Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

prenses88 cok tsk ederim. senin verdigin tarifleride uygulucam yarin :) bugun ilkgun tuaf gecti bir spor yapiyim dedim enerjim hic yoktu basim dondu valla :KK70: yarina belki vucut daha iyi alisir/ :KK55:

prenses88 cok tsk ederim. senin verdigin tarifleride uygulucam yarin :) bugun ilkgun tuaf gecti bir spor yapiyim dedim enerjim hic yoktu basim dondu valla :KK70: yarina belki vucut daha iyi alisir/ :KK55:

rica ederim canim. yas ve kilon kac buarada? ilk 2 gun spor yapma istersen, gerci ben yapmistim, ama ben cok zorlanmadim. ilk 2 gun dinlendim hep.

kızlar bende yarın başlamak istiyorum bu diyete.. yumurta yerine ne yiyebilirim bir fikriniz var mı, katı yumurtadan tiksiniyorum malesef :KK5:

kızlar bende yarın başlamak istiyorum bu diyete.. yumurta yerine ne yiyebilirim bir fikriniz var mı, katı yumurtadan tiksiniyorum malesef :KK5:
ben az once, 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
yerine,

bir dilim sucugu , yagsiz tavada cok az cevirdim, uzerine 2 yumurta pisirip yedim, yaninda marul ve maydonoz yedim.

bir gunde, bir domatesi , yagsiz tavaya rendeledim, uzerine ispanak koydum, biraz cevirdim, uzerine 2 yumurta kirdim baharatla birlikte super oldu.

2 kati yumurta sade seklinde yemek istemeyenler icin tavsiye ediyorum. Ama hic yumurta yemeyenler icin malesef biliyorum....

ben az once, 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
yerine,

bir dilim sucugu , yagsiz tavada cok az cevirdim, uzerine 2 yumurta pisirip yedim, yaninda marul ve maydonoz yedim.

bir gunde, bir domatesi , yagsiz tavaya rendeledim, uzerine ispanak koydum, biraz cevirdim, uzerine 2 yumurta kirdim baharatla birlikte super oldu.

2 kati yumurta sade seklinde yemek istemeyenler icin tavsiye ediyorum. Ama hic yumurta yemeyenler icin malesef biliyorum....

sağol canım, bende yağsız olarak tavada yapayım o zaman, kalorisi değişmiyordur umarım.. Yarın büyük gün bakalım ne kadar dayanacağım :KK1:

sağol canım, bende yağsız olarak tavada yapayım o zaman, kalorisi değişmiyordur umarım.. Yarın büyük gün bakalım ne kadar dayanacağım :KK1:

bilmiyorumki colari si degisip degismedigini, sadece formdan okudugum kadariyla bilgilendim bende. boyle yapip kilo verenler var. Ayrica organik yumurta alirsan hem kokusu olmuyor, hemde cok cok lezzetli oluyor. ayrica hormonsuz oldugu icin kucuk oluyor. :KK68:

selamm yazılanları okudum herkes birbirini gaza getirmiş çok güzel:) ben 5.günümdeyim ama regl oldum 2. günde yine de bırakmadım diyeti, 4günde 2 kilo verdim. annem babam erimişsin kızım diyolar hoşuma gidiyo:KK3: ve benim ayağımda problem var o yüzden yürüyüş falan yapamıyorum:KK43: internetten egzersiz örnekleri yapmaya başladım öneriniz var mı ayağımı zorlayamacak spor teknikleri? ve ıspanak bu mevsimde bulamadığım için patlıcan yemiştim ama brokoli yazmışsınız. salam ve yumurta da sevmediğim için onlar yerine tavuk yiyorum değişim yapabileceğimizi duydum çünkü başka değişim yapan var mı? veya ıspanak,salam,yumurta yerine tavuktan başka ne yiyebilirim? başarılar herkese:)

2ci gunum... valla burda yogurt olmadigindan kefir ictim yagsiz/// daha da guzeldi tok tutuyor bayagi.. : ) ama gece uyandigimda vcok acikmistim ama yinede azimle devam :KK70:

rica ederim canim. yas ve kilon kac buarada? ilk 2 gun spor yapma istersen, gerci ben yapmistim, ama ben cok zorlanmadim. ilk 2 gun dinlendim hep.

boyum 176 kilom en son yazin 77-78 filandi malum burdada tartilmadim hic ama yine cikmistir bu kiz bol oturup cips misir yemek yedim :KK70: sporda yapmadim hic. ayrica ben kilom sorun diilde incelsem yeter basen bolgem ve gobekten. baska derdim yok :KK70:

selam arkadaslar nasilsiniz? diyet gununuz nasil gecti umarim hepiniz tok ve incelmisinizdir :KK16::KK16:

bugun gram vermemisim , tarti gostermedi. ama olsun 13.gun bakalim ne gostercek, onemli olan hatice degil netice dimi ama:KK52::KK52::KK52:

11. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 250 gram yağsız beyaz peynir
Aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

yeni baslayan arkadaslara azimlerinden dolayi tebrik ediyorum:KK19::KK19::KK19:

kizlar zayiflama cizelgesi yaparsaniz daha motive edici oluyor, ayrica 70 ustu diyet yapanlar daha cok kilo veriyor, 7-20 arasi. ama benim kilom cok olmadigi icin 2-3 kilo anca verebildim. Ama bunada sukur. Esim inceldigimi soyluyor buda kulaga hos geliyor tabi:KK49::KK49:

