Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

benim diyetteki 5. günüm bende tartıldım 68 den 66 kiloya düşmüşüm diyete 70 kilo ile başlamıştım bu diyeti görünce yapmaya karar verdim 5 günde 2 kilo süper bence 13 gün dişinizi sıkın kızlar inannın ilk günler zor geliyor ama sonra alışıyorsunuz ayrıca kahve ,yoğurt ve acı biber metabolizmayı hızlandırırmış ben bunlarıda tüketiyorum evdede spor yapıyorum yorulunca bırakıyorum inşallah enaz 13 günün sonunda 4-5 kilo veririm sonra ara vericem bir hafta sonra birkezdaha denerim 7 günlük pes etmek yok şu kilolardanmı kurtulamayacağız kadın isterse herşeyi yapar :nazar: :nazar: :nazar:

ıspanak yerine marul yiğin ben öğle yapıyorum yada 1 salata domates hesaplıyorum kaç kalori bir salatalık ıspanağın yerine okadar salatalık yiyorum semiz olur 100grlık ıspanak 2 domatese denk geliyor orta boy tabi

Umarım çok bilmişlik ya da ukâlalık yapıyormuşum gibi konuştuğumu düşünmenizi istemem arkadaşlarım, benim inancım insan bir şeyi yapacaksa tüm kalbiyle ve disiplinli şekilde yapmalıdır.

Ve eğer ortada bir yanlış varsa bunu düzeltmek, teşvik edici şekilde uyarmak sadece amacım; çünkü ben de çok yanlış yaptım önceleri ama kendimi geliştirerek çoğu şeyi öğrendim, düzelttim.

Sağlık için sağlık kaybetmeyin diye uzun uzun konuşuyorum çoğu zaman.

Eğer rahatsızlık veriyorsam lütfen bunu belirtin, sadece kaç kilo verdiğimi yazayım.

:KK68:

bende kilo çizelgesinden yapmak istiyorum ama yapamıyorum bana yardımcı olurmusun cnmm :KK52:

ben ıspanak yerine 2 3 dal deniz börülcesi haşlayıp yemiştim. ama semiz otu ve marul da çok mantıklı.. benim de ikinci günüm diyette. akşamalrı yürüyüş yapıyorum 30dk felan. ama birde spor yapmadan kilo verenler varmış bravo diyorum onlara :) 6 kilo vermek istiyorum bende umarım 13 günün sonunda veririm. birde ya bi yerde okudum bir diyetisyen yazmış bu diyet yağdan değil sadece kastan kilo verdirir bi faydası olmaz diye.. kilo veren arkadaşlar fiziksel bi değişim var mı siz de yani inceldiğiniz belli oluyor mu hissediyormusunuz...:44:

cnm yapıyorum tickeri ama kabul etmıyo kaınlar kulubune yapıstırınca yenı formata uygun degıl tarzında bısıler yazıyor

"http" ile başlayıp ""png"" ile biten kısmı yapıştır....
image'ları alma.....

fte cim olmuyor aynı dedigin gibi yapmıstım bende yaa başaramıyorum bilgilerimi versem sen yaparmıısnn:KK17:

mrb kızlar benim bugün ilk günüm inşallah güzel bi sonuç alrım 13 günün sonunda bunu gerçekten çok istiyorum ama öğlen et yerine tavuk yedim inşallah sorun olmaz gün gün yazacagım yediklerimi buraya hadin sizede kolay gelsin

Kızlar benimde bugün 2. günüm.71le basladm:KK43:, bakalım 13 gün sonra neler olacak.Fazlalıklarımı vermem lazım 24 haziranda sözüm var.

ıspanak yerine semiz,marul,salatalık,domates, ben günlük yediklerimi hesaplayarak yiyorum 500 kalori yani ama 2 gün misafirim vardı diyete uyamadım bugün 7 gün oldu 3 kilo verdim 13 günde 6 kilo verilecek buna inanıyorum 2 günde diyet yapamadım yapsaydım belki bu 4 kilo vermiş olurdum ama dişinizi sıkın kızlar inanın 3.-4. günden sonra alışıyorsunuz diyete aklınıza yemek gelmiyor sakız çiğneyin ağzınız boş durmasın ben öğle yapıyorum :KK51: :KK51::KK52: :KK52: :KK69: :KK69: alışınca zaten aklınıza yemek bile gelmiyor ben bu diyeti sevdim ayrıca banyoda kese yapmakta çok faydalı ben 3 aydır felan bunu yapıyorum bacaklarım üst kısınları tok tombişti ve sıkı değildi bu siteden okudum kese yapın diye gözle görülür sıkılaşma oldu diyette yapıyorum ama 3 cm incelme olmuş bacaklarımda ve daha sıkı görünüyor umarım herkes istediği kilolara kavuşur kilolara savaşşşş :118: :123: :103:

merhaba arkadaslar, benim bugun ilk gunum, suan sabah kahvemi alip yudumlarken size yazayim dedim. Kahve icmeyi sevmeyen biri olarak diyette var diye iciyorum. Herkeze basarilar diliyorum

Evt..Benimde ilk günüm ve şuan kahvemi içiyorum.Bakalım 13 günün sonunda nasıl bir sonuç olucak heycanla bekliyorum:KK31:

Kızlar ben beceremedim saçma sapan şeyler yedim sabah sadece kahve içince ikindi vaktine kadar bir problem yok ama akşama doğru bir acıkıyorum abartıyorum bu sefer ben normal diyete döndüm zaten 3 kilo da vermişim. yapabilen iradeli kadınları tebrik ediyorum kolay gele :KK71:

Selam arkadaslar bugun 2.gunum.

1.gunum gayet iyi gecti, sabah kahvemi ictim , seker yerine sut koydum nescafenin icine biraz.

ogleyin, ispanak 2 yumurta bir domates yeDim. 4 yildir ispanak pisirmemistim hic, bugune nasipmis:nazar:

kizlar ispanak oyle guzel olduki, ilk once domates rendesi yaptim biraz, tencereye koydum, sonra ispanaklari kendi suyunda hasladim, icine acibiber karabiber tuz koydum, ve cok lezzetli yedim.

aksamda biftek salata.

50 dk yuruyus.

fakat misiflerden dolayi, 2 kucuk pohaca yedim aksam 8 de. ve yedikten sonra coooook pisman oldum:KK17:

neyse bugun tartildim, ve 400 gram gitmis cokkk mutlu oldum.:KK66: 56.8 olmus kizlar.

Son düzenleme:
X