- 12 Şubat 2010
- 202
- 1
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #1.741
Selam arkadaslar bugun 2.gunum.
1.gunum gayet iyi gecti, sabah kahvemi ictim , seker yerine sut koydum nescafenin icine biraz.
ogleyin, ispanak 2 yumurta bir domates yeDim. 4 yildir ispanak pisirmemistim hic, bugune nasipmis
kizlar ispanak oyle guzel olduki, ilk once domates rendesi yaptim biraz, tencereye koydum, sonra ispanaklari kendi suyunda hasladim, icine acibiber karabiber tuz koydum, ve cok lezzetli yedim.
aksamda biftek salata.
50 dk yuruyus.
fakat misiflerden dolayi, 2 kucuk pohaca yedim aksam 8 de. ve yedikten sonra coooook pisman oldum
neyse bugun tartildim, ve 400 gram gitmis cokkk mutlu oldum.56.8 olmus kizlar.
Darısı başımaaaa:)) Benimde 1.günüm gayet rahat geçti.Haşlanmış ıspanağın tadını beğenmesemde yedim ımm 2 litre suyumu içtim hiç su içmeyen biri olarak.Diyete harfi harfine uymayı düşünüyorum inş. bir sorun olmazsa
Yeni başlayan arkadaşlarım; kolay gelsin, başarılar dilerim, sakın pes etmeyin.
ben bir seans(14 günlük sürecini) uygulayarak 8 kg. vermiş bulunuyorum ve bıraktıktan sonra normal beslenmemin yanı sıra bir günde 4-5 meşhur fast food dükkanlarından hamburger -patates kola (evet günde 4 hamburger, bir hafta boyunca 10 u bulmuştur sayısı) yememe rağmen geri aldığım kilo 750 gr.
İlk defa bu kadar mutlu oldum hayatta.. Gıdım gıdım yemem rağmen gitmeyen kilolar ya da geri aldığım kilolar beni delirtirken, artık ipin ucunu felaket kacırdığım zamanlarda bile cok büyük meblağlarla boğuşmuyorum, dünyanın en büyük sevinçlerinden biri.. Onu da geri vericem zaten..
Bir hafta kadar sonra tekrar başlıyorum bu diyete. Sadece 5kg.daha verip, 65te bırakıcam diyeti, vücudumdan su an bile cok memnunum, popom 114, belim 70, göğüslerim 93 cm.e düstü ve boyum 1,72 olduğundan cok harika duruyorlar,zaten 40 bedenin altına düsmeyi kesinlikkkle düsünmüyorum, ancak kollarım ve bacaklarımın biraz daha sıkılasması icin yürüyüs, su ile destekleyerek 2 hafta daha yapıcam bu diyeti.
Hepiniz sağlıkla kalın..
arkadaslar bugun 4.gunum. ve hergun tartiliyorum. 56.2 ciktim. Gunden gune Allahin izniyl e zayifliyorum
sinemcigim senden cevap gelmedigine gore biraktinmi diyeti naptin
3.gunumde bir kac kacamak yaptim, aksam yemeginde izgara yedim 200 gr. ve 2 parca domates , ve 2 tane mantar. ve sabahta bir kizarmis ekmegin yaninda bir buskuvi.
bugun 4.gunum, sabah kahvaltisindada, kizarmis ekmek biraz peynir , ve bir tane buskuvi.
kizlar arada kacamak yapiyorum ama, ayakta durabilmek icin, cunki biraz yogunum bu siralar, enerjiye ihtiyacim var, spor falanda yapiyorum, ama ona ragmen tartida eksilmeye gidiyor ins..
Bende sağlık sorunlarındam dolayı bırakmak zorunda kaldım 2.günümde sabah uyandığımda terlemeye başladım daha sonra küçük bir baygınlık geçirdim.sanırım bünyem kaldırmadı48 kiloyum bnmde boyum 155. 45 kiloya düşücem ama yediklerime dikkat ederek tbiki.
geçmiş olsun canım 48 kiloyum demişsin zaten çok zayıfsındır 48 den aşağıya düşme derim ben çok zayıf olmakta iyi değil bende diyeti bırakmak zorunda kaldım 8-9 günlerde bende inanılmaz baş ağrıları tuhaf bir halsizlik oldu bu şok diyeti şu anda uygulamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum diyete devam
Zayıf sayılırım evet ama herkes herzaman daha ince olmak ister ya öyle birşey benimkide işte malum yaz geldi8-9 günde kaç kilo verdin bu arada tartıda mı verdin yoksa görünüş olarakta farkediliyor mu? Tekrar başlamayı istiyorum aslında da :78:
bende baslıyorum bugun boyum 155 kılom 63 yanmda olurmusnz :18:
Bende sağlık sorunlarındam dolayı bırakmak zorunda kaldım 2.günümde sabah uyandığımda terlemeye başladım daha sonra küçük bir baygınlık geçirdim.sanırım bünyem kaldırmadı48 kiloyum bnmde boyum 155. 45 kiloya düşücem ama yediklerime dikkat ederek tbiki.
bence gayet kilon normal oyunla hiç kendine eziyet etmeBende sağlık sorunlarındam dolayı bırakmak zorunda kaldım 2.günümde sabah uyandığımda terlemeye başladım daha sonra küçük bir baygınlık geçirdim.sanırım bünyem kaldırmadı48 kiloyum bnmde boyum 155. 45 kiloya düşücem ama yediklerime dikkat ederek tbiki.
ben başlayabilirim büyük bir zevklee hadi başlayalım :)slm kızlar benimle yarım isveç diyetine başlayacak olan varmı ben yarını bekliyorum...