Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar nasıl gidiyor diyetler.... bende pazartesi başlayacağım inşallah :)

diyette sabır çok önemli beklemek lazım kilo vermek için . brenim gibi sabırsız biri bile alıştı buna :):):)

bişey soracağım ya biftek in kilosu ne kadar? bu diyette 2 kiloya kadar biftek lazım. bilgisi olanlar yazarsa sevinirim .. benim yakınımda migros ve kipa var normal kasap ta var ama hangisinden alsam daha uygun olur....:18:

kızlar hiç mi yok bu dieti???
ben bugün denedim fena değildi ama biftek yerine tavuk yediim...
biftek sevmiorum ki ben ((((((((

selam arkadaslar, diyetteki biftek, balik ve tavuk 200grm. ben biftegi teflon tavada cok az yagla alt üst kizartip üzerine su koyup pisiriyorum. ispanagi taze kullanmiyorum, hazir buzluktan alip cok az su koyup hasliyorum.

bugün diyetimin 6. günüydü. simdiye kadar 1.5 kilo verebildim, bu diyeti kisa araliklarla yapmanizi tavsiye etmiyorum arkadaslar, vucut alisiyor galiba.pes etmeyip inat ettim 70 citasini bu diyetle kirdim hedefim 65 insallah.

yeni baslayan arkadaslar hergün ayni agirlikta kilo verilmiyor.. ilk 3 günden sonra yaglar eriyor, öncekiler su ve ödem oluyor, moralinizi sakin bozmayin.. :82:

canim moralini hic bozma ve kendini sakin birakma. cok abartili bisey yememisin, adetin yaklamis olabilirmi? belki o yüzden su topluyor olabilirsin. istersen bi kac gün sonra baska bi diyet yap. bendeki gibi vucudun alisabilir bu diyete..

merhaba kızlar bende tartı ile arası bozuk olanlardanın yorumları okudumda kilo veremeyen yok sanırım bu diyetle birde bunu deneyelim bakalım inşallah bende veririm aynalarla barışık değilim bu gün alışverişe gittik ne giğsen hoş durmuyor üzerimde tek hayalim zayıflamak bende yarın başlıyorum diyete 68 kiloyum hedefim 55 ama 60 kiloya bile razıyım insanın boyunun kısa olmasıda dez avantaj milletin boyu uzun 68 kilo ama zayıf görünüyor bizim boy kısa olduğu için tombiş oluyoruz bu arada boyumda 1.59 hayatım diyet yapmakla geciyor 65 aşagı hiç inmedim 6 senedir kilo vermek niye bu kadar zor al deseler o 10 kiloyu 5 günde alırım valla

herkese merhaba forumda 1. diyette 3.günüm :)
dün öğlen çok zorlandım çünkü öğlen sadece 100 gr yoğurt ve salam vardı..akşamı zor ettim :):) bugün öğlenki menümde en azından yiyecek bir şeyler var :)1 hafta sonra tartılmayı düşünüyorum...

bir hafta sonraki sonucu paylaşırsan seviniriz benimde 1. günün inşallah bu diyet işe yarar :)

arkadaşlar bende yarın başlıyorum 73 kiloyum baoyum 1.69 10 kilo versem fena olmaz hani
allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimiz kilolarımızı verip zayıf ve kendinden emin bi şekilde gireriz yaz mevsimine
yarından itibaren gelişmeleri yazıcam

her gün tartılma bence....biraz bekle ...

arkadaşlar sakız çiğnemek kalori yakımına yardıncı oluyormuş ayrıca tok tutucuymuş onuda çiğniyelim bari saatte 15 kalori felan yaktırıyormuş ben onuda çiğnemeyi düşünüyorum 15 kalori fenadeğil bir sakız için şekersiz sakız tabi çiğnemek lazım benim 1 günümdü iyi geçti arada kendimce sporda yaptım bakalım sonuç ne olacak bende sonucu 1 hafta sonra yazarım

ben de bu diyeti yapmaya karar verdim umuyorum kilo verebilirim. 2 kilo verdim zar zor 3 günlük ender saraç detoksu yapayım dedim iğrendim lahanadan bıraktım. isveç benim daha önceden yaptığım diyetlere daha yakın gibi. sonucu bildireceğim.

günaydın herkese..... bugün başladım diyete. kahvemi içiyorum şuan:) umarım iyi bi sonuç alabilirim. zira eşim dalga geçiyor benimle yazıflanırmıymış böyle diyetlerle diye neyse gelişmeleri yazarım artık. mutlu haftalar herkese. !!!:87:

günaydın herkese,
diyette 6.günüm dün sabah tarıldığımda ( dayanamadım haftanın dolmasına :)) 61dim...2 kg vermişim ama ben bu aralar hasta olcam ondan mıdır nedir karnım şiş ve de gaz var ben de....ama devam ediyorum tam gaz....

Günaydın tombişçim..

Uzun zamandır konusamadık, nasılsın, nasıl gitti dietin ?

Ben 14 günü full tamamladım ve şu an 70'teyim, daha önceden belirttiğim gibi 60'ları görmek en büyük hedefimdi, 1 kilo kala bitti ama o kadar mutluyum ki, toplamda 8 kg.verince inan 1kg.pek sorun olmuyor..

Vücudumu biraz dinlendirip tekrar bu diete baslamayı düsünüyorum, 5 kg daha verdiğim zamansa düzenli spora ve dengeli beslenmeme devam edeceğim.

---

Salıkla kal tatlım..

ya bişey sorabilir miyimm? ben ıspanak bulamadım o kadar yere baktım yok yok hiçbiryerde... onun yerine deniz börülcesi aldım onu yedim haşlayıp ıspanak yerine çok fark olur mu? birde ben yeşil çay çok severim limonlu. günde bir fincan içsem bozmuş olur muyum? çünkü ekstra çay kahve içmeyin diyor tavsiyelerde ne yapayım sizcee:84:

ıspanak mevsimi olmadığından bulamamışsındır ben de zar zor buldum pakette olanlardan deniz börülcesi olmaz ama çok tuzlu o...eş değer başka bi şey bulmak lazım...roka ye daha yakın gibi :):)
ben de cts günü 10 tane erik yedim...çok acıkmıştım :) bir şey olmaz sanırım 10 erikten :):)napalım ölellim mi :)çay içme diyorlar ama ayrı olarak..ayrıca bir yerde okudum günlük 500 kalori diyor bu diyet...500 bile etmiyor bence daha az...

ağır bir diyet bu ama 2 sene önce yaptım yaklaşık 7 kilo filan verdim şu anda 40 haftalık hamileyim doğumdan sonrada yapamam herhalde ama aklımda olan bi diyet biraz zor ama:S

Slm arkadaşlar bende bu diyeti yapmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum bide ıspanak yok bu mevsimde onun yerine ne yenirki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…