Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Roxalanne
Tebrik ediyorum tombiş.(artık nickinii değiştrimelisin)

Hislerini çok iyi anlayabiliyorum canım benim, inşallah o mutluluğa biz de erişebiliriz, benim de cok az kaldı, ne yapıyoruz, vazgecmiyoruz..

cok tesekkür ederim canim, insallah hepimiz mutlu olcaz kilolarimizi verdikce, yeterki saglikli olalim :KK64: bende seni tebrik ederim, cok az kaldi canim bu diyete kacinci günün? insallah 6li yi sende görceksin :KK19: en fazla 1 hafta sonra! sudan cikmis balik gibiyim, saskinim.. inanamiyorum sanki rüyadayim :KK66: :KK66: :KK66: bencede hemen degistir tickerin, ilerledikce moral oluyor. ben göbegim kücülünce tombislikten cikicam :KK4: spor yapmam gerek ama olmuyor cok yogun geciyor son zamanlarda günlerim

merhaba kizlar bende araniza katilmak istiyorum bu diyete dun basladim bugun 2. gunum yazin 15 kilo verdim ustune daha veremedim 37 gun sonra dugunuuuum var tek umudum bu diyet artik :KK14:

Sevindim canım, aramıza bekliyoruz..:KK69:

Elbette bulabilirsin, etrafında büyük market(AVM tarzı) varsa daha rahat olur senin için..

Evet, fazla protein, demir, çinko, magnezyum ve kalsiyum içeren bir diyet, ayrıca portakal+havuç+ limon ile de mükemmel bir C vitamini deposu. Aynı zamanda az/sıfır yağ, karbonhidrat ve şeker içeriyor.

yumurta ve etin farklı işlevleri var canım sadece protein ile yaratılmamışlar, incelemek istersen detaylar için link atabilirim.. Ancak vücudun diyette en cok ihtiyac duyacağı seyleri fazla koymuslar örneğin yukarıda saydıklarım yumurta, yoğurt, kırmızı et, beyaz et, havuç, limon ve portakal ile vücudu sağlığından etmemek için, tırnakları kırılmasın, sacları kuruyup kafa derisinde kepek olusmasın (hepsi vitamin ve beslenme eksikliği sebepleri)ciltte vitaminsizlikten ötürü sivilce oluşmasın(bacakta, göbekte) diye bu kadar yoğun.:KK56:

Gayet iyi bir program, hepsini uzman doktorla görüstüm, diyet listesini incelettim ve kendim de arastırarak kitaplardan, internetten ve deneyimlerimden tek tek inceledim, bu diyete cok güvendiğim icin basladım, yoksa şok diyetlere arada bir gönlüm kaysa bile hicbir zaman güvenmedim baslamadım.

Suyunu ve sporunu sen hallet, geri kalanını diyetin halledecek.:KK34:

Sevgilerimle..:KK71:

çok tşkler destegın için ben basladım bugun hayırlısı bakalım:)

:KK66::KK66::KK66::KK66: oleeyyyy!!! arkadaslar kirdim seytnanin bacagini :KK47: korksun artik benden, allahin izniyle istisnalar haric (hamilelik) bidaha 7li rakamlari görmek istemiyorum. bunun icin kilo alip alip son damlayi beklemicem diyet icin. baktim haftada kilo almaya basliyorum, diger hafta daha dikkatli yiycem..

En Büyük TÜRKİYEtebrik ediyorum tombis.insallah bu azimle kısa zamanda nickinide degıstırırsın ex-tombis.senin adına cook sevındım:13:

yaa kızlar bişey soracağım şuanda başka bir diyet yapıyorum isveç diyetine pazartesi başlayacağım. ben sabahları 7 de kalkıyorum eşim işe gidiyor 7.30 da kahvaltı yapıyorum saat 9 9.30 gibi yürüyüşe çıkıyorum tempolu 30dk yürüyorum. sonra akşamalrı da 7 de yemek yiyoruz 9 gibi çıkıyorum 45 dk bazen çok nadir de olsa 1 saat yürüyorum bu kadar spor yeterli değil mi? önceden pilateste yapıyordum ama artık tempoyu kaldırmıyor vücut:) yorumlarınızı bekliyorum.....:26:

mrb bende yenı basladım bu dıyete kolay gelsın cnm:)

cook sagol canim.. ben dunu ve bugunu yazmak istiyorum hatam varsa uyarin lutfen...

