- 27 Aralık 2010
- 268
- 99
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #1.821
ben o kadar da iyi yapamıyorum sen bu azimle 2.5 3 verdiğine göre ben anca 1 veririm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben o kadar da iyi yapamıyorum sen bu azimle 2.5 3 verdiğine göre ben anca 1 veririm
valla senin adina sevindim arada gel kontrole sen hollywood diyetine bak biz seni anca yetisiriz eger oda iyi gelirse bizde senin arkandan yola devam :) valla senin adina cok cok sevindim ins sorunsuz ulasirsin amacina cnm benim
slm kizlar bugun 3. gunum kacamaksiz 2 gun atlattik cok sukur gecen hafta et diyeti yaptim 3 kilo verdim 72 kg dan 69 ya dustum hafta sonu yine 70 olmustum isvece basladim ve bu sabah 68 kg yim cok mutluyum yola devam regl doneminde yapmistim daha once 6 gun hic verememistim simdide yaklasiyor cok korkuyorum veremem diye ne yapsam kizlar cevap yazin birakayimmi devammi edeyim
Sagol canim. Hergun ugrarim ins :)) Hollywood diyetine baktinmi? ilk 2 gun diledigin kadar meyve suyu icicen sadece
çok haklısın canım biraz olumsuzum çünkü vaktimkısıtlı :) nişanım çok yaklaştı zayıflamam lazım.157 boyum kilom 56 52 falan olsam yeter
inanamıyorum böyle bişey olabilirmi :):):):) dün sabah başladım diyete dün sabah tartıldım 56.3 tü kilom bu sabah tartıldım 54.8 olmuşum ayy ilginç ama zayıflıyorum galiba :)
keske bende bir tartilabilsem off off.. gerrci incelmek istiyorum ama ne bilim en azindan motive olurdum :d
olur olur inş sen benden daha azimlisin ben zayıfladıktan sonra sen hayli hayli incelirsin
inşinş :) bende aynı durumdayım 1 gün yaptım ama kardeşim halime gülüyor devamlı. canım benim yemek yerken yanıma gelmiyo : ) nişalımlada cumartesiye kdar görüşmeyecem kaçamaklardan kurtulacam biraz en azından :):)azimli olduuguma bakma boyle karsimda birileri yemek yerken valla su icmesem zor tutuyorum kendimi yememek icin halimi gorsen varya gulme krizine girrersin su ana kadar en cok dayanabildigimm diyet ama sonunu getircem inat ettim ins ikimizde istedimiz bedene ulasiriz
inşinş :) bende aynı durumdayım 1 gün yaptım ama kardeşim halime gülüyor devamlı. canım benim yemek yerken yanıma gelmiyo : ) nişalımlada cumartesiye kdar görüşmeyecem kaçamaklardan kurtulacam biraz en azından :):)
napalim basladik bir kere hem ben 4 cu gunum oldu zaman cok cabuk gecti.... su metabolizma hizlandirici cayi tavsiye ederim cnm onu sabah ac karnina ve aksam yatarken ic saolsun prenses soylemisti cok ise yaradi bende hic acikmadim kesin dene :)
bugunku tarcinli bal cayinda 3.gunum. canim tarcini kaynattiktan sonra ilimasini bekle sonra bali koy, cunki saglikcilar, balin sicakken konulmasi halinde vitamini gittigini soyluyorlar. ve seker niyetine geciyormus sicak koyarsan, yani bir etkisi kalmiyor balin.
Daha önce bisürü diyete başladım yarıda bıraktım ve daha tam anlamıyla hiç diyet yaptığım söylenemez öyle zayıf yada balık etli falanda değilim yani bildiğiniz şişman bi şahısımda ama nedense irademe hakim olamadım hiç :)
Amaa dün yaptığımız plan sonucunda, 8 temmuzda tatile çıkıcaz ve erkek arkadaşımla onun yanında bu şekilde hayatta denize falan giremem ee tatile gidip denize girmemeninde bi anlamı yok diyip işi uzatmadan bugün bu diyete başladım sabah spor yaptım 1 saat kadar akşama halsiz olursam diye düşünüp ve an itibariyle kahvemi içiyorum bu sefer yarıda bırakma lüksüm yok sonuna kadar götürmem lazım.artık 8 temmuza kadar ne kadar kilo verebilirsem kardır.Bu seferde kilo veremezsem bidaha hiç veremem sanırım :)