Son düzenleme:
selam arkadaslar nasilsiniz? diyet gununuz nasil gecti umarim hepiniz tok ve incelmisinizdir :KK16::KK16:

bugun gram vermemisim , tarti gostermedi. ama olsun 13.gun bakalim ne gostercek, onemli olan hatice degil netice dimi ama:KK52::KK52::KK52:

11. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 250 gram yağsız beyaz peynir
Aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

yeni baslayan arkadaslara azimlerinden dolayi tebrik ediyorum:KK19::KK19::KK19:

kizlar zayiflama cizelgesi yaparsaniz daha motive edici oluyor, ayrica 70 ustu diyet yapanlar daha cok kilo veriyor, 7-20 arasi. ama benim kilom cok olmadigi icin 2-3 kilo anca verebildim. Ama bunada sukur. Esim inceldigimi soyluyor buda kulaga hos geliyor tabi:KK49::KK49:
azim cok varda bazen acayip aclik geliyor :KK70: zor tutuom kendimi valla :KK70: ins cok kilo veririzz :KK70: valla tebrik ettim seni 11 gun ins bende gelirim o gune kadar yilmak istemiyorum/ valla incelsem yeter ole kilo vermesemde olur :KK70:

bu arada spor yapiyormusun/ ben 8 dklik kaanla zayiflama basen inceltme yapiyorum :KK70:

ukrayna kievdeyim orenciyim son senem ins donucem bu sene turkiyeye. ama valla annem artik telde soyleniyor spormu yaparsin ne yaparsan yap basen gormek istemiyorum hele mayali gobeginden eser kalmasin diyor :KK70: haklida kadin incecik yoladi beni buraya sistimm :KK70::KK70:

Canim ben hergun 40 dk yuruyus( yuruyus bandi) egzersiz aletim var 10 dkda egzersiz yapiyorum. 2gundur kacalarim cok aciyor tutulmuslar :nazar: bugun yapmicam spor.

Ukranya Turkiye saat farki varmi??

buarada yogurt alip kendin mayalayabilirsin. Ben %2 lik sut alip kendim mayaliyorum. sutu kaynat, iliyinca icine 2 kasik yogurt, yada yarim su bardaki kefir koy, sofrabezi ne ve battaniyeye guzelce sar, 4saat beklet, eger tutmadiysa, 8 saate kadar beklet tutar .

turkiye ve ukrayna saat farki yok cnm ayni.. yaa yogurt yapmayi dusundum ama hic ugrasasim gelmedi birde yurtta yasiyorum valla mutfaga cikipta su tavugu bile zor yapip geliyorum :KK70: dusun artik gerisini :KK70: ama kefir iciyorum yogurt yerine tok tutuyor ygsis %0 yagi olani aliyorum iyi olkuyor///// bu arada sen kesin cok hizli kilo verirsin egzersiiz sansin var birde burasi simdi oyle sicak olduki anlatamam o 8 dklik egzersiz bile kan ter icine batiyorumm dusun artik :)

turkiye ve ukrayna saat farki yok cnm ayni.. yaa yogurt yapmayi dusundum ama hic ugrasasim gelmedi birde yurtta yasiyorum valla mutfaga cikipta su tavugu bile zor yapip geliyorum :KK70: dusun artik gerisini :KK70: ama kefir iciyorum yogurt yerine tok tutuyor ygsis %0 yagi olani aliyorum iyi olkuyor///// bu arada sen kesin cok hizli kilo verirsin egzersiiz sansin var birde burasi simdi oyle sicak olduki anlatamam o 8 dklik egzersiz bile kan ter icine batiyorumm dusun artik :)

bende gecen hafta yogurt gunumde bir bardak ayran icmistim, kefirde icsen olur herlade canim. yogurt yapma imkanin yoksa yapacakbir sey yok canim.
Bide ben bugun, bir bardak cubuk tarcini kaynatip iliyinca icine bir cay kasigi bal koyuyorum, bir hafta sonunda sonucu goruyorsun, sabah ac karnina gece yatarken iciyorsun. bakalim 7 gun sonra sonuc ne olacak:)) 1 ay devam etmeyi dusunuyorum bunu da..

bende gecen hafta yogurt gunumde bir bardak ayran icmistim, kefirde icsen olur herlade canim. yogurt yapma imkanin yoksa yapacakbir sey yok canim.
Bide ben bugun, bir bardak cubuk tarcini kaynatip iliyinca icine bir cay kasigi bal koyuyorum, bir hafta sonunda sonucu goruyorsun, sabah ac karnina gece yatarken iciyorsun. bakalim 7 gun sonra sonuc ne olacak:)) 1 ay devam etmeyi dusunuyorum bunu da..

sorun olmaz sanirim ama ben acayip acikiyorum saat 10 da :KK70: ya birde ben bu yiyecekleri kalktimdan beri her saat dilimine boldum. oyle birden yersem arada saat farki cok olcak cok cok acikicam :KK70: ben butun yiyecek islemlerini saat 8 e kadar tamamliyorum cunki 8 den sonra vucut yediklerini sabaha kadar yakiyormus bir gazetede diyetisyenden okumustum 8 den sonra yeme yok diye. allahtan annem vermis yanima kabuk tarcin bende senin bu kurunu uyguluyum bari. 10-11 gb en azindan icsem tok tutar beni belki :KK70: simdi yaticaktimm masajli hulohopum var 15 dk yaptimm :KK70: su 13 gun bir gecse off off:KK70: sonuclari gorsekkk :)

X