1. gun sabah 1 bardak sakarinli sade nescafe
ogle 1 yumurta 2 kasik taze fasulye ispanagim yoktu
aksam 160 gr yagsiz tonbaligi limonlu zeytinyagli salata
gece soda ictim 30 dk yuruyus yaptim su cok ictim zaten malum havalar

2.gun yine nescafe 1 seker attim cok aci geldi sakarin attim
ogle 1.5 dilim salam yogurt
aksam 200 gr biftek salata yedim ama hiiic doymadim 2 kucuk kofte attim agzima
gun icinde soda ictim yine 30 dk yuruyus

yaa kızlar bişey soracağım şuanda başka bir diyet yapıyorum isveç diyetine pazartesi başlayacağım. ben sabahları 7 de kalkıyorum eşim işe gidiyor 7.30 da kahvaltı yapıyorum saat 9 9.30 gibi yürüyüşe çıkıyorum tempolu 30dk yürüyorum. sonra akşamalrı da 7 de yemek yiyoruz 9 gibi çıkıyorum 45 dk bazen çok nadir de olsa 1 saat yürüyorum bu kadar spor yeterli değil mi? önceden pilateste yapıyordum ama artık tempoyu kaldırmıyor vücut:) yorumlarınızı bekliyorum.....:26:

canimbende yeniyim ama okuduklarimdan bildigim kadariyla bu diyette spor zaten cok zor yani 30 dk yuruyus yeterli olur die dusunuorum ben

aramiza yeni gelen arkadaslar, hosgelmisler sefalar getirmisler! :KK42: insallah hedeflerinize ulastirir sizi bu diyet. azimli ve kararliysan kilolariniz pes edicektir, bazen veremediginiz günler olur sakin pes etmeyin canlar.. birakin kilolarimiz pes etsin :KK19: kazanan biz olalim insallah!

dtsly tebrik ediyorum tombis.insallah bu azimle kısa zamanda nickinide degıstırırsın ex-tombis.senin adına cook sevındım

amin insallah canim, hepimiz birlikte verelim kilolarimizi. nickimi 65e düsersem degistircem, ex-tombis cok hosuma gitti, sagolasin tatlim :KK71:

merhaba arkadaşlar bende 22 yaşındayım
84,8 kilo ile başladım burdaki diyet grupları ile şuan 80im
ama benim sorunum akşamları yeme düşkünllüğüm.
kendimi tutamıyorum akşamları.burayı 1 haftadır okuyorum.
yapabilir miyim bilmiyorum.

merhaba arkadaşlar bende 22 yaşındayım
84,8 kilo ile başladım burdaki diyet grupları ile şuan 80im
ama benim sorunum akşamları yeme düşkünllüğüm.
kendimi tutamıyorum akşamları.burayı 1 haftadır okuyorum.
yapabilir miyim bilmiyorum.

bende cok dusyndum canim ama bak yapiyorum 3. gunum ben bile yapiosam sende yaparsin ben bile diyorum cunku dugunum var 36 gun sobra onca kosturma telas bide bu diyet dusun artik

cook sagol canim.. ben dunu ve bugunu yazmak istiyorum hatam varsa uyarin lutfen...

1. gun sabah 1 bardak sakarinli sade nescafe
ogle 1 yumurta 2 kasik taze fasulye ispanagim yoktu
aksam 160 gr yagsiz tonbaligi limonlu zeytinyagli salata
gece soda ictim 30 dk yuruyus yaptim su cok ictim zaten malum havalar

