Sevindim canım, aramıza bekliyoruz..
Elbette bulabilirsin, etrafında büyük market(AVM tarzı) varsa daha rahat olur senin için..
Evet, fazla protein, demir, çinko, magnezyum ve kalsiyum içeren bir diyet, ayrıca portakal+havuç+ limon ile de mükemmel bir C vitamini deposu. Aynı zamanda az/sıfır yağ, karbonhidrat ve şeker içeriyor.
yumurta ve etin farklı işlevleri var canım sadece protein ile yaratılmamışlar, incelemek istersen detaylar için link atabilirim.. Ancak vücudun diyette en cok ihtiyac duyacağı seyleri fazla koymuslar örneğin yukarıda saydıklarım yumurta, yoğurt, kırmızı et, beyaz et, havuç, limon ve portakal ile vücudu sağlığından etmemek için, tırnakları kırılmasın, sacları kuruyup kafa derisinde kepek olusmasın (hepsi vitamin ve beslenme eksikliği sebepleri)ciltte vitaminsizlikten ötürü sivilce oluşmasın(bacakta, göbekte) diye bu kadar yoğun.
Gayet iyi bir program, hepsini uzman doktorla görüstüm, diyet listesini incelettim ve kendim de arastırarak kitaplardan, internetten ve deneyimlerimden tek tek inceledim, bu diyete cok güvendiğim icin basladım, yoksa şok diyetlere arada bir gönlüm kaysa bile hicbir zaman güvenmedim baslamadım.
Suyunu ve sporunu sen hallet, geri kalanını diyetin halledecek.
Sevgilerimle..