- 22 Ocak 2010
- 874
- 7
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #1.781
prenses88 cok tsk ederim. senin verdigin tarifleride uygulucam yarin :) bugun ilkgun tuaf gecti bir spor yapiyim dedim enerjim hic yoktu basim dondu valla yarina belki vucut daha iyi alisir/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
prenses88 cok tsk ederim. senin verdigin tarifleride uygulucam yarin :) bugun ilkgun tuaf gecti bir spor yapiyim dedim enerjim hic yoktu basim dondu valla yarina belki vucut daha iyi alisir/
ben az once, 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salatakızlar bende yarın başlamak istiyorum bu diyete.. yumurta yerine ne yiyebilirim bir fikriniz var mı, katı yumurtadan tiksiniyorum malesef
ben az once, 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
yerine,
bir dilim sucugu , yagsiz tavada cok az cevirdim, uzerine 2 yumurta pisirip yedim, yaninda marul ve maydonoz yedim.
bir gunde, bir domatesi , yagsiz tavaya rendeledim, uzerine ispanak koydum, biraz cevirdim, uzerine 2 yumurta kirdim baharatla birlikte super oldu.
2 kati yumurta sade seklinde yemek istemeyenler icin tavsiye ediyorum. Ama hic yumurta yemeyenler icin malesef biliyorum....
sağol canım, bende yağsız olarak tavada yapayım o zaman, kalorisi değişmiyordur umarım.. Yarın büyük gün bakalım ne kadar dayanacağım
rica ederim canim. yas ve kilon kac buarada? ilk 2 gun spor yapma istersen, gerci ben yapmistim, ama ben cok zorlanmadim. ilk 2 gun dinlendim hep.
super yaa bak benim 2 ci gunum destek olalim ilk gun cok zorlandim ama simdi iyi gibiyim gece kalktimmda valla karnimdan sesler geliyordu zor tuttum kendimi azimliyim yola devamslm kizlar sonunda bende basladim yeni baslayanlar destek olalim birbirimize
super yaa bak benim 2 ci gunum destek olalim ilk gun cok zorlandim ama simdi iyi gibiyim gece kalktimmda valla karnimdan sesler geliyordu zor tuttum kendimi azimliyim yola devam
azim cok varda bazen acayip aclik geliyor zor tutuom kendimi valla ins cok kilo veririzz valla tebrik ettim seni 11 gun ins bende gelirim o gune kadar yilmak istemiyorum/ valla incelsem yeter ole kilo vermesemde olurselam arkadaslar nasilsiniz? diyet gununuz nasil gecti umarim hepiniz tok ve incelmisinizdir
bugun gram vermemisim , tarti gostermedi. ama olsun 13.gun bakalim ne gostercek, onemli olan hatice degil netice dimi ama
11. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 250 gram yağsız beyaz peynir
Aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt
yeni baslayan arkadaslara azimlerinden dolayi tebrik ediyorum
kizlar zayiflama cizelgesi yaparsaniz daha motive edici oluyor, ayrica 70 ustu diyet yapanlar daha cok kilo veriyor, 7-20 arasi. ama benim kilom cok olmadigi icin 2-3 kilo anca verebildim. Ama bunada sukur. Esim inceldigimi soyluyor buda kulaga hos geliyor tabi
Hangi sehirdesin tatlim sen ?
bu arada spor yapiyormusun/ ben 8 dklik kaanla zayiflama basen inceltme yapiyorum
ukrayna kievdeyim orenciyim son senem ins donucem bu sene turkiyeye. ama valla annem artik telde soyleniyor spormu yaparsin ne yaparsan yap basen gormek istemiyorum hele mayali gobeginden eser kalmasin diyor haklida kadin incecik yoladi beni buraya sistimm
turkiye ve ukrayna saat farki yok cnm ayni.. yaa yogurt yapmayi dusundum ama hic ugrasasim gelmedi birde yurtta yasiyorum valla mutfaga cikipta su tavugu bile zor yapip geliyorum dusun artik gerisini ama kefir iciyorum yogurt yerine tok tutuyor ygsis %0 yagi olani aliyorum iyi olkuyor///// bu arada sen kesin cok hizli kilo verirsin egzersiiz sansin var birde burasi simdi oyle sicak olduki anlatamam o 8 dklik egzersiz bile kan ter icine batiyorumm dusun artik :)
bende gecen hafta yogurt gunumde bir bardak ayran icmistim, kefirde icsen olur herlade canim. yogurt yapma imkanin yoksa yapacakbir sey yok canim.
Bide ben bugun, bir bardak cubuk tarcini kaynatip iliyinca icine bir cay kasigi bal koyuyorum, bir hafta sonunda sonucu goruyorsun, sabah ac karnina gece yatarken iciyorsun. bakalim 7 gun sonra sonuc ne olacak:)) 1 ay devam etmeyi dusunuyorum bunu da..