasiyor cok korkuyorum veremem diye ne yapsam kizlar cevap yazin birakayimmi devammi edeyim

sakin birakma bence birde bayanlar regl doneminde daha cok kilo verirler diye okumusltum ...ayrica diyetin yani sira spor yapiyormusun en azindan 15-yada yarim saat yeter. ve bol su ic... bazilarimiz kiloyu birden verirler oyle ilk baslarda gitmez... ayrica ben kilomu bile bilmiyorum dusun ne hallere dustum tarti yok koca sehirde alsamda 1 aylik almak istemem. onun icin olculuyorum dedim gb birakma birden verirsin kotu dusunme azimle devammm hadi bakalim

Sagol canim. Hergun ugrarim ins :)) Hollywood diyetine baktinmi? ilk 2 gun diledigin kadar meyve suyu icicen sadece

evet dun gece baktim listeye ilk iki gun ben heralde oturur aglarim ama sicak havalar iyi gider soguk soguk meyve syuda.... meyve sularida bazilari cok sekerli oyle orjinal bulmakta zor 2 gun verdiklerimizi almayalim birde istediginiz kadar diyor 1 gunde rahat 3 kutu gider

Son düzenleme:
çok haklısın canım biraz olumsuzum çünkü vaktimkısıtlı :) nişanım çok yaklaştı zayıflamam lazım.157 boyum kilom 56 52 falan olsam yeter

çok haklısın canım biraz olumsuzum çünkü vaktimkısıtlı :) nişanım çok yaklaştı zayıflamam lazım.157 boyum kilom 56 52 falan olsam yeter

iyi iste cnmmm nisanini dusun giycegin kiyafeti filan ... herkes sana nasil zayifladin diye sormasini :) yilmak yokkkkkk! arada benimde kacamagim oluo ama napim olemem acliktan hareketti filan atarim die dusunuyorum hem eger calismiiyorsan evdeysen leslie ile yuurus yap 8 dklik videolar var onlardan yap istersen :) hizlandirmis olursun

inanamıyorum böyle bişey olabilirmi :):):):) dün sabah başladım diyete dün sabah tartıldım 56.3 tü kilom bu sabah tartıldım 54.8 olmuşum ayy ilginç ama zayıflıyorum galiba :)

inanamıyorum böyle bişey olabilirmi :):):):) dün sabah başladım diyete dün sabah tartıldım 56.3 tü kilom bu sabah tartıldım 54.8 olmuşum ayy ilginç ama zayıflıyorum galiba :)

bakkk iste sonnuc aliyorsun kacamaklara ragmen ... senin adina cok sevindimm sakin birakma belirledigin kiloya az kalmis iste onsan sonra formunu korursun cnm

olur olur inş sen benden daha azimlisin ben zayıfladıktan sonra sen hayli hayli incelirsin

azimli olduuguma bakma boyle karsimda birileri yemek yerken valla su icmesem zor tutuyorum kendimi yememek icin halimi gorsen varya gulme krizine girrersin su ana kadar en cok dayanabildigimm diyet ama sonunu getircem inat ettim ins ikimizde istedimiz bedene ulasiriz

inşinş :) bende aynı durumdayım 1 gün yaptım ama kardeşim halime gülüyor devamlı. canım benim yemek yerken yanıma gelmiyo : ) nişalımlada cumartesiye kdar görüşmeyecem kaçamaklardan kurtulacam biraz en azından :):)

napalim basladik bir kere hem ben 4 cu gunum oldu zaman cok cabuk gecti.... su metabolizma hizlandirici cayi tavsiye ederim cnm onu sabah ac karnina ve aksam yatarken ic saolsun prenses soylemisti cok ise yaradi bende hic acikmadim kesin dene :)

selam kizlar bugun diyetin son gunu. Tartilmadim, yarin tartilip son durumu yazarim.

Tugbacigim seni tebrik ederim, zayiflamisin bak bravo

13. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

napalim basladik bir kere hem ben 4 cu gunum oldu zaman cok cabuk gecti.... su metabolizma hizlandirici cayi tavsiye ederim cnm onu sabah ac karnina ve aksam yatarken ic saolsun prenses soylemisti cok ise yaradi bende hic acikmadim kesin dene :)

bugunku tarcinli bal cayinda 3.gunum. canim tarcini kaynattiktan sonra ilimasini bekle sonra bali koy, cunki saglikcilar, balin sicakken konulmasi halinde vitamini gittigini soyluyorlar. ve seker niyetine geciyormus sicak koyarsan, yani bir etkisi kalmiyor balin.

bunu bbildigim iyi oldu cnm zate bende az iliklasmasini bekliodumm ama yinede bazen insan bekleyemiyor benimde 2 gun oldu...cok iyi geldi sahsen bana ben begendim :) cok tsk ederim onu soyledigin icin bana prensess

Daha önce bisürü diyete başladım yarıda bıraktım ve daha tam anlamıyla hiç diyet yaptığım söylenemez öyle zayıf yada balık etli falanda değilim yani bildiğiniz şişman bi şahısımda ama nedense irademe hakim olamadım hiç :)

Amaa dün yaptığımız plan sonucunda, 8 temmuzda tatile çıkıcaz ve erkek arkadaşımla onun yanında bu şekilde hayatta denize falan giremem ee tatile gidip denize girmemeninde bi anlamı yok diyip işi uzatmadan bugün bu diyete başladım sabah spor yaptım 1 saat kadar akşama halsiz olursam diye düşünüp ve an itibariyle kahvemi içiyorum bu sefer yarıda bırakma lüksüm yok sonuna kadar götürmem lazım.artık 8 temmuza kadar ne kadar kilo verebilirsem kardır.Bu seferde kilo veremezsem bidaha hiç veremem sanırım :)

verirsin cnm bende bugune kaadar bir suru diyete baslaim ama iradem yoktu. simdi 5 ci gunum ilk defa bir diyete bu kadar baglandim arada kacamaklarim oldu ama sporda yaptim :) benimde fazlaliklarim var sadece incelmek istiyorum...sakin iradeni kaybetme heleki baslamissin sonunu getir sonucta daha zamanin var 8 temmmuza kadar... sporda yaptin mi is taamamdir. ben sana burdan yazarim bol bol :) anlatirsin neler yedin ictin kacamaklarini bu arada bak prenses metobolizma hizlandirma cayi onermisti sen onu da ic kesin bak tavsiye ediyorum cunki ben surekli yiyen biriyim agzim hic bos durmaz ama hatta bu diyette ufak kacamaklarim oldu ama artik normale dondum bak kabuk tarcini iliyincaya kadar beklet sonra icine 2 kasik bal koy ic metobolizman hizlaniyor hemde canin bisiler cekmioo. sabah aksam ic:)) hadi bi kisi daha katildi bize :) cok sevindim senin adina birakmak yok devam 8 temmuza kadar benim 5 ci gunum hem zaman hizli geciyorr dert etme.
)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…