2.gun yine nescafe 1 seker attim cok aci geldi sakarin attim
ogle 1.5 dilim salam yogurt
aksam 200 gr biftek salata yedim ama hiiic doymadim 2 kucuk kofte attim agzima
gun icinde soda ictim yine 30 dk yuruyus

hayatım ufak kacamaklar sorun değil ama senden büyük bir ricam ltfen ama nolur sakarin kullanma. piyasada bunun kadar tehlikeli ilaç sayısı azdır. biraz arastırsan sakarin icermez diye vurgulayarak satıyor özellikle bazı markalar . hafıza kaybıi şeker dengesini bozma ne ararsan var. bunun yerine sana yeni cıkan piyasa reklamı dolasan sakarin icermez reklamlı tatlandırıcıyı öneririm. benim annemde cok yüksek seker var cünkü, doktoru sakarin yazıyorum, sakarin atacağına normal seker at daha acısız ölürsün demiş. anla artık yani, ona da bu tatlandırıcıdan aldık, artık hafızası eskii kadar kötü değil.. 5 lira 10 lira farkın lafı olmaz beyin söz konusu olunca, 1 paket sigara bile ne kadar..

Yeni baslayan arkadaslarıma basarılar ve kolay gelsin diyorum. Normalde düzenli olarak buraya uzun ve düzgün sekilde yazarıdm ancak belli bir sebepten dolayı kendi evimde değilim ve gec cevap veriyorum, alıntı yaparak cvaplamıs arkadaslarımdan özür dilerim..

Kararı adım atmıs herkese basarılar, bol sağlıklı hedefler diliyorum..

:KK71:

---

Pilatesci arkadasım :-)

Merak etme, bana göre cok uygun geliyor spor programın, günlük isleri gün icine yayarak daha iyisini yapıyorsun, sadece sabah ya da sadece aksam yürümekten daha faydalı günde iki kez vücudu calıstırmak, basarılar dilerim.
:KK69:

Selam kızlaaaarrrr :79::81: Ben de aranıza katıldım.Yarın İsveç diyetimi yapmaya başlıyorum.2 haftada 6 kilo vermek hedefim.İnşallah kurtuluruz hep beraber kilolarımızdan.:13::KK15:

selam arkadaslar, diyetler nasil gidiyor??
ben dün aksam hafif kacamak yapmistim :KK59:, sabah hemen belli etti kendisini, ama cok sükür bugün toparladim kendimi..
sunu söylim arkadaslar kisa araliklarla yapilinca bu diyet bi önceki kadar etki etmiyor.. ya su nedenden dolayi da olmus olabilir bende.. ben belki 4-5 yildir 70 altina inmedigim icin, yaglar ve kilolar iyce yerlesmis.. bu yüzden de kilo vermem zorlasmis olabilir..

asil zorlu kilo vermeler simdi basliyor galiba :KK5:

selam arkadaslar, diyetler nasil gidiyor??
ben dün aksam hafif kacamak yapmistim :KK59:, sabah hemen belli etti kendisini, ama cok sükür bugün toparladim kendimi..
sunu söylim arkadaslar kisa araliklarla yapilinca bu diyet bi önceki kadar etki etmiyor.. ya su nedenden dolayi da olmus olabilir bende.. ben belki 4-5 yildir 70 altina inmedigim icin, yaglar ve kilolar iyce yerlesmis.. bu yüzden de kilo vermem zorlasmis olabilir..

asil zorlu kilo vermeler simdi basliyor galiba :KK5:

Olabilir canım...Bu durumu kolaylaştırmak için spor yapman, yerleşmiş yağların bulunduğu yerleri çalıştırman gerekebilir.:KK68:

selamlar gunaydınlar
kızlar bu sabah moralım acayıp bozuldu.pazartesı gunu 7.gunumdu ve dıyete ara vermıstım.

ama oyle canımın ıstedıgı herseyıde yemedım sabahları yarım kepeklı sandvıc ekmegıne domates roka falan koyup yedım.oglenlerı yogurt grısını yedım aksamda salı aksamı harıc yıne hafıf yedım mesela pazartesı yagsız ızgara balık yanında yagsız salata yedım.carsamba yanı dun aksamda yıne yarım kepeklı tost ekmegıne yagsız tonbalık roka domates koyup yedım.sadece salı aksamı midium pizzanın 8 de 1 dılımını yedım ve 2 top dondurma yedım.

canım neden mı sıkıldı pekı.çunku pazartesı sabah tartıldıgımda 57.5dum sımdı bu sabah tartıldım 58.5 olmusum.3 gunde 1 kılomu almısım yanı anlamadım.:KK14:çok canım sıkıldı.ama bugun yenıden baslıyorum.

X