- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
kızlar aslında hiç halim yoktu yemekten sonra ama yürüyüşe çıkınca açıldım 1 saat yürüdüm ve parktaki aletleri kullandım :)
lahana yağı ile masaj yapıp streçfilm le sarmıştım bacaklarımı ve karnımı eve geldiğimde terler damlamıyor resmen akıyordu, duş yaptım yosun sabunu ile yıkadım kendimi cildimdeki sıkılaşmayı çok net hissediyorum, şiddetle tavsiye edilir.....
cnm şu an itibariyle 1. 600 gr.
ama arkadaşlarada bahsettiğim gibi 3 gündür wc problemim var daha eksik çıkmamasını ona bağlıyorum ben CADIARZU
kolaygelsin cnm kaydirigubbakcemile5
zenim aynı şekilde bende parktaki aletleri yapıyorum 1 saate yakın işe yarıyor gerçekten önce yürüyüş sonra o aletler
ama ben şu streç durumunu anlamadım nası yaptın bir anlatsana canım onu bende yapayım sarıpmı yürüyüşe çıkıyorsun nası yapıyosun ?
slm kızlar bugünde 2. günümü tamamladım gene 2 saate yekın spor yaptım 45-50 dakika yürüyüş gerikalanınıda dışardaki spor aletlerinde doldurdum zamanımı sonra eve geldim ter içinde kalmıştım ve duş alacaktım sayundum tartı abana bakıyor ben tartıya çıkmayayım dedim ama dayanamadım ve gördüğüm karşısında şok oldum :teytey::sm_cool: 75 kilodan 71-72 arasına inmişim nasıl oldu anlamadım ama başarıyorum sanırsam bu kadar hızlı vermemin nedenide 2-3 ay içinde almış olduğum kilolardı yani 15-17 kilo arası aldım ve şimdi gene hızlıca veriyorum umarım hep böyle gider...,
DURMAK YOK KIZLAR YOLA DEVAM ...
slm kumdenizi umarım iyi gidiyordur rejim :) ben şimdi spora çıkıyorum gene yemek yedikten yarım saat sonra çıkıyorum çünkü gelince yenen ve içilen şeyler kilo aldırı şeyler eşim için doktor yürüşüş yap ve sonmra ye onlar vücuduna yarar fazlasıyla demişti korkuyorum o nedenle spordan sonra yemek yemeye
dün başlarken 75 kiloydum hala tartılmadım bakalım ne olacak 6. günde tartılmayı düşünüyorum
kızlar aslında hiç halim yoktu yemekten sonra ama yürüyüşe çıkınca açıldım 1 saat yürüdüm ve parktaki aletleri kullandım :)
lahana yağı ile masaj yapıp streçfilm le sarmıştım bacaklarımı ve karnımı eve geldiğimde terler damlamıyor resmen akıyordu, duş yaptım yosun sabunu ile yıkadım kendimi cildimdeki sıkılaşmayı çok net hissediyorum, şiddetle tavsiye edilir.....
arkadaşlar ben 3 ay öncesine kadar düzenli platese gidiyordum ve hocamız en az 45 dk önce yemek işini bitirin diyordu, spordan sonra çok acıkırsanız meyve yada salata diyrdu. ama mümkünse yemeyin diyordu spordan önce.
püfs ben bugun lıstenın tamamen dısına cıktım..
Olsun moralini bozma. verilecek kilo yerinde durmaz :))
ıkı gunde 900 gram vermıstım umarım almamısmdır bugun hıc. yarın eksı gormezsem uzulmem hatta sabıt gorursem havalara ucarm. yarın kaldıgım yerden devam edıcem ama bırakmıcam.
İnşallah kilo almamışındır. Sabittir.
2 kandıl sımıdı ıkı kepek ekmek lıght peynırden tost bı kase sehrıye corbası ıctım bı seftalı yedım butun gun
cnm lahana yağını bir arkadaştan daha duydum ..kızlar aslında hiç halim yoktu yemekten sonra ama yürüyüşe çıkınca açıldım 1 saat yürüdüm ve parktaki aletleri kullandım :)
slm kızlar bugünde 2. günümü tamamladım gene 2 saate yekın spor yaptım 45-50 dakika yürüyüş gerikalanınıda dışardaki spor aletlerinde doldurdum zamanımı sonra eve geldim ter içinde kalmıştım ve duş alacaktım sayundum tartı abana bakıyor ben tartıya çıkmayayım dedim ama dayanamadım ve gördüğüm karşısında şok oldum :teytey::sm_cool: 75 kilodan 71-72 arasına inmişim nasıl oldu anlamadım ama başarıyorum sanırsam bu kadar hızlı vermemin nedenide 2-3 ay içinde almış olduğum kilolardı yani 15-17 kilo arası aldım ve şimdi gene hızlıca veriyorum umarım hep böyle gider...,
bu arada salata konusuna katılıyorum sadece salatamı ben eti yerkende resmen midem bulanıyor ama dayanıyorum hele bugün tartıda o sonucu aldıktan sonra tam bir gaz oldu benim için kaydirigubbakcemile3
bide bugün eşim eti yerken midem bulanıyor yiyemiyorum diyeyince bana onları bulamayanlarda var falan filan dedi önce ne diyosun sen ben onumu kastettim diyip çıkıştım sonradan o da biraz moral oldu benim için dedim ki iyi kötü doyuruyor bu diyet karnımı yerimseniben
DURMAK YOK KIZLAR YOLA DEVAM ...
arkadaşlar bilmem sizin nasıl ama ben bazı dönemler sabah tartımda ağır geliyorum gece tartıldımda sabahtan nerdeyse 1 kilo eksik çıkıyorum -tatlicadiarzu-Bugün tartıldım. 400 gram vermişim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?